ATLANTIDA SPIRITE ENTITATI PLEIADE

Adevarata structura a Universului si portile de trecere dintre lumi


3

 

Cele trei universuri tridimensionale cu doua interfete

Desi in ultima vreme se inregistreaza un veritabil asalt al OZN-urilor asupra Pamintului, telescoape din cele mai perfectionate nu sint foarte capabile sa inregistreze aceste flote de farfurii zburatoare nici cind se apropie de planeta noastra, nici cind o parasesc.

Ufologii au insa o explicatie pentru acest fenomen. De pilda, ufologul si scriitorul rus A. Kazantev considera ca Universul nu este tridimensional, asa cum s-a crezut pina acum, ci el include trei universuri tridimensionale, separate intre ele prin doua planuri intermediare.

Structura se repeta la nivelul Pamintului

Este ca un fel de casa cu trei niveluri. Structura aceasta, presupune autorul ipotezei, se repeta si la nivelul planetei noastre. Astfel, noi, cu lumea si timpul in care traim, ocupam unul din acele etaje, la celelalte doua aflindu-se alte doua lumi.

Noi nu avem acces in aceste doua lumi. S-ar putea insa ca cei de dincolo, aflati in una sau alta dintre lumile paralele, sa aiba o tehnologie atit de avansata (sau capacitati atit de extraordinare), incit sa poata deschide o poarta de acces spre lumea noastra.

Unde se afla portile de teleportare

Scriitorii SF au presupus ca pe Pamint exista astfel de porti, prin care se poate infaptui teleportarea – in spatiu sau in timp pe orice coordonate spatio-temporale.

De fapt, se cunoaste de multa vreme ca astfel de puncte, de porti, exista. Spre exemplu, una dintre ele ar fi in sistemul de piramide din Tibet, folosite de calugarii de acolo pentru a se deplasa oriunde doresc.

De curind, Dana Forsythe, o englezoaica ce este medium, a anuntat ca a gasit inca o poarta spre alta lume sau spre o lume paralela.

Poarta care este o oglinda dintr-un bilci din Anglia

Poarta aceasta se afla intr-un bilci din comitatul Kent (Anglia) in Casa Risului. In acest pavilion de bilci s-au inregistrat o serie de disparitii misterioase.

La inceput, au disparut doi adolescenti – un baiat si o fata – pe care politia continua sa-i caute si azi. Dupa citeva luni, s-au mai volatilizat, tot acolo, alti patru tineri; in urmatorii trei ani au mai disparut inca alte citeva persoane, de asemenea, tinere, inclusiv o pereche de indragostiti.

Politia a sustinut ca cei disparuti ar fi fost victimele unui criminal in serie, care patrundea printr-o galerie subterana, ii ucidea si ii ascundea apoi pe tineri. Dar nu s-a gasit nici un fel de galerie sau de cale de acces, desi pavilionul de bilci a fost demolat in totalitate.

Oglinda poate fi activata doar dinspre lumea paralela

Dupa opinia Danei Forsythe, poarta cautata se afla intr-una din oglinzile strimbe aflate in Casa Risului; dupa toate aparentele, ea nu poate fi activata decit de cealalta parte.

Primii doi disparuti se aflau, probabil, prin apropiere cind s-a deschis poarta si… au intrat, iar apoi si-au tras acolo si citiva prieteni!

Daca asemenea porti exista, nu este deloc exclus ca si OZN-urile sa poata veni si pleca prin ele, fara a fi inregistrate de nici un aparat, fie el telescop, radiotelescop sau orice altceva.Nora Nicolae

https://www.evolutiespirituala.ro/cele-trei-universuri-tridimensionale-cu-doua-interfete-structura-universului-si-portile-de-trecere-dintre-lumi/?feed_id=26197&_unique_id=63f8e42bab3d2