EU Lavender Touch 10 ml
doterra integrare uleiuri in corpDistracție la soare
Tuturor ne place să petrecem o zi la soare cu familia și prietenii! Cu toate acestea, expunerea prelungită la soare poate irita pielea. Din fericire, Lavender Touch (Levănțică) are numeroase proprietăți emoliente care ajută la calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii. Data viitoare când petreci prea mult timp la soare, apelează la ajutorul produsului Lavender Touch (Levănțică)!
Utilizări
 • Folosește-l pentru a favoriza sentimentele de calm și relaxare.
 • Aplică pe piele și bucură-te de efectul benefic.
 • Aplică-l pe perne, așternuturi sau tălpi, pentru a favoriza relaxarea înainte de culcare.
Indicații de utilizare
Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului.  Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Bulgaria?

Bulgaria este un refugiu agricol pentru cultivarea plantelor aromatice, astfel că fermierii locali sunt experți în domeniu. Poziționarea lângă Marea Neagră, clima însorită și uscată, solul nisipos și bine drenat fac condițiile de cultivare din Bulgaria absolut ideale.

De ce Franța?

Franța este celebră pentru producerea de levănțică de calitate superioară excepțională. Unii istorici estimează că producția de levănțică în Franța datează din anul 600 î.Hr.

Cum funcționează?

Esseterre, o distilerie locală deținută de doTERRA, colaborează cu peste 75 de ferme de levănțică, care aduc levănțica recoltată la întreprindere de pe o rază scurtă în jurul localității Dobrich, Bulgaria, întrucât levănțica trebuie distilată în decurs de o zi de la recoltare. Întreaga producție anuală de levănțică se concentrează în numai 3-4 săptămâni pe an. În aceste săptămâni, angajații Esseterre lucrează non-stop pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă a uleiului de levănțică.

Deși culoarea florilor este cea mai aprinsă la începutul verii, recoltăm plantele de levănțică în luna iulie. După ce culoarea mov aprinsă începe să se estompeze ca urmare a expunerii la căldura verii, planta produce o cantitate mai mare și o calitate mai bună de ulei esențial.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/lavender-touch-levantica-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=33488&_unique_id=642b7ab0792c8