guaiacwood doterra

FĂ-ȚI CONT doTERRA

doterra integrare uleiuri in corp

VEZI BENEFICIILE CREĂRII UNUI CONT DOTERRA

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

 

VEZI PROCEDURA PENTRU CREAREA UNUI CONT DOTERRA

 

Uleiul Re-Descoperirii de Sine

Guaiacwood este un ulei vindecător unic, distilat din lemnul copacului. Creează o rezonanță cu inima fiecărei persoane care îl experimentează. Acest ulei se conectează la gândurile și sentimentele cele mai intime și dezvăluie blocaje spirituale și emoționale obscure.

Este deosebit de benefic atunci când indivizii se simt copleșiți, confuzi sau cănd simt că și-au pierdut o parte din ei înșiși într-un fel sau altul. Îi ajută să vadă că sunt înțeleși și demni de vindecare.

Guaiacwood ne învață că adevărata pace vine numai după ce un individ s-a conectat la lucrul de care fuge. Fiecare individ este încurajat să mediteze cu acest ulei și să descopere cum îi va vorbi personal. Guaiacwood îi va ghida pe calea lor către auto-descoperire.

Emoții abordate:

Frică, aliniere, autenticitate, echilibrare, blocat, capabil, închis (emoțional), confuz , conectat (emoțional), curajos, negare, distras, temător, vindecare, neautentic, inspirat, pierdut, nealiniat, prezent, rezistent, rezistență, stagnant, nedemn.

Indicații de utilizare

Difuzează sau inspiră din sticluță sau de pe piele; aplicați peste inimă, piept, în jurul buricului sau pe talpile picioarelor .

 

Uleiul esențial Guaiacwood de la doTERRA este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale utilizate în aromaterapie și în industria cosmetică. Acesta este extras din lemnul arborelui Guaiacum officinale, un arbore din America Centrală și de Sud, care este cunoscut și sub numele de Bulnesia sarmientoi.

Aroma sa unică este caldă și lemnoasă, cu note subtile de citrice și trandafir. Acest ulei esențial poate fi utilizat într-o varietate de moduri și are numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe.

Printre beneficiile uleiului esențial Guaiacwood se numără proprietățile sale antiseptice, antiinflamatorii și antispastice. Acesta poate fi folosit pentru a trata afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, eczemele sau psoriazisul. De asemenea, poate ajuta la ameliorarea durerilor musculare și a inflamațiilor articulare.

Uleiul esențial Guaiacwood este, de asemenea, cunoscut pentru proprietățile sale calmante și relaxante. Acesta poate fi folosit pentru a ajuta la reducerea stresului și anxietății, precum și pentru a promova o stare generală de bine. În plus, datorită proprietăților sale afrodisiace naturale, uleiul esențial Guaiacwood poate fi folosit pentru a spori libidoul și pentru a îmbunătăți viața sexuală.

Pentru a utiliza uleiul esențial Guaiacwood, acesta poate fi difuzat într-un difuzor sau poate fi aplicat topic, amestecat cu un ulei purtător, cum ar fi uleiul de cocos sau uleiul de migdale dulci. De asemenea, poate fi adăugat într-un baie caldă pentru a promova relaxarea.

În concluzie, uleiul esențial Guaiacwood de la doTERRA este un produs versatil, cu numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe. Este potrivit pentru persoanele care doresc să utilizeze produse naturale și să beneficieze de proprietățile terapeutice ale plantelor.

Origine

doTERRA obține materiile prime pentru uleiul esențial de Guaiac din Paraguay, prin mijloace etice și durabile. Împreună cu partenerul nostru sursă, schimbăm viitorul periclitat al Pădurii Gran Chaco, una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate din lume. Uleiul esențial se obține prin distilare cu abur din măduva lemnoasă a copacului Bulnesia sarmientoi și este amestecat cu Ulei de Cocos Fracționat pentru a produce uleiul esențial de Guaiac doTERRA. Cunoscut pentru aroma sa de pământ, ușor dulce, cu efect de echilibrare, parfumul său lemnos poate crea o atmosferă calmă, liniștitoare.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele însărcinate, care alăptează sau se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte medicul. Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Vei găsi ID-ul tău de calitate pe partea inferioară a flacoanelor de ulei esențial individual doTERRA. ID-ul de calitate va conține o serie de șase sau șapte numere și o literă. Poti verifica daca produsul este original, introducând codul AICI (în partea din dreapta sus a site-ului).
Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/guaiac-guaiacwood-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=42749&_unique_id=644bd016468c2