curs vieti anterioare karanna2222 1

CURS REGRESIE VIETI ANTERIOARE

TIP CURS – NIVEL BASIC & AVANSAT

– Abonament Acces Lunar –

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Hipnoterapeut Acreditat AAH & CoE & IPHM & CIT: Catalin Bogdan

LOGOS IPHM IAOTH

PRIMA LECȚIE DE CURS ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ!  :) :) :)

CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

DURATA CURS: 3 LUNI

 

Curs Regresie Vieti Anterioare

Una din primele intrebari ale oamenilor a fost aceasta: „Ce se întâmplă după ce murim?” Intrebarea persista inca, chiar si la momentul actual subiectul fiind dezbatut atat in mediile academice cat si in cele religioase ale momentului cu mare interes.

La baza, exista o diferenta majora chiar la nivel conceptual intre lumea occidentala si cea orientala.

In timp ce lumea occidentala este interesata preponderent de partea materiala, concreta, tangibila si masurabila, lumea orientala isi axeaza valorile in latura mai sensibila a vietii, alegand sa trateze cu respect lumea invizibila chiar daca aceasta nu a fost dovedita stiintific.

Aceste diferente se observa si atunci cand vine vorba despre religie si in special felul in care trateaza aceasta subiectul mortii si ceea ce urmeaza dupa ea.

In timp ce religia crestină, majoritară in partea occidentala a lumii, trateaza subiectul afirmand ca dupa moarte sufletul se duce in Rai sau in Iad functie de faptele din timpul vietii unde va continua sa existe vesnic, religiile orientale sunt adeptele conceptului de reîncarnare.

Reîncarnarea sau reîntruparea, este o credință filosofico-religioasă conform căreia spiritul supraviețuiește morții trupului, pentru a reveni după un interval într-un nou trup.

Reîncarnarea este o doctrină foarte populară în numeroase religii orientale precum hinduismul, budismul, jainismul și druz-ismul, al cărei concept este reprezentat de faptul că un individ se încarnează succesiv dintr-un corp în altul, fie că acesta este de natură umană, animală sau vegetală.

Curs Regresie Vieti Anterioare

Cursul de regresie în viețile anterioare vă va ajuta să obțineți o perspectivă asupra tiparelor și lecțiilor trecutului vostru, astfel încât să puteți înțelege mai bine viața voastră prezentă.

Cu ajutorul acestui curs vei obține o înțelegere mai profundă a vieții tale actuale și a lecțiilor pe care trebuie să le înveți.

Cursul constă din 3 module, fiecare concentrându-se pe un aspect diferit al terapiei de regresie.

Vei învăța cum să folosești regresia pentru a identifica tipare din viețile tale trecute, cum să interpretezi mesajele subconștientului tău și cum să folosești aceste informații pentru a te ajuta în viața ta actuală. În plus, vei învăța cum să vizualizezi viețile trecute și cum să folosești informațiile pentru a te vindeca și a crește.

De asemenea, vei dobândi abilități practice, cum ar fi cum să folosești meditația pentru a accesa subconștientul, cum să recunoști diferite aspecte ale procesului de regresie și cum să folosești rezultatele regresiei pentru a crea schimbări pozitive în viața ta.

Cursul este conceput pentru a fi flexibil și accesibil oricui, indiferent de experiența anterioară.

 

Inscrie-te la Curs Regresie Vieti Anterioare
PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK

 

VREAU SA MA INSCRIU

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

curs regresie vieti anterioare

Curs Regresie Vieti Anterioare


5

2,310.00 lei taxe incluse

134

  https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-regresie-vieti-anterioare/?feed_id=23858&_unique_id=63cc111889a13