angel healing

Curs Ingeri & Ierarhii Spirituale

Angels & Spiritual Hierarchies Course

CURS MASTER

Curs Acreditat International – IPHM

IPHM

 

 DURATA CURS: 3 LUNI 

Cursul se desfasoara pe o platforma software dedicata. Este necesar sa aveti conexiune internet si computer.

Cursurile Karanna© sunt certificate international iar Diplomele de Absolvire sunt recunoscute international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si de catre PHPA (The Professional Hypnotherapy Practitioners Association) si national de catre Karanna Lightworkers Academy © cu sigiliu Karanna© si titulatura de Practicant / Consilier – specializarea cursului pe care acesta l-a absolvit.

 

STRUCTURA CURS:

Modul Cosmogonie & Angeologie & Ierarhii Ceresti

– Cosmogonie

– Categorii de Spirite & Entitati existente in Creatie 

 

  • Zeii
  • Ierarhiile Ceresti : Spiritele Naturii, Spiritele Angelice si Spiritele Umanoide
  • Ierarhii Spirituale

– Meditatii Ghidate Rasa Angelica si Spiritele Naturii (Devas)

Modul Initieri

– Acordaj Culorile Ingerilor (Colours of Angels)
– Initiere in Sistemul Karanna © – Taramurile & Sigiliile Devasilor / Spiritelor Naturii (Deva’s Realms & Seals)

INGER

 

Numărul zece – baza sistemului zecimal – este inerent universului fizic, însă nu şi universului spiritual. Domeniul vieţii este caracterizat de trei, de şapte şi de doisprezece, sau de multiplii şi de combinaţiile acestor trei numere fundamentale.

Există trei planuri de viaţă primordiale şi esenţial diferite, urmând ordinului celor trei Surse Origine ale Creatiei iar în universul nostru aceste trei forme fundamentale de viaţă sunt separate în trei tipuri diferite de planete. La origine, existau douăsprezece concepte distincte şi divine de viaţă transmisibilă. Acest număr, doisprezece, cu subdiviziunile şi cu multiplii săi, se regăseşte în toate modelele fundamentale de viaţă ale celor doisprezece universuri si suprauninersuri .

Există, de asemenea, doisprezece tipuri arhitecturale de modele vitale, doisprezece combinaţii fundamentale de configuraţii de reproducere ale materiei vii. Modelele vieţii acestui Univers sunt organizate sub forma a doisprezece purtători de ereditate. Diferitele ordine de creaturi volitive sunt organizate conform numerelor 12, 24, 48, 96, 192, 384 şi 768. Pe Terra, celulele sexuale ale reproducerii umane conţin 48 de unităţi de control arhetipal, determinanţii caracteristicilor. 

Prezenţa celor şapte spirite mentale primordiale si a celor 5 spirite supra-mentale pe lumile primitive este cea ce condiţionează cursul evoluţiei organice. Aceasta explică de ce evoluţia este intenţionată şi nu accidentală.

 

Credinţa în existenţa de Zâne, Elfi si Gnomi a apărut cel mai proeminent în scrierile din perioada medievala si in folclorul din Europa de Vest.

Multe canale notabile, cum ar fi Edgar Cayce, Jane Roberts (Seth material), Charles Leadbeater (Societatea Teozofică) a vorbit de existenta Regatului Devas-ilor (FAE sau ZANE). Gaia si Arhanghelul Metatron, de asemenea, au vorbit pe acest subiect.
.
Spiritele Elementalilor (Devas) sau Spiritele Naturii, mai sunt denumite şi Devaşi, dar Devaşii sunt ierarhiile superioare ale Spiritelor Naturii. Fac parte din prima creaţie de Spirite cu formă a lui D-zeu Unul şi sunt cele mai „vârstnice” spirite din Creaţie, în afara Spiritelor fără Formă. Au liber arbitru. Ei sunt responsabili de protejarea naturii, a formelor de manifestare din ceea ce numim natură în cadrul Creaţiei lui D-zeu. (minerale, plante, animale). Au aspect umanoid în vibraţiile mai înalte, având corpurile energetice similare cu ale oamenilor, deşi se observă anumite diferenţe. Se pot camufla în esenţa substanţei din care sunt formaţi şi astfel pot apărea sub formă de mingi de foc, forme de apă, mici vortex-uri de aer sau apă, etc… sau pot lua forme animalice. Se pot întrupa cu un aspect al lor sau cu mai multe. Ca şi nivel vibraţional, spiritele naturii se găsesc în palierele vibraţionale 7 -12. Există şi o categorie primară a acestor elementali, categorie ce cuprinde elementali fără formă, esenţa conştiinţei elementului din care sunt alcătuiţi. Acest tip de elemental poate fi polarizat în ambele sensuri, atât negativ cât şi pozitiv.
Există şi o ierarhie a Elementalilor, dar este suficient să menţionăm cele mai importante 3 categorii:

