EU Siberian Fir 15 ml
doterra integrare uleiuri in corpBrad Siberian / Siberian Fir  – O plimbare relaxantă prin pădure
La fel ca o plimbare printr-o pădure de munte, uleiul esențial de Brad siberian conferă calm și stabilitate. Fie că ți-ai petrecut ziua făcând curățenie generală, alergând la maraton sau alergând după copii, poți masa ulei de Brad siberian pe piele pentru a te relaxa după o activitate obositoare.
Utilizări
 • Aplică-l local pe piele, pentru a contribui la calmarea micilor iritații, diluându-l după necesități cu Ulei de cocos fracționat.
 • Combină-l cu Ulei de cocos fracționat pentru a obține un ulei de masaj cu efect revigorant.
 • Fie că ți-ai petrecut ziua făcând curățenie generală, alergând la maraton sau alergând după copii, masează ulei de Brad siberian pe piele pentru o senzație reconfortantă de alinare.
Indicații de utilizare
Uz extern: Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

De ce Rusia?

Bradul siberian este originar din Siberia, Rusia. Acestui arbore îi priește clima rece și solul umed al munților sau albiilor râurilor.

Cum funcționează?

Bradul siberian este o specie de conifere cu ace moi, plate, de culoare verde deschis. Poate atinge 30-35 m înălțime și poate trăi până la 200 de ani.

Uleiul esențial se obține prin distilare din ace, care au o aromă puternică. Culegătorii adună acele brazilor Siberieni care au fost tăiați, apoi distilează acele utilizând fie distileriile proprii, fie distileriile prezente în păduri.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/brad-siberian-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=48545&_unique_id=64600d317ef50