natural solution kit 2021 1032x630px eu
doterra integrare uleiuri in corpKit de Înscriere doTERRA – Natural Solutions Kit

 

Uleiuri Incluse în Kit-ul Natural Solutions

 

Tămâie

Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate, uleiul de tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de tămâie la absolut orice, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, poate conferi pielii un aspect întinerit și poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii prin aplicare locală.

Beneficii primare

Calmează pielea, reducând imperfecțiunile.
Stimulează sentimentele de pace, relaxare și satisfacție.
Poate contribui la hidratarea și obținerea unui aspect întinerit al pielii.
Senzația și aroma calmantă a uleiului de tămâie favorizează echilibrarea dispoziției.

Levănţică

Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică.

Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a menține pielea sănătoasă și curată. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.

Beneficii primare
Poate menține pielea sănătoasă.
Recunoscut și folosit frecvent de culturile antice, popularitatea sa continuă să crească astăzi în ceea ce privește utilizările sale în cosmetică.
Alături de aroma sa distinctă și de aplicațiile unice, levănțica este utilizată pe scară largă pentru a promova sentimente de calm și relaxare.

Mentă

Fiind consecvent unul dintre cele mai bine vândute produse de la dōTERRA, uleiul de mentă este întotdeauna util de avut la îndemână. Menta conferă o aromă răcoritoare mentolată deserturilor, băuturilor, smoothie-urilor și chiar mâncărurilor savuroase.

Un conținut ridicat de mentol – ca cel care se regăsește în uleiul esențial de mentă dōTERRA – distinge uleiul de mentă de cea mai bună calitate de celelalte produse. Menta este, de asemenea, utilizată frecvent la fabricarea pastei de dinți și a gumei de mestecat pentru igiena orală.

Beneficii primare
Aromatizant răcoritor și intens pentru smoothies, prăjituri și alte deserturi.

Tea Tree (Arbore de Ceai)

Uleiul esențial de arbore de ceai – denumit deseori ulei esențial de „melaleuca” – este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații uimitoare prin uz extern. Frunzele de arbore de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și le aplicau direct pe piele pentru un efect răcoritor.

Uleiul esențial de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Arbore de ceai este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii.

Beneficii primare
Recunoscut pentru efectul său de curățare și întinerire a pielii, căreia îi conferă o prospețime revitalizată.
Arborele de ceai are proprietăți benefice care pot contribui la reducerea apariției petelor.
Oferă beneficii pentru păr, piele și unghii.
Arbore de ceai contribuie la purificarea și împrospătarea aerului, eliminând mirosurile neplăcute.

Portocală Sălbatică

Presat la rece din coaja fructului, uleiul esențial de portocală sălbatică este unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la dōTERRA, datorită aromei sale energizante și beneficiilor multiple. Bogat în monoterpene, uleiul de portocală sălbatică are proprietăți de calmare a pielii, care îl fac un adaos plăcut la produsele de înfrumusețare.

Beneficii primare
Obținut prin presare la rece din coajă, pentru a păstra natura sa delicată și proprietățile sale utile și puternice.
Cunoscut pentru aroma sa energizantă și proprietățile purificatoare.
Energizant

Lămâie

Unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la dōTERRA, uleiul esențial de Lămâie are multe beneficii și utilizări. Uleiul esențial de lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale. Uleiul de lămâie are o aromă energizantă, care binedispune.

 

Beneficii primare

Poate fi utilizat pentru a conferi o aromă răcoritoare apei sau la o mulțime de rețete, de la preparate savuroase, la deserturi dulci.
Obținut prin presare la rece din coaja de lămâie, pentru a păstra natura sa delicată și proprietățile sale utile și puternice.
Induce bună-dispoziție și energizează, prin aroma sa revigorantă.

Ulei de cocos fracţionat

Uleiul de cocos fracționat dōTERRA este un ulei cărăuș care se absoarbe rapid în piele, fiind ideal pentru aplicarea locală a uleiurilor. Prin efectul său emolient delicat, creează o barieră care calmează pielea, fiind excelent pentru pielea cu probleme.

Lasă pielea mătăsoasă fără să o îngrașe, spre deosebire de alte uleiuri cărăușe vegetale. Uleiul de cocos fracționat este complet solubil în toate uleiurile esențiale, este incolor, inodor și nu pătează.

Beneficii primare
Formulat astfel încât să se absoarbă cu ușurință în piele, favorizând aplicarea locală a uleiurilor esențiale și având efecte emoliente și calmante asupra pielii uscate.
Emolient natural care favorizează distribuirea uleiurilor esențiale și formează o barieră locală care calmează pielea, fără să înfunde porii.
Inodor și incolor, pentru a putea fi combinat ușor cu orice ulei esențial.
Uleiul de cocos fracţionat nu unge și nu pătează, oferind o senzație mătăsoasă și catifelată.
Un emolient extrem de delicat, care păstrează și menține parfumul și beneficiile inițiale ale uleiurilor esențiale.

Amestecuri Exclusive doTERRA:

dōTERRA Air™
AromaTouch™
dōTERRA Balance™
On Guard™
dōTERRA PastTense™
dōTERRA Serenity™
ZenGest™

 

Colecția doTERRA On Guard:

Biluțe On Guard™
Săpun spumant pentru mâini cu 2 recipiente dozatoare On Guard™
Capsule moi On Guard™+
Pastă de dinţi On Guard™

 

Alte produse:

Baton dōTERRA Air™
Unguent cu uleiuri esenţiale Correct-X™
Unguent Deep Blue™
PACHETUL dōTERRA lifelong vitality pack™
ZenGest™ PB Assist™+ Supliment alimentar
Şampon protector
Balsam pentru netezirea părului dōTERRA Salon Essentials™
ZenGest TerraZyme complex digestiv

 

Accesorii:

Ulei de cocos fracţionat
Difuzor dōTERRA Lumo™
Cutie din lemn gravată cu sigla doTERRA
Broșura dōTERRA Essentials

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/kit-de-inscriere-doterra-natural-solutions-kit/?feed_id=69496&_unique_id=64b253c949f64