EU Helichrysum Touch 10 ml scaled 1
doterra integrare uleiuri in corpÎmbunătățește-ți rutina zilnică
Helichrysumul este un ulei ideal pentru ten, folosit îndeosebi în produsele anti-îmbătrânire. Atunci când îl aplici local, pielea ta beneficiază de proprietățile sale puternice. Adaugă Helichrysum Touch în rutina zilnică a pielii pentru a te bucura de avantajele acestui ulei minunat!
Utilizări
 • Aplică-l local pe piele pentru a te ajuta să elimini petele și imperfecțiunile pielii, care apar în mod natural de-a lungul timpului
 • Aplică-l pe față ca bază, înainte de a folosi produsele de înfrumusețare, pentru un ten luminos
 • Aplică-l local pentru un efect calmant după o zi la soare
 • Masează-l pe piele pentru o senzație liniștitoare și un parfum plăcut
Indicații de utilizare
Doar pentru uz extern. Plimbă-l pe piele pentru parfumare și îngrijire sau masaj.
Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești gravidă sau sub supraveghere medicală, este bine să consulți mai întâi medicul. Evită contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Albania?

Aici, Helichrysumul își găsește mediul propice, datorită climei mediteraneeane pe care i-o oferă această țară.

Cum se obține uleiul?

Helichrysumul este o plantă mică, perenă, din familia margaretelor. Are frunze înguste, argintii și flori dispuse într-un mănunchi de boboci aurii, rotunzi. Planta iubește solurile stâncoase, uscate și clima mediteraneeană.

Uleiul esențial se obține din floare. Anotimpul de recoltarea a Helichrysumului este vara târzie sau începutul toamnei, când florile ajung la maturitate. O plantă atinge potențialul maxim de producție după aproximativ cinci ani și trăiești în total șapte ani.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/helichrysum-touch-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=35504&_unique_id=6432853eb4c44