EU Helichrysum 5 ml scaled 2
doterra integrare uleiuri in corpÎmbunătățește-ți rutina zilnică
Helichrysum este un ulei mult apreciat la îngrijirea tenului și este deseori inclus în compoziția produselor anti-îmbătrânire. Uleiul esențial de Helichrysum are, de asemenea, proprietăți puternice benefice pentru sănătatea pielii în cazul aplicării locale. Adaugă-l la loțiunea tonică sau crema hidratantă, pentru a te bucura de beneficiile acestui ulei uimitor!
Utilizări
 • Aplică-l local pe piele pentru a reduce apariția petelor și a imperfecțiunilor pielii care se prezintă în mod firesc odată cu trecerea timpului.
 • Aplică-l pe ten ca bază înainte de aplicarea produselor de frumusețe, pentru a te bucura de un ten luminos.
 • Combină-l cu Ulei de cocos fracționat și aplică-l local, pentru un efect de calmare a pielii după o zi petrecută la soare.
 • Masează-l pe piele pentru o senzație calmantă și o aromă plăcută.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Albania?

Helichrysumul crește bine în clima mediteraneană din Albania.

Cum funcționează?

Planta de helichrysum este o plantă medicinală perenă, de dimensiuni mici, care face parte din familia margaretei. Are frunze argintii înguste și flori grupate în inflorescențe sferice, galben-aurii. Planta preferă solul stâncos și bine drenat și clima mediteraneană.

Uleiul esențial este obținut preponderent din floare. Helichrysumul este recoltat vara târziu sau toamna devreme, când florile ajung la maturitate. Planta atinge nivelul maxim de productivitate după 5 ani și are o durată totală de 7 ani.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/helichrysum-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=38465&_unique_id=643cdc4b17358