khyati curs

Curs & Initieri Khyati Systems©

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

TIP CURS – NIVEL BASIC & AVANSAT

Curs Acreditat International IPHM

LOGOS IPHM IAOTH

Khyati System Karanna Academy

 

CURS VIDEO + INITIERI LA DISTANTA

DURATA: 4 LUNI

sigla

 

 

INITIERILE VOR AVEA LOC LA ORA 20:00 ORA ROMANIEI, IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII IN CARE CURSUL A DEVENIT ACTIV / DISPONIBIL. (De ex: daca cursul a inceput intr-o vineri veti avea initiere in fiecare saptamana, vinerea la ora 20:00 ora Romaniei pana la sfarsitul programului).

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate „no time no space”, asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa „live”, nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea […] transmisa dvs de Anca Bogdan.

sigla

 

Detalii despre sistem puteti citi AICI.

Sistemul  KHYATI © este structurat pe 4 nivele, 4 etape de accedere si evolutie a Spiritului intrupat.

Sistemul Khyati © utilizeaza 4 simboluri, aferente celor patru nivele ale sistemului, simboluri primite de la Consiliul celor 12 Batrani prin aspectele manifestate ale  Maestrilor Inaltati Serapis Bey, Ishum, Ishtar si Sanat Kumara, precum si de la initiati ai Templului Poseidon din Atlantida (Piramida de Aur din Atlantis).

Pot accesa acest sistem toti cei care doresc, conditia minima este ca acestia sa fi absolvit cu grad de Maestru un alt sistem energetic, de tip Reiki

SAU

persoanele ce opteaza pentru ACORDAJUL ATMIC BOOST. Detalii aici.

 

Nivele Sistem: 

1. Reintregirea Sufletului

2. Activarea Corpului Cauzal

3. Activarea Corpului Buddhic

4. Activarea Corpului Atmic 

 

Pentru a va pregati de initiere la distanta, va rugam sa cititi urmatorul articol: 

 

https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-initiere-khyati-systems/?feed_id=70000&_unique_id=64b52ffb0d66f