EU Grapefruit 15 ml 2
doterra integrare uleiuri in corpO dimineață luminoasă
Datorită aromei sale fructate vioaie, uleiul de Grapefruit este un ingredient excelent pentru o mare varietate de mâncăruri și băuturi. Pentru a te revigora dimineața și a dărui corpului tău beneficiile uleiului de Grapefruit, adaugă una-două picături de ulei de Grapefruit la smoothie-ul sau bolul tău Acai preferat! Aroma luminoasă a Grapefruitului te va pregăti cu siguranță pentru ziua care te așteaptă!
Utilizări
  • Uleiul esențial de Grapefruit conferă o aromă fructată vioaie când este adăugat în mâncăruri sau băuturi.
  • Pentru a da o notă proaspătă smoothie-ului tău preferat, adaugă o picătură de ulei esențial de Grapefruit.
Indicații de utilizare
Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele. În cazul contactului cu pielea, evită expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare

Sursa produselor. De ce SUA?

Statele Unite ale Americii reprezintă liderul mondial în producția de grapefruit, cu peste 1,5 milioane de tone de grapefruit produse în fiecare an.

Cum funcționează?

Grapefruitul este un hibrid între portocala dulce și pomelo. „X”-ul din denumirea sa științifică, Citrus x paradisi, indică originea sa hibridă. A fost creat în anii 1750 în Barbados. Arborii de grapefruit ating în general aproximativ 5-6 m înălțime, dar pot ajunge și aproape de 15 m.

Uleiul esențial este obținut prin presare la rece din coajă. Procesarea uleiului esențial de Grapefruit, la fel ca procesarea multor altor uleiuri de citrice, utilizează produsele reziduale din industria fructelor proaspete. Grapefruitul proaspăt care nu se poate vinde pe piața de fructe și legume deoarece este lovit sau are alte probleme estetice este presat pentru extragerea sucului și a uleiului esențial. Sucul și uleiul sunt separate, oferind o dublă utilitate fructului rebutat.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/grapefruit-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=31472&_unique_id=64247148d301a