 

Elementalii fără formă (nu au corp energetic, sunt esenţa elementului din care sunt formaţi, în stare brută)

 

Spiritele Naturii (Ondine, Nimfe, Silfi, Zâne, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni, Animale Totem)

 

Devaşi (Îngeri ai elementelor, Ordinele superioare ale Elementalilor, pot lua orice formă, dar forma lor de origine este corpul umanoid de esenţă elementală)

 

Edgar Cayce a explicat Regatului Devic, ca fiind unul foarte real, o forma de constiinta a naturii, conectate direct la elementele de aer, apă, pământ şi foc.
.
Spiritele Angelice: Rasa a doua creată de D-zeu. Din această categorie de Spirite cu Forma fac parte Ierarhiile Cereşti, adică Îngerii, Arhanghelii, Arheii, Stăpânirile, Virtuţiile, Domniile, Tronurile, Heruvimii şi Serafimii.

 

Ele îşi coboară densitatea (nivelul de vibraţie) pentru a intra în contact cu noi sau pentru a ne proteja. Astfel, avem îngeri veghetori, îngeri păzitori, îngeri luptători, Arhangheli, etc. Aceştia au liber arbitru şi se pot întrupa cu un aspect al lor sau cu mai multe. Forma lor de origine este formă umanoidă, de esenţă divină. Ei, împreună cu Spiritele Naturii şi cu Maeştri Ascensionaţi, sunt responsabili de evoluţia rasei umanoide către potenţialul maxim.

 

Spiritele angelice pot fi clasificate în funcţie de elementul lor dominant: apă, aer, foc, pământ, ether.
.
Sunt foarte multe erori în ceea ce priveşte ierarhia aparţinătoare şi rangul entităţilor angelice, sau a numărului lor. Astfel, sunt 12 entităţi angelice, denumite Elohimi, dintre care 7 Elohimi principali ai Pământului. Aceste entităţi angelice sunt direct răspunzătoare de această planetă şi de spiritele ce se întrupează aici. Pe lângă aceştia, pentru Pământ mai lucrează miliarde de îngeri din toate Ierarhiile Cereşti, mulţi dintre ei fiind confundaţi şi asimilaţi cu cele 7 entităţi angelice principale.
.
Pe parcursul Cursului „CONECTAREA CU RASA SPIRITELOR NATURII SI RASA ANGELICA” vom detalia aceste Ierarhii Ceresti si Rase de Spirite, vom discuta despre Creatie si D-zeu UNUL si vom prezenta metode de conectare si re-conectare cu aceste entitati de Lumina, pentru evolutie spirituala, pentru protectie si pentru a intelege mai clar Creatia si rolul nostru ca rasa Umanoida, in cadrul Creatiei lui D-zeu UNUL, astfel incat sa putem contribui intr-un mod pozitiv pentru noi insine si pentru Planeta – Univers – Multivers, la evolutia acestora deoarece, TOTI provenim la origine din Prima Sursa, D-zeu UNUL.

 COSTURI DE PARTICIPARE LA CURS: 250 lei/luna – 3 luni

.

BONUS - ABONAMENT MEMBRU V.I.P. GRATUIT!

Pe perioada de desfasurare a cursului, participantii primesc GRATUIT statutul de MEMBRU V.I.P. cu toate avantajele si beneficiile aferente Membrilor Clubului Karanna ©. Pentru detalii APASA AICI.

 

Programa detaliata a cursului o vor primi participantii care au achitat cursul integral sau care au achitat prima transa a cursului.

Incepand de anul acesta cursurile sunt individuale,deci puteti incepe cursul chiar acum!

Pentru a va inscrie trebuie sa completati formularul pe care il gasiti  AICI.