EU Jasmine Touch 10 ml 3 scaled 1
doterra integrare uleiuri in corpEsențialul în geanta de sport
Mergi la sală? Acest amestec nu poate lipsi din geanta de sport! Aplică Jasmine Touch (Iasomie) pe tâmple înainte de un antrenament, pentru a-ți păstra gândirea pozitivă sau păstrează-l la îndemână pentru a te bucura de aroma sa naturală care binedispune, după activitatea fizică.
Utilizări
 • Folosește-l prin aplicare locală pe imperfecțiunile tenului și pe pete, pentru a reduce apariția acestora.
 • Aplică-l local după duș pentru a te ajuta să îți începi ziua binedispus și pozitiv.
 • Utilizează-l la masaj pentru o experiență calmantă și relaxantă după o zi lungă sau activitate fizică intensă.
 • Aplică pe încheieturi și gât pentru a avea un parfum personal unic pe care îl poți purta atât ziua cât și seara.
 • Include-l în rutina de îngrijire a tenului, pentru a te bucura de un ten radios.
Indicații de utilizare
Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului.  Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Egipt?

Clima caldă temperată a Egiptului produce flori de iasomie foarte parfumate.

Cum funcționează?

Iasomia are frunze verde închis și flori albe delicate. Pentru a asigura cea mai bună calitate a compușilor aromatici, florile trebuie culese și uleiul trebuie extras exact în momentul de înflorire a plantei. Florile de iasomie înfloresc dimineața devreme, înainte de răsăritul soarelui. Sunt recoltate manual, cu grijă, înaintea zorilor (de obicei în jurul orei 2:30 noaptea), la circa șase luni după plantare. Recoltatorilor – majoritatea femei – li se pune la dispoziție un anumit număr de plante din care pot să culeagă în fiecare zi. Sezonul recoltei începe în jurul lunii iunie și poate să dureze câteva luni.

Florile sunt prea fragile pentru a putea fi distilate cu abur. În schimb, se utilizează o metodă de extracție cu solvenți pentru a obține absolutul. Absolutul necesită separarea cerii și parafinei de compusul aromatic volatil, pentru a face produsul final mai puternic.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/jasmine-touch-iasomie-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=25287&_unique_id=63e66f40f0e19