Kit de Inscriere doTERRA Kids Collection
doterra integrare uleiuri in corpKit de Înscriere doTERRA – Kids Collection

 

Produse Incluse în Kit-ul de Înscriere doTERRA – Kids Collection
.
dōTERRA Brave™

Începe fiecare zi sigur și încrezător, combinând amestecul pentru curaj Brave cu repetarea unor afirmații pozitive. Datorită aromei sale luminoase și calde, Brave este amestecul perfect pentru a te revigora și a-ți regăsi puterea atunci când te simți nemotivat. Înainte de a înfrunta marile (sau micile) dificultăți ale vieții, aplică Brave pe tălpi și pe dosul palmelor, pentru a-ți insufla curaj și gânduri pozitive, dându-ți siguranța că poți realiza orice.

Beneficii primare
Brave conține uleiuri esențiale de portocală sălbatică, santal amyris, osmanthus și scorțișoară, combinate cu ulei de cocos fracționat.
Conceput pentru revigorarea simțurilor prin uz extern, datorită aromei sale calde, pișcătoare, care induce sentimente de siguranță, curaj și încredere în sine.
Formulat într-un flacon practic cu bilă pentru a ajuta la gestionarea sentimentelor ocazionale de agitație, dăruind utilizatorului un plus de curaj la nevoie.

Tamer™

Acasă și oriunde te-ai afla, amestecul pentru digestie Tamer este un amestec mereu util de păstrat la îndemână! Tamer conține beneficiile unice ale uleiurilor esențiale CPTG de mentă creață, mentă japoneză și ghimbir, într-o bază de ulei de cocos fracționat dōTERRA. Împreună, aceste uleiuri contribuie la calmarea disconfortului după o masă îmbelșugată. Tamer face parte din dōTERRA Kids Collection, fiind ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Beneficii primare
Aroma calmantă îți poate oferi la nevoie un efect liniștitor localizat.
Asigură un masaj abdominal calmant.
Diluat cu ulei de cocos fracționat dōTERRA, care face acest amestec ideal pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă.
Aplică ușor pe zonele cu probleme, utilizând aplicatorul flaconului practic cu bilă.

dōTERRA Calmer™

Făcând parte din dōTERRA Kids Collection Kit, amestecul pentru serenitate Calmer creează o atmosferă senină, care te ajută să transformi ora de culcare într-un moment de pace binevenită. Combinând proprietățile de alinare ale uleiurilor esențiale de Levănțică, Cananga, Buddha Wood și Mușețel roman într-o formulă cu aplicare practică și sigură, cu beneficiile de hidratare a pielii ale Uleiului de cocos fracționat, Calmer poate fi utilizat în cadrul ritualului de culcare din fiecare seară. Când ai nevoie să te regenerezi, aplică-l, respiră și relaxează-te.

Beneficii primare
Favorizează liniștirea și relaxarea întregului corp și creează o ambianță senină.
Facilitează relaxarea înainte de culcare, creează o atmosferă odihnitoare și favorizează buna dispoziție.
Conține uleiuri esențiale cu efect liniștitor, ca Levănțică, Cananga, Buddha Wood și Mușețel roman, într-o bază de Ulei de cocos fracționat.

dōTERRA Rescuer™

După o zi plină de activități, aplică amestecul pentru calmarea durerii Rescuer pentru o senzație de relaxare. Aplică Rescuer înainte de culcare pe gambele obosite și în proces de creștere ale copilului tău, pentru a-l ajuta să se liniștească. Păstrează o sticluță în baie și aplică-l pentru o senzație reconfortantă și calmantă după o zi plină.

Beneficii primare
Uleiurile de Copaiba, Levănțică, Mentă creață și Zanthoxylum sunt combinate în mod expert cu Ulei de cocos fracționat, într-un amestec cu proprietăți de calmare a durerilor.
Are un efect reconfortant, fiind totodată delicat cu pielea sensibilă.
Rescuer are o acțiune reconfortantă și de calmare a pielii.
Rescuer conține uleiuri care pot ajuta la reducerea senzațiilor de tensiune.

dōTERRA Steady™

Perfect pentru utilizare zilnică sau la nevoie, Steady are o aromă delicată, plăcută și ușor fructată. Steady îți oferă beneficiile unice ale uleiurilor esențiale de santal amyris, brad balsamic, coriandru (sămânță) și magnolie, pentru un efect calmant prin uz extern. Aplică Steady pe ceafă sau pe încheieturi pentru a-ți regăsi echilibrul emoțional.

Beneficii primare
Amestecul pentru echilibrare Steady are o aromă delicată, plăcută și ușor fructată, care poate favoriza alinarea trăirilor emoționale prin uz extern.
Acest amestec conține uleiuri esențiale de santal amyris, brad balsamic, coriandru (sămânță) și magnolie, într-o bază de Ulei de cocos fracționat.
Favorizează sentimentele de calm și stabilitatea emoțională.

dōTERRA Stronger™

Stronger are o aroma luminoasă, care binedispune și revigorează simțurile prin uz extern, fiind amestecul perfect pentru susținerea rezistenței organismului, zilnic sau atunci când nu te simți prea bine. Totodată, favorizează aspectul curat și sănătos al pielii.

