CURS PRACTIC DE PROTECTIE PSIHO ENERGETICA22337 5

Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica)

– CURS VIDEO ONLINE –

TIP CURS – NIVEL MEDIU

tip curs MEDIU

– Psy Defence Course –

SINGURUL CURS DE PROTECTIE PSI DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL

LOGOS IPHM IAOTH

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet si desktop, laptop, tableta sau telefon.

DURATA CURS: 3 LUNI

 

Cursul are la baza tehnicile si metodele prezentate in cartea  „PROTECTIA PSI – Calea Reconectarii Divine”, dar si alte metode energetice si ezoterice (hermetice).protectia-psi-carte
.
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă proteja împotriva lumii energiilor nevăzute, un curs de protecție psihoenergetică poate fi răspunsul pe care l-ați căutat. Înțelegând tehnicile de bază de protecție a energiei, veți putea duce o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.
.
Aflați cum să vă mențineți limitele energetice, să identificați când este timpul să respirați adânc și să vă angajați în tehnici de împământare și multe altele în acest curs cuprinzător. Începeți să vă protejați energia acum și urmăriți-vă viața înflorind!
.
Acest curs este perfect pentru cei care doresc să-și consolideze câmpul energetic și să rămână liberi de energiile străine. Prin acest curs, vei învăța să recunoști și să lucrezi cu diverse tehnici de protecție pentru a rămâne în armonie și echilibru energetic. Veți învăța cum să vă protejați pe mai multe niveluri, deoarece câmpul energetic nu protejează doar corpul fizic, ci servește ca un fel de antenă pentru influențele energetice.
.
Acest curs este excelent pentru oricine vrea să învețe cum să-și protejeze energia de influențele exterioare. Pentru cei care sunt sensibili la energii și cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de protecție energetică, acest curs este un must-have!
.

CUPRINS CURS PROTECTIE PSI:

  • 11 Exercitii Practice Saptamanale

  • 11 Cursuri Video

  • Materiale PDF

 

Te-ai simțit vreodată epuizat sau copleșit de energiile din jurul tău, în ciuda eforturilor tale?

Ți-ai dorit să te simți încrezător și liber?

Dacă da, acest curs este pentru tine. În acest curs, vei învăța cum să te protejezi de energiile externe și să aplici practici de protecție psihologică și energetică.

Acest curs va explora puterea geometriei sacre, a afirmațiilor și a altor strategii proactive pentru contracararea energiilor nedorite.

Până la sfârșitul acestui curs, vei avea instrumente puternice pentru a restabili echilibrul în toate aspectele vieții tale și pentru a crea un sentiment de libertate interioară și securitate.

Te invităm să ni te alături în această călătorie de explorare, înțelegere și transformare.

Vă mulțumim pentru vizionare și vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

  https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-protectie-psi-psiho-energetica/?feed_id=40938&_unique_id=64456f9756dc1