clove cuisoare doterra 1
doterra integrare uleiuri in corpGătitul cu ulei de Cuișoare
Uleiurile esențiale sunt foarte potente în comparație cu condimentele și mirodeniile uscate sau alți agenți de aromatizare, așa că o cantitate infimă de ulei poate conferi o aromă foarte intensă mâncării. Când utilizezi ulei de Cuișoare la gătit, cel mai bine e să folosești metoda scobitorii – introdu vârful unei scobitori curate în flaconul de ulei esențial și apoi învârte scobitoarea în mâncare. După ce ai amestecat bine, gustă să vezi dacă vrei să mai adaugi ulei sau nu.
Utilizări
  • Utilizat frecvent la deserturi ca fursecurile, datorită savorii sale revigorante și parfumului aromatic.
  • Adaugă două picături de ulei de cuișoare în apa de băut, pentru o aromă condimentată.
Indicații de utilizare

Pentru aromatizarea mâncărurilor.

A se folosi doar diluat.  A nu se consuma mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Precauții

Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, zonele sensibile și cu mucoasele.  În cazul contactului cu pielea, diluează în mod generos cu un ulei de bază.

Sursa produselor. De ce Madagascar?

Arborii de cuișoare necesită un mediu tropical umed. Cresc în Madagascar de aproximativ 200 de ani.

Cum funcționează?

Arborele de cuișoare este originar din Asia de Sud-Est și cea mai mare parte a producției de cuișoare este destinată industriei mirodeniilor. Un arbore de cuișoare are nevoie de circa 3 ani pentru a ajunge la maturitate, dar poate trăi peste 100 de ani.

Uleiul esențial este extras din mugurii arborelui. Chiar înainte de înflorire, mugurii capătă culoarea roșu aprins, ceea ce înseamnă că sunt gata să fie recoltați. După recoltare, mugurii sunt lăsați să se usuce la soare. Apoi, mugurii sunt distilați cu abur pentru a produce uleiul esențial.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/cuisoare-clove-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=35252&_unique_id=6431a3cbb0b62