prezentare curs hipnoza 1 6

Curs de Hipnoză

ACCES INTEGRAL INSTANT

TIP CURS – NIVEL MEDIU

tip curs MEDIU

UNDE? ONLINE – CURSURI VIDEO INREGISTRATE

CAND? INSTANT! VETI AVEA ACCES INSTANT LA TOATE LECTIILE CURSULUI

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Hipnoterapeut Acreditat AAH & CoE & IPHM & CIT: Catalin Bogdan

LOGOS IPHM IAOTH

DURATA CURS: 4 LUNI + SPECIALIZARILE (OPTIONAL)

SPECIALIZARILE NU FAC PARTE DIN ACEST CURS SI NU INTRA IN COSTUL ACESTUIA. VOR FI MODULE SEPARATE CARE VOR PUTEA FI ACCESATE INDIVIDUAL SAU CA UN PACHET INTREG, NUMAI DUPA FINALIZAREA ACESTUI CURS PROFESIONAL DE HIPNOZA.

CE PRIMESTI?
  • 16 Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 1440 de MINUTE (24 de ORE) de inregistrari
  • Aproximativ 10 materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile
  • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna©
  • Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
  • Reducere 30% la sedintele de Sedinta de Terapie Regresiva / de Recalibrare – Restructurare cu Instructorul cursului, Catalin Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

 

Cauți să devii Hipnoterapeut Certificat?

Acest Curs de Hipnoză este un curs Acreditat Internațional care vă va ajuta să deveniți un Hipnoterapeut Certificat. Cu peste 16 cursuri video, 10 materiale PDF și o reducere de 30% la sesiunile de hipnoză, veți putea învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni un hipnoterapeut de succes.

Veți putea dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a practica hipnoterapie și pentru a ajuta oamenii să-și depășească fricile, fobiile și alte probleme.

Cu acest curs, veți dobândi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a practica cu succes hipnoterapia. Veți învăța arta hipnozei, cum să o aplicați în diferite situații și cum să o folosiți pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele.

Acest curs este conceput special pentru a vă ajuta să deveniți un Hipnoterapeut Certificat, astfel încât să puteți începe să faceți o diferență în viața oamenilor.

 

Cauți să-ți îmbunătățești starea mentală?

Vrei să poți face față mai bine provocărilor vieții? Atunci acest curs online de hipnoză este pentru tine!
Vei învăța abilitățile și tehnicile necesare pentru a te ajuta să-ți recapeți controlul asupra vieții.

Acest curs este predat de un hipnoterapeut cu experiență și include cursuri video, tehnici de inducție și sugestie. Vei primi îndrumări personale de la instructor și veți putea pune întrebări în privat.

Vei învăța cum să intri în auto-hipnoza, cum să folosești vizualizarea pentru a obține rezultatele dorite și cum să folosești sugestiile pentru a crea schimbări de durată în viața ta.

Până la sfârșitul acestui curs, vei avea o mai bună înțelegere a hipnozei și a utilizărilor acesteia, precum și abilitățile și tehnicile de a o folosi pentru a crea schimbări pozitive în viața ta.

Fă primul pas către îmbunătățirea bunăstării tale mentale – înscrie-te astăzi la acest curs online de hipnoză!

 

Înscrie-te acum la acest Curs de Hipnoză

 

Cu siguranta ai auzit si tu despre hipnoza, sau ai vazut spectacole in care un hipnotist transforma cumva ca prin magie diversi subiecti din oameni normali in persoane care par ca nu ar mai avea control asupra propriului corp. Si intr-un fel ai fost si tu fascinat de puterea din spatele hipnotistului, de felul in care acesta reuseste sa-si impuna vointa in fata unui necunoscut, spunandu-ti ca tie nu ti se poate intampla asa ceva.Hipnoza este mai mult decat spectacol. Hipnoza este mai mult decat ai stiut până acum. Ai fost lăsat să vezi doar fata comerciala a acesteia, faţa de spectacol a hipnozei.

Pe langa latura „artistica” a hipnozei, exista si o latura terapeutica a ei, in care fobii, anxietati si probleme de personalitate pot fi tratate, dar si o latura explorativa in care cu ajutorul hipnozei reusesti sa te descoperi, sa afli raspunsuri la intrebari ca „Cine sunt cu adevarat?”.

Departe de a fi un panaceu universal pentru toate problemele psihice, medicale sau sociale ale unui individ, hipnoza reprezinta in mana specialistului o unealta pentru descoperirea EU-lui interior, un instrument eficient in devoltarea personala si spirituala.

Acest curs isi propune pe de-o parte sa demonteze miturile privind hipnoza asa cum este ea perceputa de masele largi si prezentata la TV, si pe de alta parte sa te invete cum sa o folosesti pentru a produce beneficii tie si celor din jurul tau.

Hipnoza, daca este inteleasa si aplicata cu discernamant, poate fi folosita cu succes in fiecare moment al vietii tale. Fie ca esti un agent de vanzari care doreste sa incheie un contract important, fie ca esti un medic stomatolog care trebuie sa invinga teama pacientilor sai de cabinet, fie ca ai dureri zilnice de care vrei sa scapi prin alte metode decat cele oferite de analgezice, sau pur si simplu doresti sa lucrezi la dezvoltarea ta personala, poti folosi metodele predate in acest curs pentru a-ti aduce o imbunatatire considerabila a vietii de zi cu zi.

In cadrul acestui curs vei afla cum poti folosi hipnoza, sunt prezentate metode de inductie in transa hipnotica, metode de adancire a ei si modul in care poti obtine rezultatele scontate folosind puterea sugestiilor administrate in transa hipnotica. Vei gasi in cadrul acestui curs exemple PRACTICE si scripturi gata pregatite pentru a rezolva anumite probleme, lasandu-ti libera imaginatia astfel incat plecand de la exemplele prezentate sa poti extrapola pentru a-ti face propriile scripturi de hipnoza, adecvate fiecarei situatii particulare in parte.

Diploma obtinuta in urma finalizarii acestui curs face diferenta, iar daca te intereseaza si acest aspect, retine ca acest curs este acreditat international IPHM si IAOTH.

 

Curs de Hipnoză

  https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-de-hipnoza-2/?feed_id=88950&_unique_id=653ab6b894c54