Education and Training Awards 2022 Logo

Karanna Academy© a câștigat Premiul 2022 „Best Counseling & Complimentary Therapy Course Provider – Romania” – „Cel mai bun Furnizor de Cursuri de Terapie și Consiliere din România”

Karanna Academy© a câștigat premiul 2022

 

Suntem deosebit de încântați să împărtășim cu voi o veste minunată, care ne face mândri de activitatea depusă în ultimii 10 ani: Karanna Academy © a castigat premiul „Best Counseling & Complimentary Therapy Course Provider – Romania” / „Cel mai bun furnizor de cursuri de terapie și consiliere – România”, premiu oferit de Corporate Vision, parte din AI Global Media.

AI Global Media, cu sediul în Staffordshire – Anglia, este un grup de publicitate digitală B2B înființat în 2010. Grupul are în prezent peste 14 mărci în portofoliul său, care includ publicații axate pe stilul de viață de lux, construcții, sănătate și afaceri mici. AI Global Media este dedicat furnizării de conținut în care poți avea încredere.

Corporate Vision oferă premii de recunoaștere internațională a calității serviciilor și produselor companiilor, în domeniul lor de activitate. O listă cu premiile și diferitele categorii pentru care au fost oferite în anul 2022, găsiți pe site-ul acestora, AICI.

 

Categoria pentru care Karanna Academy© a câștigat premiul în anul 2022 este categoria Education and Training Awards – Premii pentru Educație și Formare.

Premiul câștigat de Karanna se referă la România, oferindu-ne titlul de „Best Counseling & Complimentary Therapy Course Provider – Romania”.

 

Fragment de prezentare a sistemului de acordare a premiilor Corporate Vision:

„Corporate Vision s-a concentrat pentru acordarea premiilor întotdeauna pe recunoașterea și recompensarea hotărârii, ambiției și excelenței celor mai buni educatori din lume – de la furnizorii cheie de educație, la specialiști în formarea și inovatorii în tehnologie educațională.” Corporate Vision 

Mai multe despre modalitatea de acordare a premiilor AICI.

 

Fragment Comunicat de Presă:

Marea Britanie, octombrie 2022 – Revista Corporate Vision a anunțat câștigătorii Premiilor pentru Educație și Formare 2022.

Zicala „înveți ceva nou în fiecare zi” este incredibil de adevărată, pentru că nu încetăm niciodată să învățăm, încă din copilărie și de-a lungul vieții adulte. Liderii de afaceri își propun cu siguranță să se asigure că acesta este cazul când vine vorba de angajații lor. Dezvoltarea profesională este o prioritate pentru a menține echipele în cunoștințe și performanțe maxime și asigură succesul de durată al afacerii. Rămânând în fruntea curbei atunci când vine vorba de educație și formare, companiile pot rămâne lideri în domeniile lor.

Premiile pentru educație și formare de la Corporate Vision pun în lumina reflectoarelor modelele educației și formării. Indiferent dacă oferim consultanță, sprijin sau oportunități de formare profesională, ne-am străduit să îi prezentăm pe cei care au ajuns să definească cu adevărat sectorul în care lucrează. Acești educatori schimbă viețile oamenilor în bine, deschizând porțile către noi oportunități și, în cele din urmă, succesul. .

Coordonatorul premiilor, Kaven Cooper comentează: „De la învățarea timpurie la educația adulților, suntem mândri să recunoaștem pe toți cei care contribuie la acest sector vital. Felicitări tuturor câștigătorilor noștri și vă doresc toate cele bune pentru restul anului și nu numai.”

Pentru a afla mai multe despre acești câștigători iluștri și pentru a afla secretele din spatele succesului lor, vă rugăm să vizitați http://www.cv-magazine.com.

Comunicatul integral  AICI.

 

Listarea Premiului Karanna Academy pe site-ul Corporate Vision AICI.

 

 

Mai multe despre noi și activitatea noastră  AICI.

.

Centrul de Studii & Terapii Complementare Karanna ©

 

DOMENIUL DE ACTIVITATE – KARANNA©

Consiliere pentru Dezvoltare Personala – Acreditare ANC / CNFPA

Formatori  – ANC / CNFPA

Furnizori de Formare Profesionala Acreditati International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine)

Furnizori de Formare Profesionala Acreditati International – IAOTH (International Association Of Therapists)

Certificare Life Coaching – NS Academy

Cursuri Acreditate International – Dezvoltare Personala, Dezvoltare Spirituala, Regresie, Vindecare Spirituala, Protectie Psiho-Energetica, Hipnoza, Regresie, Karma si Reincarnarea, etc.

Instructori Acreditati  – Regresie Vieti Anterioare – IPHM

Fondatori Sistem de Terapie Acreditat – A-Ouverta Mannas©

Profesori Inregistrati Lightarian Reiki™ – Institutul L.I.G.H.T.

Hipnoterapeuti Acreditati – Institutul AAH & IPHM & CIT & CoE

Specialisti Protectie Psiho-Energetica  – in persoana & la distanta (Shadowing & Occasionally)

doTERRA Advocates

 

Academia Karanna© include Scoala de Dezvoltare Personală, Spirituală & Terapii Complementare / Alternative Karanna – Acreditată Internațional de Institutul IPHM & IAOTH și care își desfășoară activitatea prin cursuri, inițieri, meditații, conferințe și seminarii / workshop-uri.
Academia Karanna dispune de o platforma de E-Learning prin intermediul căreia puteți participa la cursuri și conferințe video online-live și cursuri video înregistrate. Cursurile se pot accesa în linistea și confortul casei dvs, fără deplasări, fără alte impedimente de ordin practic. De asemeni, periodic susținem workshopuri, seminarii și cursuri la sediul nostru din Craiova.

Școala, Cursurile și Trainerii Karanna, sunt înregistrați / acreditați de către Institutele Internaționale IPHM, IAOTH, NSA, CoE, CIT, Reiki Rays Institute, ZUR Institute si ANC / CNFPA (Romania).

Acreditare Internationala Cursuri Online Karanna Academy

 

CERTIFICATE ȘI ACREDITĂRI

DIRECTOR CURSURI ONLINE

TESTIMONIALE

 

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/karanna-academy-a-castigat-premiul-2022-best-counseling-complimentary-therapy-course-provider-romania-cel-mai-bun-furnizor-de-cursuri-de-terapie-si-consiliere-romania/?feed_id=88204&_unique_id=6533ca9fe0daa