4574577211 403x301

ARHANGHELI SI ARHANGHELITE

 
rafaelArhanghelii sunt capii tuturor ingerilor, fiind creati ca cei mai de seama ierarhi in regatul angelic. Ei sunt fiinte maiestuoase care intruchipeaza atribute divine si sunt in serviciul omenirii pe pamant. Ei lucreaza neincetat sa invinga raul si sa avanseze binele. Arhanghelii au o pereche sau un flacara (spirit) geamana, asa cum si oamenii au. De partea feminina sunt numite Arhanghelite. Impreuna, Arhanghelii si Arhanghelitele focalizeaza masculinul si femininul, sau alfa si omega, polaritati ale unei anumite culori, sau raza, sau lumina spirituala prin care ei servesc. Rugaciunea catre unul dintre ei intotdeauna invoca si ajutorul celuilalt.


Arhanghelii ne precedeaza cu milioane de ani si se prezinta a fi primii nostri invatatori pe calea spirituala. Sunt de asemenea descrisi ca arhitecti divini, pe care Dumnezeu ii foloseste pentru a schita si executa planurile pentru proiectele sale. EI sunt constructori cosmici si proiectanti in cel mai maret sens al cuvantului, favorizand (arcing) catre mintile noastre amprenta divina pentru fiecare incercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.


Toti Arhanghelii sunt si vindecatori care vin ca maestri chirurgi pentru a vindeca sufletele si cele patru corpuri joase ale noastre – eteric, mental, emotional si fizic. Imaginti-va puterea Arhanghelilor, care pentru milioane de ani nu au facut nimic altceva decat sa afirme realitatea lui Dumnezeu si sa dezvolte lumina spirituala in fiinta lor. Apoi cand sunt in mijlocul nostru, dirijeaza catre noi si ne purifica transmitand imensele majorari de lumina pe care le’au cultivat. Folosind lansarea de energie de la ingeri in mod corect ne poate ajuta in a face un mai mare progres in viata noastra de zi cu zi si pe calea spirituala.Cele Sapte Raze Ale IluminariiCei mai familiari Arhangheli servesc pe cele sapte raze ale luminii spirituale care corespund luminii focalizate inauntrul celor sapte chakre majore ale omului.1
ARHANGHELUL MIHAIL
Prima Raza – Raza Albastra
 
Credinta, Protectie,
 
Voia lui Dumnezeu
 
Marti – Chakra Gatului
 
Faith (Credinta)
 
Prima Raza – Raza Albastra
 
Credinta, Protectie,
 
Voia lui Dumnezeu

Arhanghelul Mihail este regasit in traditia iudaica, cristiana si islamica. Numele lui Mihail inseamna „Cine este ca Dumnezeu”. In Iosif 5:13-15, el a aparut ca un barbat cu o sabie in mana care s-a identificat ca fiind capitanul multimii lui Dumnezeu. In Revelatii 12:7, el este numit ca arhanghelul care l-a izgonit pe Satan din Paradis.


Mihail si perechea sa divina, Faith (Credinta), servesc in cadrul razei albastre a luminii spirituale. Ei pot asista la purificarea si consolidarea chakrei gatului si in atotcunoasterea tuturor calitatilor razei albastre. Raza albastra ne furnizeaza protectie spirituala si fizica si reprezinta esentialul in exprimarea corespunzatoare a puterii si a conducerii. Este de asemenea esentiala in dezvoltarea credintei si in acordarea la vointa divina si la planul divin.


Iata un semnal rapid pe care poti sa-l trimiti Arhanghelului Mihail daca esti vreodata in necaz si ai nevoie de asistenta imediata. Poate fi in mod special ajutator in trafic cu ghinion si situatii dificile de tot felul cand nu se intrevede nici un alt fel de ajutor. Trimitand aceasta chemare cu intreaga fervoare a fiintei tale Arhanghelul Mihail va veni instantaneu alaturi de tine.
Arhanghel Mihail,
Ajuta-ma! Ajuta-ma! Ajuta-ma!Angels Archangel Jophiel
ARHANGHEL JOPHIEL
 
A doua Raza – Raza Galbena
 
Intelepciune, Iluminare, Constanta
 
Duminica – Chakra Coroanei
 
 
CHRISTINE
 
A doua Raza – Raza Galbena
 
Intelepciune, Iluminare, Constantà

Arhanghelul Jophiel, Arhanghelita Christine si echipele lor de ingeri servesc pe raza galbena a iluminarii. Jophiel inseamna „Frumusete a lui Dumnezeu”. Christine insufla materie cu lumina constiintei cristice. Jophiel si Christine ajuta oamenii cu intelepciune, intelegere, inspiratie, discernamant, discriminare, cunoscand gandul lui Dumnezeu si toate activitatile legate de Chakra Coroanei.


