Iisus Hristos 1

CONFERINTA ONLINE

IISUS, Fiii Luminii & Ierarhiile Ceresti

PARTICIPARE GRATUITA

DATA: 28 APRILIE 2013 ORA 19:00

In data de 28 aprilie 2013 va avea loc o conferinta online pe tema IISUS si Fiii Luminii – Ierarhiile Ceresti.

Subiectul este vast, dar vom incerca in doua ore sa atingem cele mai importante aspecte: cine este IISUS in Spirit, nasterea lui IISUS, vom vorbi despre Cei 3 Magi, Maria, Maria-Magdalena, Iosif, Salomeea, Pilat si cei 12 apostoli.

Vom discuta de asemenea si despre Ierarhiile Ceresti, despre Ingeri, Devasi, Maestri Ascensionati si Avatari ai Creatiei.

AVERTISMENT! : Persoanele cu un profund sentiment religios pot sa nu fie de acord in totalitate sau deloc cu ceea ce vom prezenta ca si informatie, in cadrul conferintei online. Nu dorim sa influentam sau sa schimbam convingerile religioase ale nimanui. Dorinta noastra este doar de a prezenta anumite informatii in Lumina accesului nostru personal la aceste aspecte, informatii ce au in vedere un punct de vedere gnostic si ezoteric.

Pentru participare la Conferinta Online va rugam sa completati formularul de mai jos. Link-ul de participare la conferinta va fi transmis participantilor inscrisi, prin e-mail.

NAMASTE!

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

LINK CONFERINTA INREGISTRATA: http://www.anymeeting.com/WebConference-beta/RecordingDefault.aspx?c_psrid=ED59DE87854A&pr=1

[vfb id=10]