Karanna Divine Cosmic Ascension Program2

INITIERI LA DISTANTA

Program de Cursuri si Initieri la Distanta

Divine & Cosmic Ascension Initiations Program

LOGOS IPHM IAOTH

PRIMA LECȚIE DE CURS ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! :) :) :)

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN….LUME. :)

sigla

INITIERILE VOR AVEA LOC LA ORA 20:00 ORA ROMANIEI, IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII IN CARE CURSUL A DEVENIT ACTIV / DISPONIBIL. (De ex: daca cursul a inceput intr-o vineri veti avea initiere in fiecare saptamana, vinerea la ora 20:00 ora Romaniei pana la sfarsitul programului).

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate „no time no space”, asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa „live”, nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea […] transmisa dvs de Anca Bogdan.

sigla

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet si desktop, laptop, tableta sau telefon smart.

CONDITII MINIME DE PARTICIPARE: Trebuie sa aveti acordaje pana la grad de Maestru pe Sistemele Reiki Usui, Karuna si Shamballa MDH sau similare.

DURATA CURS: 17 LUNI

Cursul se desfasoara la distanta online si cuprinde:

  • 4 Cursuri Video
  • 107 initieri la distanta / 12 Sisteme Energetice si Acordaje
  • Manualele PDF ale Sistemelor in care veti fi initiati (unele manuale sunt in limba engleza total sau partial)
  • Suport din partea Instructorului prin mesageria platformei de e-learning

 

INITIERILE SI ACORDAJELE INCLUSE IN  PROGRAM:

Initiere 49 Angelic Symbols
Initiere Colours of Angels
Elohim Empowerments
Acordaj Planetary Rays
Acordaj Cosmic Rays
Axiatonal Lines Connection
Divine Light Being Attunement
Meridian Flush Empowerments 1-10
Multidimensional Selves Attunement
Circuitry Resonance Activation
7D Activations
Galactic Heritage Attunement

 

Lista initierilor la distanta pe care vi le oferim o puteti accesa AICI.

.

Cum ma pregatesc pentru Initiere la distanta?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.

Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta.

Înainte de orice initiere activaţi această protecţie energetică, spunând mantra următoare de 7 ori: „Invoc Lumina lui D-zeu Atotputernicul, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”. Chemati Ingerii Luminii, Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu.
.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul initierii (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe initierea.
Meditatii Ghidate Postura Meditatie

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus.

Meditatii Ghidate Postura Meditatie

Karanna Academy©

https://www.evolutiespirituala.ro/curs/initieri-la-distanta-divine-cosmic-ascension-initiations-program/?feed_id=24578&_unique_id=63d7eed457eb9