terapie biorezonanta karanna craiova

APARAT DE DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE PRIN BIOREZONANTA

terapie biorezonanta karanna craiova

 

Echipamentul de diagnosticare din dotare permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecind prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial.

Metoda de diagnostic nonliniara permite:

• realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului
• controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului
• evaluarea naturii unei patologii
Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.
Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului organismului.

3 functii principale:

-Detectarea starii de sanatate a corpului uman( poate cu ușurință ,eficient si acuratete de 90% sa arate condiția fizica, și predispozitiile la unele boli .

-Scanarea produselor alimentare și de sănătate daca sunt utile sau daunatoare pentru organism.

– Două aspecte ale funcției de tratament a organelor corpului – reechilibare energetica și terapie modulara de frecventa.

Aparatul de biorezonanta analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor , glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite.