dezvoltare spirituala academia karanna inscrieri curs

CURS ACADEMIA KARANNA ©

FURNIZOR DE FORMARE PROFESIONALA

ACREDITAT NATIONAL ANC & INTERNATIONAL – IPHM & PHPA

logo karanna cursuri 1

Scoala, Cursurile si Trainerii Karanna, sunt inregistrati si acreditati de Institutele Internationale PHPA, INHA, IPHM, WMA, Lightarian Institute(LIGHT), IARP, AAH, Reiki Rays Institute si ANC / CNFPA (Romania).

iphm phpa

cooltext961812020

.

Seminariile Academiei se desfasoara online, pe o platforma software dedicata. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web, microfon si casti.

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu sigiliu Karanna©.

 
sigla

PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©

Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior

DURATA: 8 luni (2 Semestre) / An – 3 ani*

.
Programul cursurilor Academiei KARANNA© se desfasoara saptamanal, pe o platforma software online si cuprinde conferinte video inregistrate , suport de curs in format electronic, materiale audio pentru vizualizarile si meditatiile cuprinse in program, initieri la distanta si seminarii Bi-Lunare care se desfasoara Video-Live, pentru recapitulari si in cadrul carora aveti ocazia sa puneti intrebari si sa primiti raspunsuri directe la intrebarile dvs.
.
Programul ADHYATMA JNANA2

Fig. 1

.

AVANTAJE SI BENEFICII – ACADEMIA KARANNA©:

 

Checkmark3

 Cursuri Online cu Program Saptamanal

 

Checkmark3

Cursuri Acreditate International – IPHM

 

Checkmark3

 Structura Program: 3  Nivele – 8 luni / Nivel

 

Checkmark3

 Singurul Curs Online de profil din Romania

 

Checkmark3

Cea mai complexa Programa de Curs de Dezvoltare Spirituala

 

Checkmark3

 Conferinte Video Inregistrate

 

Checkmark3

 Meditatii Ghidate Audio – Inregistrate

 

Checkmark3

 Initieri la Distanta – Manuale & Certificate

 

Checkmark3

 Suport de curs in format electronic (PDF)

 

 

CATEGORIE PROGRAM:

Dezvoltare Spirituala (Spiritual & Psychic Development)

CURS MASTER

STRUCTURA PROGRAM: 

 • 33 – Seminarii Video-Live
 • 20 – Cursuri Video Inregistrate
 • 42 – Meditatii Ghidate Inregistrate (Audio)
 • 18 – Initieri la Distanta

DIN CUPRINS:

 • Chakre si campuri energetice
 • Tehnici de Meditatie
 • Sistem Karanna© – Acordaj Atmic Boost©
 • Ierarhii Angelice & Device & Spirituale
 • Legea Atractiei pentru Succes si Abundenta – Tehnici si Procedee Practice
 • Metode de Curatare si Optimizare Energetica
 • Sistem Karanna© – Initiere si Activare ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© – 16 simboluri pentru Evolutie Spirituala & Ascensiune
 • Legile Universale – Kybalion – aplicatii practice
 • Simbolistica, Vizualizare & Simboluri Sacre
 • Elemente de Hermetism – Metode practice de lucru
 • Magii si Spiritele Maestru ale Creatiei
 • Istoria Religiilor: Zei, Dumne-Zei & Ingeri
 • Istoria planetei si rasele acesteia
 • Conectarea la Sinele Superior si Supra-Suflet
 • Iisus – Ordinul si Ierarhia
 • Constiinta Cristica
 • Atlantida – istorie, re-conectare, Initiere de Templu
 • Arhetipuri – corespondente
 • Magi in Istorie
 • Lemuria – istorie, re-conectare
 • Regresia temporala
 • Vibratia culorilor – metode practice de utilizare
 • Panteonuri Antice cunoscute si necunoscute

Programa detaliata a cursurilor din cadrul PROGRAMULUI ADHYATMA JNANA© se transmite participantilor dupa achitarea primei rate  / achitarea integrala a programului.

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video si le puteti urmari oricand. Initierile cuprinse in curs se desfasoara la distanta, la o data si ora fixa, stabilita de regula seara dupa ora 20:00, iar Meditatiile Ghidate le veti primi in format audio.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video, cel audio si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

O data la doua saptamani veti avea ocazia sa participati la Seminarii, care se vor desfasura Online-Live, pe platforma video a Academiei. In cadrul acestor Seminarii veti avea ocazia sa adresati intrebari Trainerilor si sa primiti raspunsuri live. De asemenea, in cadrul Seminariilor se va recapitula pe scurt materia predata in intervalul de doua saptamani dintre seminarii, dupa caz. Seminariile au o durata de aprox 1,5 – 2 ore si se desfasoara live incepand cu ora 20:00, la datele specificate in programa de curs.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea cursului.

