frankincense2
doterra integrare uleiuri in corpTămâie de dimineața devreme

Ce mod mai bun de a-ți începe ziua decât cu mireasma relaxantă a amestecului Frankincense Touch (Tămâie)? Fie că ești pasionat de yoga sau practici meditația de dimineață, utilizarea de Frankincense Touch (Tămâie) în primele ore ale dimineții te va ajuta să te concentrezi asupra zilei care te așteaptă.

Parfumul unic te va ajuta, de asemenea, să trăiești sentimente de satisfacție, pace, relaxare precum și o stare de bine generală în timpul rutinei tale de dimineață.

Utilizări
 • Aplică Tămâie pe mâini, gât sau tălpi, pentru un efect de încălzire și calmare.
 • Aplică local pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului.
 • Masează-l pe tâmple pe parcursul zilei.
 • Folosește aplicatorul roll-on pe punctele de puls și pe frunte, în timpul ședințelor de yoga sau meditație.
Indicații de utilizare

Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Oman, Somaliland și Etiopia?

Uleiul nostru esențial de Tămâie este un amestec exclusiv realizat din trei tipuri de rășini de tămâie – Boswellia Carterii, Boswellia Frereana și Boswellia Sacra. Diferitele specii de arbori de Tămâie cresc în medii și soluri diferite.

Unele cresc cel mai bine pe un sol nisipos, altele într-o climă uscată, pe teren stâncos. Obținem uleiurile esențiale din surse multiple, pentru a ne asigura că rășina utilizată este recoltată din locul cel mai propice pentru dezvoltarea fiecărei varietăți de Boswellia.

Cum funcționează?

Tămâia a fost considerată o marfă valoroasă încă din antichitate, când era comercializată de egipteni, asirieni, persani, macedoneni și kushiți. Aceste rășini prețioase acoperă ceea ce se consideră a fi cel mai vechi lanț de aprovizionare globală din lume.

Uleiul esențial este extras din rășina arborelui de tămâie. „Lacrimile” de rășină sunt curățate cu grijă și organizate după dimensiuni și culoare înainte de distilare.

În Somaliland, uleiul nostru de Tămâie provine din regiunea Sanaag. Aproximativ o treime din populație trăiește în această regiune, iar recoltarea tămâii este principala sursă furnizoare de locuri de muncă. Aici, arborii sunt moșteniți din generație în generație și fiecare recoltator are acces la anumite regiuni specifice, pe baza unui drept tribal.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/frankincense-touch-tamaie-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=36890&_unique_id=64375c6625d3d