Psihotronic2 2

Program de Terapie – Curatare si Eliberare de Energii si Entitati Malefice / Spirite / Implanturi / Aparate Psihotronice

TIP PROGRAM – NIVEL MEDIU

tip curs MEDIU

PROGRAM ACREDITAT INTERNATIONAL 

LOGOS IPHM IAOTH

 

UNDE? ONLINE – CURSURI VIDEO INREGISTRATE
CAND? INSTANT! VETI AVEA ACCES LA TOATE LECTIILE DIN PROGRAM.

DURATA PROGRAM: 4 LUNI

CE PRIMESTI?
  • 11 Script-uri de Hipnoza – Audio-Video inregistrate downloadabile
  • 3 materiale in format electronic (PDF) downloadabile
  • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna©
  • Tutoring pe toata durata de desfasurare a Programului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei, Instructorului)
sigla

Exista oameni care isi doresc sa li se intample ceva spectaculos in viata, mai ales ca majoritatea oamenilor isi doresc o pata de culoare in vietile lor. Dar pe langa acestia, exista si (alti) oameni care ar da orice pentru un pic de liniste si o viata banala, monotona, plina de normalitate.

Exista oameni a caror cea mai mare dorinta este sa aiba o viata normala, sa se piarda printre trecatori pe strada, sa adoarma seara franti de oboseala de peste zi iar singurele lor griji sa fie cele normale, banale, legate de viata cotidiana.

Am intalnit aceste persoane si desi la exterior arata si se poarta ca oricare dintre noi, in ascuns sunt mistuiti de o taina si o suferinta: in corpul lor nu exista o singura entitate, ci doua sau chiar mai multe uneori.

In indiferenta lor fata de suferintele reale ale acestor oameni, medicina s-a grabit sa-i catalogheze si sa-i inghesuiasca intr-o cutie etichetata larg, biserica s-a grabit sa-i renege si uneori chiar sa-i numeasca posedati, societatea in ansamblu preferand mai degraba sa se fereasca de ceea ce nu intelege decat sa incerce cu adevarat sa ajute un semen.

Pentru ca realitatea este asta: nici unul dintre acestia nu si-au dorit sa fie in acea situatie. Ei sunt doar victimele colaterale ale unui razboi vechi de cand lumea – Binele si Raul, Lumina si Intunericul.

Fie ca se refera la acel element extern disturbator numindu-l extraterestru, posesie sau walk-in, elementul comun este acelasi: doua entitati sau doua energii se lupta sa ocupe acelasi spatiu in acelasi timp.

Problemele cauzate de emisii concentrate, de natura mentala sau articifiala (aparatura psihotronica) constituie alta cauza de suferinta au unor persoane. Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale.

Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. Aceste aparate pot fi calibrate sa emita catre un grup de persoane sau catre o singura familie sau individ.

Armele psihotronice actioneaza asupra psihicului uman alterandu-i starea sa de normalitate.

Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se distruge sistemul nervos, inima, vezica biliara, pancreasul, ficatul, genereaza o dischinezie artificiala a cailor biliare, a organelor sexuale si urinare, a tractului intestinal, desincronizeaza si franeza activitatea cerebrala, picioare permanent incordate, a spatelui, rinichilor, gat, incheieturi, distruge dantura, infecteaza organismul cu microbi, virusi, stafilococi, streptococi, asfel, scopul final al armei este de a distruge omul sau de a-l schilodi sau ucide.

 

CE FACEM? CUM FACEM?

Facem la inceput o regresie in viata curenta pentru a vedea care este momentul declansator, care este exact momentul din viata cand acea entitate s-a lipit de tine. Apoi, dupa ce am identificat cu ce avem de-a face, incepe operatiunea de curatare propriu-zisa.

Sesiunile se vor desfasura lunar, in fiecare luna primind alte obiective si alte unelte de lucru impotriva entitatilor, spirite, etc.

La sfarsitul acestui program vei putea sa-ti refaci viata fara influente nefaste in viata ta. Vei fi scapat de entitati, spirite, de cipuri sau de alti factori disturbatori de natura energetica din aura ta.

 

CINE POATE PARTICIPA?

In cadrul acestui program poate participa orice persoana majora care considera ca parcursul sau a fost deturnat de aparitia la un moment dat a unei entitati exterioare propriei persoane sau de o energie care i-a afectat parcursul vietii.

Poate participa oricine doreste sa-si schimbe viata si sa urmeze calea care i-a  fost harazita de Dumnezeu fara influente externe.

 

https://www.evolutiespirituala.ro/curs/program-de-terapie-entitati-2/?feed_id=28716&_unique_id=641ad0980e8c3