CURS PRACTIC DE PROTECTIE PSIHO ENERGETICA22337 3
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă proteja împotriva lumii energiilor nevăzute, un curs de protecție psihoenergetică poate fi răspunsul pe care l-ați căutat. Înțelegând tehnicile de bază de protecție a energiei, veți putea duce o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.
.
Aflați cum să vă mențineți limitele energetice, să identificați când este timpul să respirați adânc și să vă angajați în tehnici de împământare și multe altele în acest curs cuprinzător. Începeți să vă protejați energia acum și urmăriți-vă viața înflorind!
.
Acest curs este perfect pentru cei care doresc să-și consolideze câmpul energetic și să rămână liberi de energiile străine. Prin acest curs, vei învăța să recunoști și să lucrezi cu diverse tehnici de protecție pentru a rămâne în armonie și echilibru energetic. Veți învăța cum să vă protejați pe mai multe niveluri, deoarece câmpul energetic nu protejează doar corpul fizic, ci servește ca un fel de antenă pentru influențele energetice.
.
Acest curs este excelent pentru oricine vrea să învețe cum să-și protejeze energia de influențele exterioare. Pentru cei care sunt sensibili la energii și cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de protecție energetică, acest curs este un must-have!

KARANNA ACADEMY© – Cursuri Acreditate International de Institutele IPHM si  IAOTH

Iphm Logo Approved Trainingprovider Horiz Program Intensiv De Dezvoltare Spirituala - Nivelul Iii - Abonament Lunar

Iaoth Acreditare

 

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association of Therapists), inseriate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/plata-integrala-e-curs-video-protectie-psiho-energetica/?feed_id=39914&_unique_id=6441eb062a12f