Ordinul lui Melchisedek – Prima initiere: Botezul Luminii

Detalii despre sistem puteti citi AICI.

Initierea se poate desfasura la distanta. 

Dupa initiere veti primi prin email Manualul sistemului si Certificat (la cerere). Nu se ofera Certificate pentru initieri pe gradele intermediare ale unui sistem. Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile de Initiere si Certificare Karanna©, AICI. (derulati pana in josul paginii) IMPORTANT: Manualul acestui sistem este in limba romana.

Şapte blesteme care au schimbat istoria

Şapte blesteme care au schimbat istoria Blestemul este o invocare a urgiei divine asupra cuiva pentru a păstra lucrurile într-o ordine stabilită, însă unori repetarea unui eveniment tragic la anumite intervale sau anumite lucruri sau evenimente care decranşează o nenorocire sunt văzute în aceeaşi notă a răului fatal, la imprecație. Totuşi dincolo de invocaţiile magice […]

Program de Inițieri la Distanță – ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©

Program de Inițieri la Distanță – Acreditat IPHM & IAOTH. Initierile sunt transmise saptamanal. Sistem Fondat de Karanna Academy© – Terapeut & Trainer Acreditat Anca Bogdan.

Ritual Sabat Beltaine

Beltaine – 1 mai

Beltaine este ziua de 1 mai si este serbarea sexualitatii, a casatoriei sfinte dintre Barbatul Rosu si Fecioara Verde celebrata in cadrul ritualului Stalpului de Arminden.

Casatoriile intre muritori sunt considerate nefaste, fiind legate de blestemul Regelui lunii mai.

Noaptea precedenta lui Beltaine este Noaptea Walpurgiei. Walburg este un nume teuton pentru Mama Pamant. Aceasta seara celebreaza aducerea primaverii de catre Wodan si Freya (zei nordici) si se aprinde focul.

Noaptea Walpurgiei este privita ca noaptea nebuniei, cand granita intre lumi este foarte subtire. In antichitate, aceasta sarbatoare era inchinata zeului Hades, zeul Infernului.

În vechile vremuri celtice, tinerii își petreceau toată noaptea în pădurea „A-Maying” și apoi dansau în jurul falpului Maypole a doua zi dimineață. Cuplurile căsătorite mai în vârstă aveau voie să-și scoată verighetele (și restricțiile pe care le presupun) pentru această noapte. Dimineața era un moment magic pentru „apa sălbatică” (rouă, izvoare curgătoare și parauri), care este colectata și folosita pentru a face baie pentru a aduce sau pastra frumusețea sau pentru a bea in scopul de a mentine sau aduce sănătatea.

De Beltaine se fac ritualuri de dezlegare sau legare cununii, de iubire, pentru sex si pentru fertilitate.

 

Tablitele Sumeriene: Istoria AN.UNNA.KI

Tablitele Sumeriene:  Istoria AN.UNNA.KI – „Cei ce din Cer au Venit”   Tablitele summeriene sunt cunoscute ca cele mai vechi scrieri de pe planeta, insa nu este asa, tablitele descoperite in Muntii Neamtului sunt cu 1000 de ani mai vechi decat cele summeriene. De ce nu le analizeaza nimeni pe plan mondial?, de ce se […]

Program Intensiv de Dezvoltare Spirituala – Nivelul I

Abonament Acces Integral. DURATA CURS: 4 LUNI. – Curs INTENSIV de Dezvoltare Spirituala – Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior.

Curatari – Optimizari Energetice – Abonament Lunar

O sedinta are durata de 30 DE MINUTE. Sedintele se desfasoara la distanta.

Pentru a obtine echilibrul energetic functional al chakrelor puteti apela la diferite tehnici de respiratie, energetice, yoga, etc, si de asemeni este indicat sa participati periodic la o sesiune de terapie pentru curatare / optimizare energetica.

Mai multe detalii despre curatari si optimizari energetice, gasiti AICI.