La finalul fiecarui an de curs va avea loc un Examen, alcatuit din 2 probe: o proba practica si una teoretica (scrisa). La finalul celor 3 ani ai Programului, optional, veti avea ocazia sa participati la Examenele Finale, pentru obtinerea Certificatului Acreditat International – IPHM.

Cursul se poate achita integral anual sau partial, in doua rate fixe / an sau cu o frecventa lunara(8 luni pe an). Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal, indiferent de metoda de plata pentru care a optat, pentru a avea ocazia sa participe la Seminariile Live Bi-Lunare.

.
Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din respiratii, mantre, exercitii de deprogramare si de activare a centrilor energetici, exercitii de activare a clarauzului si clarvederii, pentru capacitatea de a calatori si vizualiza in planul astral in mod constient, exercitii de conectare la Lumina si impamantare, meditatii zilnice, etc. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute + meditatia zilnica. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.
.
Programul KARANNA© are o structura formata din 3 Nivele: Adhyatma I, Adhyatma II si Adhyatma III. Fiecare nivel se parcurge pe durata a 2 semestre de lucru. Un an Academic include 2 semestre de cate aproximativ 4 luni fiecare si doua vacante, de vara si de iarna, plus perioada de examene de sfarsit de an. (vezi Fig 1) . Programul poate fi intrerupt la cerere in orice moment si reluat in anul urmator de studiu. Ne rezervam dreptul de a modifica partial programa de studii de la an la an, conform Termenilor si Conditiilor afisate pe site.
.
Fiecare An Academic reprezinta o etapa de dezvoltare necesara pentru trezirea spirituala a fiecarui Spirit intrupat. Programul se desfasoara pe o perioada mai mare de timp, pentru ca adevarata evolutie spirituala nu se poate face in cateva zile, saptamani sau chiar luni.
.
Aceasta aventura, a cunoasterii si a dezvoltarii spirituale spre Iluminare si Ascensiune este o cale individuala, anevoioasa uneori dar in aceeasi masura interesanta si, consideram noi, absolut vitala pentru suflet. Acesta este sensul vietii, Reconectarea cu Matricea Divina, cu D-zeu UNUL, cu Sinele Vostru Superior  si cu Monada voastra de Suflete. In afara de acest deziderat, viata cotidiana trebuie sa curga in continuare normal, desi veti constata imbunatatiri remarcabile in toate domeniile: relatii, dragoste, bani, cariera, tonus fizic si intelectual. Aspectul spiritual al vietii nu trebuie si nu are de ce sa intre in conflict cu realitatea inconjuratoare si cu societatea. Daca acest lucru se intampla, atunci undeva pe parcurs s-a produs o eroare.
.
Calea Reconectarii Divine este o cale a Ucenicului, o cale a Maestrului si este o cale a Mantuitorului. Pe parcurs exista teste, momente cheie si confuzie, datorita faptului ca este multa informatie falsa, aruncata intentionat sau nu, pe internet si in diverse carti. De aceea este important sa aveti instructori, ghizi spirituali indrumatori in aceasta calatorie a Spiritului Etern, in drumul spre casa.
.
Noi am parcurs si inca mai parcurgem acest drum in ultimii 20 de ani si va putem indruma astfel incat sa nu cadeti in diverse capcane, sa stiti cand vi se ofera o ocazie, un ajutor Divin sau cand primiti un avertisment din Ceruri si va putem sfatui in acest sens. Cursurile Scolii Karanna© si Programul de Dezvoltare Spirituala KARANNA© sunt modalitatile prin care noi va putem ajuta in modul cel mai complex, deoarece programele cursurilor au fost structurate de asemenea maniera incat sa creasca treptat nivelul de cunoastere, acces si Lumina si sa puteti beneficia de o adevarata crestere dpdv spiritual si nu o stagnare in Roata Karmei din cauza unor aspecte mai mult sau mai putin benevolente care va inconjoara in mediul 3D sau in mediul energetic- spiritual.
.

 VA RUGAM SA CITITI AICI INTEGRAL TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

.

MODEL CERTIFICAT:

DIPLOMA EXEMPLU KARANNA

Acest certificat este prezentat strict cu titlu de exemplu.

 

 

IPHMParticipantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) sau PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 
.

Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

Daca ati urmat cursurile noastre si ati obtinut un Certificat Acreditat, puteti sa va inscrieti ca membru IPHM aici: