EU Bergamot 15 ml
doterra integrare uleiuri in corpCeaiul Earl Grey și Bergamota
Știai că bergamota este o componentă cheie a ceaiului Earl Grey? Datorită uleiului esențial de Bergamotă, te poți bucura de o ceașcă de Earl Grey ori de câte ori dorești! Transformă rapid și simplu ceaiul negru obișnuit în Earl Grey, cu câteva picături de ulei esențial. Reține că atunci când adaugi uleiuri esențiale în alimente sau băuturi, mai puțin înseamnă mai mult. Începe cu o picătură mică și ajustează progresiv cantitatea.
Utilizări
 • Adaugă una-două picături la loțiunea ta pentru curățarea tenului făcută în casă.
 • Aplică-l pe piele la duș și bucură-te de acțiunea sa de purificare a pielii.
 • Combină-l cu Ulei de cocos fracționat pentru a obține un ulei de masaj cu efect calmant.
Indicații de utilizare
Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament.  A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. A se evita razele UV timp de 12 ore după aplicare.

Cum funcționează?

Bergamota face parte din familia citricelor. Este cea mai delicată dintre plantele de citrice și se prezintă ca o încrucișare între lămâie verde și grapefruit. În Italia, fructul de bergamotă nu este consumat ca atare de obicei, din cauza gustului său amar, însă în Grecia este consumat ca desert sau împreună cu cafeaua. În mod tradițional, bergamota este cultivată preponderent pentru uleiul esențial, însă, datorită studiilor recente care au arătat beneficiile consumului de suc proaspăt de bergamotă, cererea pentru aceasta a crescut.

Uleiul esențial se obține prin „răzuirea” cojii (ca și cu o răzătoare pentru brânză), folosind echipamente speciale. Aceste echipamente de răzuire sunt scufundate în apă suficient cât pentru a acoperi lamele, iar în momentul răzuirii cojii, uleiul este eliberat în apă. Fructul rămas după îndepărtarea completă a cojii arată ca o minge mică pufoasă. Uleiul este apoi separat de apă într-o centrifugă, unde este procesat cel puțin de două ori.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/ulei-esential-pur-grad-terapeutic-bergamota/?feed_id=34685&_unique_id=642fa89aa385c