Beneficii primare
Uleiul esențial de Tămâie este unul dintre cele mai puternice uleiuri esențiale din amestecul Stronger.
Favorizează aspectul sănătos al pielii.
Conține Cedru, Verbină exotică, Tămâie și Trandafir, într-un format practic și delicat, în combinație cu Ulei de cocos fracționat.

Thinker™

Aplică Thinker pe tâmple, încheieturi și ceafă, pentru a redobândi gândirea limpede asupra sarcinii de efectuat. Pentru a crea o atmosferă pozitivă favorabilă creșterii creativității și concentrării, încorporează Thinker în activitățile tale de studiu zilnic.

Beneficii primare

Creează o atmosferă pozitivă care susține și favorizează învățarea.
Conține Vetiver, Mentă, Clementină și Rozmarin, combinate în mod perfect cu Ulei de cocos fracționat pentru piele sensibilă.
Aromă ierboasă și ușor dulce unică, ce contribuie la creșterea stării de vigilență prin uz extern.

 

Înscriere doTERRA – achitați doar taxa de înscriere 
MOTIVE PENTRU CARE SĂ ÎȚI FACI CONT DOTERRA IN ECHIPA KARANNA ACADEMY©:

Ai acces GRATUIT la toate Cursurile și Programele de Training Karanna Academy©, din categoria doTERRA. 

✅ Înveți o nouă meserie: urmezi GRATUIT Cursurile Karanna Academy©, cursuri de Aromaterapie (Nivel I & II), Curs de Esențe & Vibrații Florale, Curs Remedii Bach, Curs Uleiurile Esentiale & Utilizarea pentru Copii, Curs Uleiurile Esentiale & Utilizarea pentru Animale, etc. 

Cursurile sunt Acreditate Internațional si primești Certificate cu Triplă Acreditare Internațională, în baza cărora poți profesa.

Urmezi GRATUIT Cursurile & Programele / Stagiile de Pregatire Karanna Academy©, programe de Management, Network Marketing, Sales, Time Management, etc.

✅ Pentru dezvoltarea afacerii tale sau pentru a îți dezvolta pur și simplu abilitățile de comunicare și pentru a te dezvolta personal, ai acces GRATUIT la toate training-urile și sesiunile LIVE ale Karanna Academy©, training-uri ce pun accentul pe partea de dezvoltare a afacerii și a succesului personal.

✅ Cumperi produsele cu 25% – 55% mai ieftin față de prețul de listă 

✅ Cumperi direct de la doTERRA, ce vrei, când vei și cât vrei. Te poți inscrie prin ID-ul nostru Doterra, noi fiind pe viitor consultanții care vom fi responsabili de tine și care te vom îndruma.

✅ După 3-6-9-12 luni de la înscriere poți ajunge să beneficiezi gradat de o reducere suplimentară de 30% dacă lunar plasezi comenzi LRP (programul de recompensare a loialității) de minim 50 PV (puncte valorice). Un punct este echivalentul a aproximativ 1 euro.

✅ Ai propriul tău consultant, alături de specialiștii echipei, pentru a primi cele mai competente sfaturi.

✅ Acces non stop la grupul nostru de Facebook si sprijin pe Whatsapp, Messenger sau Aplicația Boards.

✅ Ai acces la resursele echipei, educație online, materiale informative despre soluții naturale pentru probleme de sănătate, participi la live-urile cu informații practice și sfaturi si te bucuri de informatiile valoroase primite de la  specialiștii echipei.

✅ Ai garanția calității produselor primite, ele fiind expediate chiar de compania doTERRA.

doTERRA livreaza în locația aleasă de tine – din lume – în decurs de 3 – 10 zile.

✅ doTERRA îți rambursează taxele de livrare la comenzile efectuate LRP (programul de recompensare a loialității) acordandu-ti puncte de fidelitate cu care poti cumpara produse gratuit.

✅ ‼️NU ai nicio obligație de comandă lunară ‼️ Ca și simplu consumator, cumperi ce dorești, dacă dorești și când dorești!

✅ Cumperi online, achiți securizat prin transfer bancar sau direct la bancă, oriunde ești în lume

✅ Te poti bucura de ofertele și reducerile doTERRA si de produsul lunii pe care îl poți primi gratuit.

✅ Poți avea propriul birou și magazin virtual la doTERRA.

✅ În baza comenzilor LRP (programul de recompensare a loialității) efectuate, poti primi puncte cu care îți alegi ulterior produse gratuite.

✅ Te poti bucura de produse gratuite si multe alte avantaje si surprize.

✅ Ai acces de două ori pe an la programul BOGO – Buy One Get One – adică plătești un produs și primesti un altul gratuit. Programul este  dedicat exclusiv membrilor doTERRA.

✅ După un an de doTERRA, dacă vei dori să continui colaborarea, vei avea de achitat o taxa de membru anuală în valoare de aprox. 15 euro, dar vei primi in schimbul ei un ulei esential de 15 ml gratuit.

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/kit-de-inscriere-doterra-kids-collection/?feed_id=73332&_unique_id=64cc1048c1555