lightarianreiki 4

Lightarian Reiki ™

lightarian+reiki
Lightarian Reiki™ este cel mai înalt nivel de Reiki, care este disponibil pe Pământ in prezent.
 .
Lightarian Reiki™ este un sistem energetic marcă înregistrată a Lightarian Institute din America. Doar profesorii înregistraţi de Lightarian Institute sunt autorizaţi să transmită mai departe aceste iniţieri şi să elibereze certificate pentru acordajele Lightarian Reiki ™.
 .
Sistemul Lightarian Reiki™ operează pe ultimele 6 benzi energetice de frecvenţă superioară, din cele opt benzi vibraţionale ale spectrului de energie Reiki.
 .
Lightarian Reiki™ cuprinde 6 Grade de initiere, astfel:
 .
Lightarian Reiki™  Gradele I si II se fac împreună în prima initiere, in cadrul careia sunteţi învăţat elementele de bază ale Lightarian Reiki şi primiti initierea cu Lord Buddha. Aceasta prima initiere va pregăteşte vibrational pentru a primi initierile urmatoare în celelalte trei niveluri ale sistemului Lightarian Reiki™.
 .
Gradul III este un acordaj ce vă ridica vibratia si, de asemenea, va aduce o conexiune profunda cu Mama Pământ.
 .
Gradul IV va va aduce pe un palier si mai ridicat al vibratiei interne. Aceasta initiere se face cu Lord Sananda (Iisus).
 .
Gradele V si VI se fac împreună ca initiere finala si asta vă va duce la nivelul complet al acestui sistem şi la cea mai înaltă vibraţie de Reiki, care este disponibila pentru noi pe Pamant, la acest moment.
 .
 .
Prima bandă de frecvenţă Reiki este nivelul de vibraţie al Usui Reiki. Acest sistem constituie baza acestor frecvenţe vibraţionale şi din acest motiv este fundamentul pentru toate sistemele energetice Reiki.
 .
A doua bandă de frecvenţă Reiki o constituie sistemul energetic Karuna Reiki ® sau Karuna Ki Reiki.
 .
Lightarian Reiki™ utilizează frecvenţele energetice ale benzilor 3-4-5-6-7-8. Aceste benzi energetice oferă cele mai puternice energii de vindecare disponibile pe Pământ la acest moment, prin intermediul Maestrului Înălţat Buddha.
 .
Pentru a primi initierile Lightarian Reiki, trebuie sa aveti deja acordaje pana la gradul Master Teacher, pe sistemele energetice Reiki Usui si Karuna Reiki© sau Karuna Ki Reiki. Daca nu aveti initiere pe Karuna Reiki, se poate face o initiere de trecere, intre banda energetica 1, a sistemului Usui Reiki si banda 3 a primului  nivel Lightarian Reiki, printr-o initiere numita Lightarian Buddhic Boost, ce va acordeaza cu banda 2 , banda energetica cu care lucreaza Sistemele Karuna Reiki.
 

https://www.evolutiespirituala.ro/lightarian-reiki/?feed_id=31960&_unique_id=6426339f309a9