Daca ai nevoie de o minte mai ascutita pentru a trece examenele, inspiratie pentu proiecte de munca sau pentru intelegere in rezolvarea unui conflict, poti sa ceri ajutorul lui Jophiel si al Christinei. Ei pot de asemenea sa salveze oamenii de la ignoranta si orbirea spirituala care pot sa ii retina de la implinirea potentialului suprem al sufletului lor.


Iata aici un semnal rapid de trimis in orice situatie din viata voastra care ar avea nevoie de mai multa intuitie, claritate sau iluminare.


Arhanghel Jophiel si Christine,


Propagati flacara iluminarii prin mine!archangel chamuel lrg


ARHANGHELUL CHAMUEL
 
A treia Raza – Raza Roz – Raza Rubinie
 
Iubire, Adoratie, Gratitudine
 
Luni – Chakra Inimii
 
CHARITY (Caritate)
 
A treia Raza – Raza Roz – Raza Rubinie
 
Iubire, Adoratie, Gratitudine

Arhanghelul Chamuel si Arhanghelita Charity servesc in cadrul razei roz a iubirii divine. Numele lui Chamuel inseamna „Cel care il cauta pe Dumnezeu”. Chamuel s-a caracterizat ca fiind „Iubirea pura a lui Dumnezeu in manifestare cladita”. El este ingerul mentionat in Luca 22:43 care l-a intarit pe Iisus in Gradina Ghetsimani.
Chamuel si Charity sunt emisari puternici ai divinitatii si printre cei mai patimasi si intensi arhangheli in exprimarea iubirii. Impreuna ei intruchipeaza marea inima si iubire a lui Dumnezeu Mama-Tata pentru intreaga creatie. Ei ajuta suflete sa isi dezvolte chakra inimii si ofera asistenta in tot ceea ce priveste inima. Aceasta include compasiunea, comunicare mai buna, o iubire de sine echilibrata, extinderea de sine catre ceilalti, si crearea de frumusete prin arte. Vindecarea de pierderi sau sciziuni in relatii de familie sau cu prietenii poate avea loc si cu ajutorul acestor ingeri.


Pe langa lucrul cu oamenii in momente particulare, Arhanghelul Chamuel, Arhanghelita Charity si ingerii lor sunt implicati intr’o mai ampla opera de a unifica sufletele gemene. Poti chema acesti arhangheli sa te ajute in descoperirea misiunii divine cu sufletul geaman. Poti de asemenea sa le ceri sa te ajute sa obtii maiestrie in cadrul razei iubirii si sa faciliteze lucrurile facandu-le sa mearga lin in viata de zi cu zi.


Un semnal puternic pentru a-i chema in actiune in situatii de nevoie personala sau in caz de orice diviziune intre oameni este:


Chamuel si Charity,


Lasati ca Iubirea Divina sa preia controlul, Acum!ArchangelGabriel


ARHANGHEL GABRIEL
 
A patra Raza – Raza Alba – Flacara Invierii
Puritate, Armonie, Echilibru
 
Vineri – Baza Sirei Spinarii
HOPE (SPERANTA)
 
A patra Raza -Raza Alba – Flacara Invierii
 
Puritate, Armonie, EchilibruArhanghelul Gabriel, al carui nume inseamna „Dumnezeu este Forta Mea” sau „Om al lui Dumnezeu”, serveste in cadrul razei albe a puritatii. Gabriel este recunoscut de cele trei mari religii occidentale – iudaism, crestinism si islamism. In Islam, el este ingerul care a transmis Koranul lui Mohamed; in cadrul crestinismului, el este ingerul mesager care a anuntat Mariei ca va fi mama lui Iisus.


Arhanghelul Gabriel si sufletul sau geaman, Arhanghelita Hope, asista purtatorii de lumina in lucrul cu lumina la chakra de la baza sirei spinarii si in stapanirea calitatilor razei albe – puritate, disciplina, speranta, bucurie si ordine. Serafimii lui Dumnezeu lucreaza de asemenea cu Gabriel si Hope. Serafimii vin ca purtatori ai luminii lui Dumnezeu Mama-Tata. Ei pot literalmente sa-si plaseze prezenta deasupra noastra si noi putem absorbi acea lumina si energie in corpurile noastre asa cum un burete absoarbe apa. Cand dorim se ne unim constiintei divine prin puritatea corpului, a mintii si a sufletului, acesti ingeri ne pot ajuta sa ne ridicam kundalini pentru a atinge acel punct.


