eucalipt doterra
doterra integrare uleiuri in corpDestinde-te cu puțin ulei de Eucalipt
După o zi lungă, eliberează-te de încordare cu ajutorul uleiului de Eucalipt. Pune puțin ulei de Eucalipt în difuzor înainte de culcare. Aroma uleiului de Eucalipt va favoriza relaxarea, pregătindu-te pentru un somn mai odihnitor.
Utilizări
  • Adaugă o picătură de ulei de eucalipt la crema hidratantă preferată și aplic-o pe piele cu mișcări circulare.
  • Utilizează-l în asociere cu uleiurile de levănțică, brad Duglas și chiparos, pentru proprietățile lor calmante și relaxante.
Indicații de utilizare
Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Australia?

În Australia se găsesc aproape toate cele 700 de specii cunoscute de eucalipt, ceea ce o face locul ideal pentru obținerea materiei prime pentru acest ulei.

Cum funcționează?

Eucaliptul, Melaleuca, Manuka, arborele de cuișoare și Mirtul lămâios fac toate parte din aceeași familie de plante, mirtacee. Toate speciile sunt lemnoase, conțin uleiuri esențiale și produc flori în multipli de 4 sau 5.

Arborii de eucalipt sunt veșnic verzi și consumă foarte multă apă. Pot crește până la 15 m înălțime, iar frunzele sunt subțiri, lungi, de culoare verde. Uleiul esențial este obținut prin distilare cu abur din frunză.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/eucalipt-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=23707&_unique_id=63c96e2b7397e