Contact

.

Program Cabinet:

Luni-Vineri intre orele 12:00 – 18:00

Pentru programari va rugam sa apasati AICI.

TRIMITE MESAJ

Anca Bogdan

Autor, Consilier, Terapeut, Psychic, Medium, Trainer Dezvoltare Spirituala & Protectie Psiho-Energetica

Catalin Bogdan

Consilier, Tehnician Maseur, Reflexoterapeut, Hipnoterapeut & Trainer Dezvoltare Personala si Spirituala

Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul Scolii de Dezvoltare Spirituala KARANNA ACADEMY © si pe site-ul www.evolutiespirituala.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material este destinat exclusiv pentru scopuri informative.

  NOTA: Initierile, Acordajele, Cursurile si Ritualurile,etc, utilizate de KARANNA © nu sunt si nu pot fi utilizate ca si terapii complementare, acestea reprezentand strict modalitati de Dezvoltare Spirituala. Orice asemanare cu metode terapeutice alternative este pur intamplatoare.

 

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

INVOCATIA LUMINII

„Invoc Lumina Christului Lautric, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”.