Terapeuti Certificati International

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Fondatori al Sistemelor Energetice Karanna©

Melchisedek – Adevaruri istorice: Preotia lui Aaron si Inteleptul din Salem – Partea I

Melchisedek – Adevaruri istorice: Preotia lui Aaron si Inteleptul din Salem – Partea I Melhisedec sau Malchi-tzédek – “Regele meu este Zedek”, uneori scris Malchizedek, Melchisedec, Melhisedec, Melchisedek sau Melkisedek.   . Despre Melchisedec Melchisedec apare mentionat în Telos oraşul minunatei Lemurii, având o piramidă albă drept templu, apoi menţionat în Vechiul Testament, în Egipt […]

Program Intensiv de Dezvoltare Spirituala – Nivelul III

Curs Online de dezvoltare spirituala – cu acces integral instant. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH.

Ritual de Dezlegare si Protectie in Noaptea de Sfantul Andrei

In noaptea de 29 noiembrie lupii se aduna, iar Sfantul Andrei imparte prada, pentru iarna care incepe, fiecarui lup. Ca sa-si apere gospodaria de lupi, se obisnuieste si astazi la tara sa se unga tarusii de la poarta, ferestrele si pragul usilor cu usturoi. In unele parti se ung cu usturoi chiar si fantanile. Alti gospodari fac o cruce de ceara si o lipesc la vite, insa numai la cele de parte barbateasca: boi, berbeci, armasari, tapi, si anume pe cornul din dreapta.

Tot din cauza lupilor nu se matura toata ziua, nu se da gunoiul afara, nu se ranesc grajdurile, nu se piaptana, nu se fac zgarieturi, nu se face pomana si nu se da nimic cu imprumut. Daca stapanii casei nu muncesc, lupul nu se poate apropia. Totusi, cand soarta scrie altfel, primejdia nu se poate indeparta, caci peste cele hotarate de Sfantul Andrei, nimeni nu poate trece.
În acea noapte vorbesc toate animalele, dar cine le asculta ce spun, moare. La miezul noptii de Sfantul Andrei se deschid cerurile.

 

O PILDA ROSTITA DE IISUS CATRE DISCIPOLI

O PILDA ROSTITA DE IISUS CATRE DISCIPOLI     «Iată, stau la uşă şi bat, de va auzi cineva glasul meu si va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el.»  Ceea ce poate ca revelează Biblia este tocmai ceea ce nu ne-am aştepta. Nu există speranţă daca ştii ce te aşteaptă. […]

NIVELUL II – Curs Complet de Initiere in Hermetism

Curs Online Hermetism – 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH.

PROGRAM TERAPIE KARANNA – A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©

Durata programului de terapie este de 3 luni.

Pe parcursul programului veti primi instrumente de lucru care sa va ajute ca suport psihic si emotional si pentru accelerarea efectelor terapiei primite. Aceste instrumente constau in afirmatii, vizualizari, script-uri audio, meditatii ghidate, feedback si consiliere.

Costul total al programului este de 2400 lei / 3 luni, cost care include :

9 sedinte de terapie = 1800 lei
Programul zilnic: afirmatii si vizualizari – 200 lei
Script audio – 200 lei
Meditatie ghidata – 200 lei

MAI MULTE DETALII DESPRE PROGRAM PUTETI CITI AICI.

Va rugam sa ne transmiteti detalii despre situatia dvs dpdv medical, in cadrul rubricii „Mențiuni”, la finalizarea inscrierii (comenzii) pe site.

Vrăjitorii straniului şi masca extraterestră a răului

Vrăjitorii straniului şi masca extraterestră a răului În era modernă a OZN-urilor, ce datează din anul 1947, când au avut loc faimoasa apariţie a unei farfurii zburătoare a lui Kenneth Arnold şi chiar mai renumitul incident Roswell, foarte mulţi cercetători de OZN-uri au privit dincolo de timpurile moderne şi au plasat ferm fenomenul în contextul […]

Curs Dezvoltarea Capacitatilor PSY

Abonament Acces Integral. Durata curs: 2 luni. Acest curs vă va ajuta să decideți in care din multele domenii psy aveți puncte forte și vă va ajuta să le dezvoltati în continuare sau să lucrati pe acele zone care ar putea fi punctele dvs slabe.