curs vieti anterioare karanna

CURS REGRESIE VIETI ANTERIOARE PRIN METODE ENERGETICE

NU RATA OFERTA DE SARBATORI!

Maxim 10 locuri disponibile.

oferta sarbatori karanna craciun reduceri

Data inceput 16.01.2015

Data final 27.03.2015

Trainer Acreditat National & International: Catalin Bogdan

 

SINGURUL CURS DE REGRESIE DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL 

 

PUTETI DECONTA CURSUL PE CHELTUIELILE FIMEI, DEOARECE SE SEMNEAZA UN CONTRACT SI PRIMITI FACTURA PENTRU PLATILE EFECTUATE.

 

oferta de sarbatori karanna craiova cursuri la distanta

OFERTA DE SARBATORI

[mk_countdown date=”12/24/2014 12:00:00″ offset=”0″]

[mk_highlight text=”PENTRU INSCRIERE LA CURS SI PLATA EFECTUATA PANA LA DATA DE 24 DEC 2014 INCLUSIV, COSTUL PENTRU PRIMELE 3 LUNI DE CURS ESTE DE 450 LEI, IN LOC DE 750 LEI.” text_color=”#ffffff” bg_color=”#988DED” font_family=”none”]

 

[mk_countdown date=”01/15/2015 12:00:00″ offset=”0″]

[mk_highlight text=”PENTRU INSCRIERE LA CURS SI PLATA EFECTUATA PANA LA DATA DE 15 IANUARIE 2015 INCLUSIV, COSTUL PENTRU PRIMELE 3 LUNI DE CURS ESTE DE 550 LEI, IN LOC DE 750 LEI.” text_color=”#ffffff” bg_color=”#988DED” font_family=”none”]

 

Cursul se desfasoara pe o platforma software de Elearning si pe o platforma de Streaming Video online-LIVE. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web si microfon. Aveti nevoie sa instalati Flash Player pentru a viziona sala de conferinte live.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://get.adobe.com/flashplayer/” target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]DESCARCA FLASH PLAYER[/mk_button]

 

conferinta online karanna seminarii live

printscreen sala seminarii live

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si PHPA (The Professional Hypnotherapy Practitioners Association) si national cu sigiliu Karanna©.

 

 

testimoniale

STRUCTURA CURS: 5 Module – Durata 5 luni

Cursul se desfasoara  saptamanal la distanta si cuprinde :

13 cursuri video inregistrate

7 seminarii LIVE

DIN CUPRINS:

MODUL 1

Despre vieti anterioare (istorie, definitii, teorii)
Modul Cosmogeneza – ierarhii spirituale si entitati

MODUL 2
Metode de protectie personala si a spatiilor
Metode de curatare personala si a clientului
Metode de indepartare a spiritelor si entitatilor nedorite

MODUL 3
Prezentarea instrumentelor si metodelor de lucru

MODUL 4
Pregatirea unei sesiuni de lucru cu clientul

MODUL 5
Cum se desfasoara efectiv o sesiune de lucru cu clientul
Metoda hipnotica

CAT COSTA?

250 ron/ luna x 5 luni = 1200 ron

.

[mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”true” color=”#393836″ size=”14″ font_weight=”inhert” margin_top=”0″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”left”]BONUS – ABONAMENT MEMBRU V.I.P. GRATUIT![/mk_fancy_title]

Pe perioada de desfasurare a cursului, participantii primesc GRATUIT statutul de MEMBRU V.I.P. cu toate avantajele si beneficiile aferente Membrilor Clubului Karanna ©.

Pentru detalii APASA AICI.

 

Se poate achita lunar, integral sau in 2-3 transe.

Programa detaliata a cursului o primesc participantii care au achitat cursul integral sau care au achitat prima transa a cursului.

Va rugam sa asteptati primirea acceptului nostru de participare la cursuri, inainte de a demara orice actiune de plata. Acceptul de participare il veti primi prin email, dupa depunerea Formularului de Inscriere.
.
PENTRU PLATA CURSURILOR PUTETI UTILIZA PLATFORMA ELECTRONICA SECURIZATA PRIN MobilPaycel mai mare procesator de plati din Romania, sau puteti achita prin transfer bancar.
 .

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.evolutiespirituala.ro/categorie-produs/cursuri-video-online-live/” target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]INTRA IN MAGAZINUL ONLINE[/mk_button]

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video si le puteti urmari oricand. Initierile cuprinse in curs se desfasoara la distanta, la o data si ora fixa, stabilita de regula seara dupa ora 20:00.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

O data la trei saptamani veti avea ocazia sa participati la Seminarii, care se vor desfasura Online-Live, pe platforma video a Academiei. In cadrul acestor Seminarii veti avea ocazia sa adresati intrebari Trainerilor si sa primiti raspunsuri live. De asemenea, in cadrul Seminariilor se va recapitula pe scurt materia predata in intervalul de doua saptamani dintre seminarii, dupa caz. Seminariile au o durata de aprox 1,5 – 2 ore si se desfasoara live incepand cu ora 20:00, la datele specificate in programa de curs.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea cursului.

La finalul cursului va avea loc un Examen, alcatuit din 2 probe: o proba practica si una teoretica (scrisa). Participarea la examen este optionala si are ca obiectiv obtinerea Certificatului Acreditat International – PHPA. Participarea la examenele finale NU este obligatorie.

Cursul se poate achita integral sau partial sau cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal, indiferent de metoda de plata pentru care a optat, pentru a avea ocazia sa participe la Seminariile Live.

Participantii au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).