sky 3983433 1280

Conectarea cu Sinele Superior

 

406077 425745060831931 504379448 n

 

Când doriți să ascultați un anumit post de radio, acordați radioul la acel post, acordându-vă la o anumită frecvență. La fel și când doriți să vizionați o anumită emisiune la televizor. Frecvența la care vă acordați determină ceea ce auziți și ceea ce vedeți.

 

Creierul nostru funcționează aproape în același mod, cu excepția faptului că noi avem doar două stații pe care le putem acorda si accesa – stația ego-ului și Stația Sinelui Superior.

 

Stația ego-ului este stația care își are originea în mintea programată, care conține toate convingerile noastre limitative care ne creează fricile. Stația ego-ului este Sinele nostru rănit, Sinele nostru fals – Sinele protejat care am învățat să fim pe măsură ce creșteam și trebuia să găsim modalități de a avea control asupra obținerii iubirii, a evitării durerii sau pentru a ne simți în siguranță. Sinele nostru rănit de ego este un circuit închis – funcționează cu informații vechi pe care le-am dobândit pe măsură ce creșteam, informații care nu mai sunt relevante sau chiar adevărate. El nu este deschis pentru informații noi, nu este deschis la adevăr.

Stația Sinelui Superior este stația care accesează informațiile nelimitate din univers – informații care sunt dincolo de mintea programată. Stația Sinelui Superior atinge Sursa adevărului care este întotdeauna aici pentru a ne ghida spre binele nostru cel mai înalt.

 

Cum vă acordați frecvența pentru a realiza conectarea cu Sinele Superior?

 

Tuturor ni s-a dat un „cadran” care fie ne acordă la frecvența joasă a stației noastre ego-ului, fie la frecvența înaltă a Stația Sinelui Superior. Acest cadran este INTENȚIA noastră.

 

Avem doar două intenții din care putem să alegem:

 

  1. Intenția de a obține dragoste și de a evita durerea cu o formă de control al comportamentului

Intenția de a avea control asupra obținerii iubirii și a evitării durerii ne scade frecvența și ne ține blocați în mintea noastră limitată – mintea egoului nostru. Când alegem această intenție/frecvență, suntem blocați să ne gândim la gânduri – minciunile – și să facem acțiuni lipsite de iubire care creează frică, anxietate, depresie, vinovăție, rușine, stres, furie, gelozie, resentimente și așa mai departe. Frecvența ego-ului este frecvența de a fi victimă. Alegem această frecvență atunci când avem intenția de a controla obținerea iubirii și a evita durerea.

 

circle g6f41c9be3 1280

 

  1. Intenția de a învăța cum să ne iubim pe noi înșine și pe ceilalți

În orice moment, ne putem răzgândi și putem alege sa învățăm – despre binele nostru suprem. Putem alege mai bine să învățăm despre mintea noastră (ego-ul) decât să rămânem blocați în ea. În momentul în care alegem intenția de a învăța despre iubire, ne creștem frecvența și suntem capabili să accesăm Stația Sinelui Superior. Este ca și cum ai trece de la limitările computerului personal de sine statator și te-ai conecta pe Internet – doar ca mult mai interesant si mai benefic decat o banala rasfoire a unor pagini de internet.

În timp ce unele dintre informațiile de pe Internet sunt adevărate, iar altele nu, cand te conectezi la Stația Sinelui Superior poti fi sigur ca toate informațiile pe care le primim de acolo sunt adevărate deoarece ele provin direct din Spirit, de la Sursa Adevărului.

 

Singurul lucru care ne oprește să alegem Stația Sinelui Superior este dependența noastră de control. Mintea vrea control asupra sentimentelor noastre, asupra sentimentelor și acțiunilor altora și asupra rezultatului lucrurilor. Când dorința ta de control este mai mare decât dorința ta de a fi iubitor cu tine și cu ceilalți și mai mare decât dorința ta de a trăi în adevăr, poti fi convins ca asa vei rămâne blocat în stația ego-ului.

Ego-ul ne spune că putem avea control asupra lucrurilor cărora de fapt nu avem control – alte actiuni ale altor persoane, sau rezultatul unor anumite actiuni. Deși putem avea un anumit control asupra sentimentelor noastre, acest lucru este in sine o pacaleala si in final duce doar la o nefericire mai mare. Sentimentele noastre sunt un sistem de ghidare interioară, care ne avertizează când suntem pe drumul cel bun sau când nu suntem pe drumul cel bun în gândirea și comportamentul nostru, așa că suprimarea lor cu dependențe duce doar la mai multă durere.

Vei descoperi o mare bucurie atunci când alegi sa înveți cum să te iubești pe tine însuți și pe ceilalți și cand vei putea să accesezi informațiile incredibile care îți aparțin atunci când ești conectat la Sinele Tau Superior.

 

Pentru a face cunostinta cu Sinele Tau Superior, poti incepe cu acest script/meditatie ghidata:

 

 

Karanna Academy©

 

Alte articole din categoria Spiritualitate

 

Vizitati-ne Pagina de Facebook  https://www.evolutiespirituala.ro/conectarea-cu-sinele-superior/?feed_id=33913&_unique_id=642d04c798e00