curs vieti anterioare karanna2222 2

CURS REGRESIE IN VIETI ANTERIOARE

TIP CURS – NIVEL MEDIU

tip curs MEDIU

– Abonament Acces Integral –

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Hipnoterapeut Acreditat AAH & CoE & IPHM & CIT: Catalin Bogdan

LOGOS IPHM IAOTH

CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

DURATA CURS: 3 LUNI

PE O PERIOADA DE 3 LUNI AVETI ACCES INSTANT LA TOATE MATERIALELE CURSULUI

 

 

 

Curs Regresie Vieti Anterioare

Una din primele intrebari ale oamenilor a fost aceasta: „Ce se întâmplă după ce murim?” Intrebarea persista inca, chiar si la momentul actual subiectul fiind dezbatut atat in mediile academice cat si in cele religioase ale momentului cu mare interes.

La baza, exista o diferenta majora chiar la nivel conceptual intre lumea occidentala si cea orientala.

In timp ce lumea occidentala este interesata preponderent de partea materiala, concreta, tangibila si masurabila, lumea orientala isi axeaza valorile in latura mai sensibila a vietii, alegand sa trateze cu respect lumea invizibila chiar daca aceasta nu a fost dovedita stiintific.

Aceste diferente se observa si atunci cand vine vorba despre religie si in special felul in care trateaza aceasta subiectul mortii si ceea ce urmeaza dupa ea.

In timp ce religia crestină, majoritară in partea occidentala a lumii, trateaza subiectul afirmand ca dupa moarte sufletul se duce in Rai sau in Iad functie de faptele din timpul vietii unde va continua sa existe vesnic, religiile orientale sunt adeptele conceptului de reîncarnare.

Credinta in vieti anterioare este o credință filosofico-religioasă conform căreia spiritul supraviețuiește morții trupului, pentru a reveni după un interval într-un nou trup.

Reîncarnarea este o doctrină foarte populară în numeroase religii orientale precum hinduismul, budismul, jainismul și druz-ismul, al cărei concept este reprezentat de faptul că un individ se încarnează succesiv dintr-un corp în altul, fie că acesta este de natură umană, animală sau vegetală.

 

VEZI SI CURS REGRESIE VIETI ANTERIOARE  – VARIANTA CU ACCES LUNAR A CURSULUI

 

 

 

 

https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-regresie-vieti-anterioare-abonament-acces-integral/?feed_id=36969&_unique_id=643794c0712a2