fennel fenicul doterra
doterra integrare uleiuri in corpGătitul cu ulei de Fenicul
Uleiurile esențiale sunt foarte potente în comparație cu condimentele și mirodeniile uscate sau alți agenți de aromatizare, așa că o cantitate infimă de ulei poate conferi o aromă foarte intensă mâncării. Când utilizezi ulei de Fenicul la gătit, cel mai bine e să folosești metoda scobitorii – introdu vârful unei scobitori curate în flaconul de ulei esențial și apoi învârte scobitoarea în mâncare, pentru o aromă de anason veritabilă! După ce ai amestecat bine, gustă să vezi dacă vrei să mai adaugi ulei sau nu.
Utilizări
 • Pune o picătură de ulei de fenicul în apă sau ceai, în loc să cedezi poftei de dulciuri.
 • Adaugă cantitatea îmbibată într-un vârf de scobitoare la sosuri de fasole albă și salate de castraveți, pentru o aromă savuroasă.
 • Folosește ulei de fenicul în locul semințelor de fenicul din rețetele de gătit, pentru un rezultat mai aromat.
Indicații de utilizare
Uz intern: Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

A se folosi doar diluat.  Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

Sursa produselor. De ce Europa?

Feniculul este originar din zona Mării Mediterane, dar este cultivat în mod obișnuit în grădinile de ierburi aromatice și zarzavaturi. Noi obținem materia prima pentru uleiul de fenicul din Europa.

Cum funcționează?

Feniculul este o plantă perenă veșnic verde, cu flori galbene, care poate atinge până la 1,8 m înălțime. Are tulpini tubulare și frunze delicate cu aspect de pană. Feniculul face parte din aceeași familie cu morcovul. Uleiul esențial este obținut prin distilare cu abur din sămânță.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/fenicul-fennel-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=28042&_unique_id=641602b384f3d