Gabriel, care e de obicei intalnit cu o trompeta, este arhanghelul vestitor, anuntand fiecarui suflet de lumina vestea buna a caii de ascensiune si uniunea finala cu Dumenezeu. El a facut acest anunt multora dintre noi, rezultand in imediata constientizare ca suntem chemati acasa si ca avem multa munca de facut pentru a echilibra karma noastra si pentru a obtine acel rezultat. Cu privire la lucrul catre acest nivel, Gabriel a evidentiat faptul ca adevaratii cautatori spirituali ar trebui sa fie determinati sa cunoasca, sa posede si sa sustina lumina, si sa fie in acelasi timp servitori ai acesteia devenind maestri ai luminii.


Poti sa transmiti urmatorul semnal pentru a te umple de lumina, pentru a energiza calea ta spirituala si pentru a te impinge catre ascensiunea ta:


In numele lui Gabriel si Hope,
EU SUNT un sfant al lui Dumnezeu!rafael
ARHANGHEL RAFAEL
 
A cincea Raza – Raza Verde
 
Adevar, Vindecare, Stiinta
 
Miercuri – Al Treilea Ochi
 
MAMA MARIA
 
A cincea Raza – Raza Verde
 
Adevar, Vindecare, Stiinta

Arhanghelul Rafael, al carui nume inseamna „Dumnezeu a vindecat” sau „Dumnezeu va vindeca”, serveste pe raza a cincea verde de smarald. Zoharul, un text mistic evreiesc, spune ca Rafael are datoria de a vindeca pamantul si oamenii. In crestinism, el este ingerul care a vindecat bolnavii la termele din Bethesda.


Divina jumatate a lui Rafael este Maria, mama lui Iisus. Maestrii inaltati au revelat faptul ca Dumnezeu a chemat-o pe Maria, o arhanghelita, sa se incarneze pentru a fi intr-o zi mama lui Iisus. In pregatirea pentru aceasta misiune, Maria a servit cu mult timp in urma in Atlantis si a lucrat in templele de vindecare de pe acel continent. Ea este uneori chemata cu alte nume ca: Mama Maria, Fecioara Binecuvantata si Regina Ingerilor. Mama Maria sustine conceptia imaculata pentru fiecare suflet pe pamant. Poti sa o chemi pentru a te ajuta sa te aliniezi sinelui divin. Mataniile sunt deseori folosite ca o modalitate puternica de a chema asistenta ei.


Arhanghelul Rafael si Maria lucreaza cu studentii in manuirea luminii chakrei celui de-al treilea ochi. Aceasta chakra si raza verde se ocupa de unime, viziune, adevar, vindecare, stiinta, sustinerea conceptiei imaculate pentru ei insisi si pentru altii si de dorinta de a manifesta viata abundenta pe pamant. Acesti arhangheli pot inspira muzicienii, cantaretii si compozitorii pentru crearea de muzica vindecatoare si inspirationala.


Ii poti chema de asemenea pe Maria si Rafael pentru vindecare pe timp de boala, cand ai nevoie de viziune pentru un anumit proiect, sau cand o marire de resurse te-ar ajuta sa iti implinesti mai bine misiunea. Si ii poti chema sa iti vindece sufletul de dificultati prezente sau traume trecute. Iata o scurta rugaciune pentru vindecare pe care o poti folosi oricand:Rafael si Maria, eu cer pentru
 
[numele tau si / sau altcineva]
 
sa fie vindecat de [numiti starea, boala respectiva],
 
in concordanta cu voia divina a lui Dumnezeu.
 
EU SUNT perfectiunea lui Dumnezeu manifestata
 
In corp, minte si suflet –
 
EU SUNT directia lui Dumnezeu plutind
 
Sa vindec si sa ma pastrez intreg!
reflection archangel uriel 12534160
ARHANGHEL URIEL
 
A sasea Raza – Raza Visinie si Galbena – Raza Rubinie
 
Pace, Sprijin, Serviciu
 
Joi – Plexul Solar
 
AURORA
 
A sasea Raza – Raza Visinie si Galbena – Raza Rubinie
 
Pace, Sprijin, Serviciu

Numele lui Uriel inseamna „Focul lui Dumnezeu” sau „Dumnezeu este lumina mea”. Este mentionat in cateva carti iudeo-crestine. De exemplu, in textul apocrif A Doua Carte a lui Esdras, Uriel este cunoscut ca arhanghelul salvarii.
Uriel si sufletul geaman, Aurora, servesc pe raza visinie si galbena, cea de-a sasea, si ajuta individual in obtinerea maiestriei in chakra plexului solar. Aceasta a sasea raza este raza serviciului si a sprijinului, a pacii, a fraternitatii, a invierii si a judecatii divine a tot ceea ce este rau. Raza violet si galbena are urme de rubin, ceea ce adauga intensa actiune a iubirii divine. Aduce in fata dorinta de a obtine maiestrie de sine in constiinta personala cristica pentru a servi atat lui Dumnezeu, cat si omului.


Uriel si Aurora aduc vibratii de pace si fraternitate oriunde sunt chemati. Oricand este nevoie de a domoli un conflict sau de a aduce sentimente de fraternitate intre oameni, ei vor sa ajute sa fie manuita puterea judecatii discriminatorii purtata de lumina acestei raze, Uriel si Aurora separa realul de ireal si ingerii lor leaga tot ceea ce nu este de lumina in in indivizi si in pamant.


Pentru a ne ajuta sa ne atinem scopurile in aceasta viata, Arhanghelul Uriel ne spune sa afirmam ca Dumnezeu este unul cu sinele nostru adevarat folosind aceasta afirmatie:
Pace, fii linistita si constienta ca EU SUNT Dumnezeu!
Folosind aceasta afirmatie poate fi adusa lumina razei celei de-a sasea a arhanghelilor in lumea ta intr-un mod puternic. Creeaza atmosfera pentru a invinge orice este mai prejos de constiinta cristica din interiorul nostru. Poti sa o transmiti ori de cate ori este nevoie pentru a simti energia in chakra plexului solar si constiinta literalmente se schimba si devine mai pasnica.


In numele Arhanghelului Rafael si al Arhanghelitei Aurora, PACE,


Fii linistita si constienta ca eu sunt Dumnezeu!ArchangelZadkiel
ARHANGHEL ZADKIEL
 
A saptea Raza – Raza Violet
 
Libertate, Mila, Transmutatie
 
Sambata – Locul Sufletului
 
SFANTA AMETIST
 
A saptea Raza – Raza Violet
 
Libertate, Mila, Transmutatie

Arhanghlul Zadkiel si jumatatea sa feminina, Sfanta Ametist, intruchipeaza spiritul razei a saptea violet si era varsatorului. Numele lui Zadkiel inseamna „Dreptatea lui Dumnezeu”. El si Sfanta Ametist ajuta umanitatea in atotcunoasterea chakrei locului sufletului.


Acesti Arhangheli aduc flacara libertatii, bucurie, alchimie, justitie, transmutatie si eliberarea sufletului. Putem intensifica aceste calitati ale razei violet in viata noastra invocand flacara violet prin stiinta cuvantului rostit.


Folosind flacara violet se pot sterge amintiri din trecut, se poate aduce iertare si mari bucuria spiritului in interiorul nostru. De fiecare cand ii chemam pe Zadkiel si Ametist, care intrchipeaza flacara violet, aducem schimbari pe pamant si in noi, ne apropiem catre fuziunea cu sinele nostru cristic si ajutam la pregatirea lumii pentru venirea erei de aur. Dupa Arhanghelul Zadkiel, succesul erei varsatorului este dependent total de invocarea de catre noi a flacarii violet si o singura chemare a flacarii violet poate sa echivaleze un milion de rugaciuni.


Ii poti chema pe Zadkiel si Ametist pentru a ajuta sa te purifice de karma din trecut si sa aduca vitalitate noua in viata ta. Facand urmatoarele afirmatii, vizualizeaza flacara violet stergand obstacolele din fata eliberarii sufletului tau:

 
In numele Arhanghelului Zadkiel si al Sfintei Ametist,
 
EU SUNT flacara violet in actiune in mine acum!
 
EU SUNT binecuvantarea si vivacitatea flacarii violet!
 
EU SUNT eliberarea de limitari!
 
 
Mai multi Arhangheli si jumatatea lor:
 
Arhanghelii Celestiel si Astarael
 
Arhanghelii Sandalphon si Ilaniel
 
Arhanghelii Ophaniel si Crystal
 
Arhanghelii Bodiel si Knowledge
 
Arhanghelii Anael si Hannahel
 
Namaste!

https://www.evolutiespirituala.ro/arhangheli-si-arhanghelite/?feed_id=87934&_unique_id=653127a051fdb