angel-inger-energie

Magia nasterii si a vietii

Multe s-au scris despre magie, din vechime si pana in zilele noastre. Din tot ce am citit si experimentat pana acum, pot spune ca scrierile vechi sunt si cele mai adevarate, mai pline de substanta si adevar. Asta poate pentru ca in vremurile de demult nu oricine avea acces la arta scrierii, astfel incat doar informatiile verificate si sigure meritau transpuse pe pergamente, papirusuri sau tablite. Astazi situatia este cu totul alta, aproape toata lumea cunoaste literele iar arta tainica a scrierii nu mai este chiar atat de tainica ca acum cateva sute sau chiar mii de ani.

Revenind la magie, o sa incep prin a va spune ca ea exista cu adevarat. Este o convingere personala care nu poate fi inlaturata. Am destule dovezi in viata care imi arata in fiecare moment al zilei  si al noptii ca magia se afla in tot si  in toate. De la prima raza de soare, pana la momentul incredibil al trecerii omului in alt plan existential odata cu terminarea misiunii pe acest Pamant, magia ne inconjoara pe toti, fie ca suntem constienti de ea, sau nu. Ne-am nascut din magie si iesim din scena tot prin magie, caci cum altfel decat magie poti numi aparitia unei fiinte care are constiinta, miliarde de celule pline fiecare de viata proprie, toate acestea din doar doua celule provenite de la doi indivizi diferiti?

Albert Einstein spunea

„Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.”

angel-inger-energie

Dar nu toti oamenii constientizeaza acest lucru. Prinsi in cavalcada vietii cotidiene, a noilor indatoriri fata de societate si progres, omul uita de cele mai multe ori sa priveasca in jurul sau, privandu-se astfel de bucuria pe care natura doreste sa i-o ofere.

Altii dimpotriva, vrajiti (in sensul bun) de magia naturii, aleg sa-si dedice viata retragandu-se de multe ori din societate in mijlocul naturii, locul in care au constatat ca se simt cel mai bine. Sunt cunoscuti de ceilalti ca pustnici. Exista insa si o alta categorie, aceea a celor care sunt constienti de toate aceste lucruri si incearca sa imbine magia naturii cu magia cotidianului.

Oricare ar fi categoria din care faci parte, magia este la fel de prezenta in viata ta, iar asta dintr-un motiv extrem de simplu: magia inseamna energie in transformare. Orice forma de energie care isi schimba starea trecand la o alta diferita, este o picatura de magie la care esti martor constient sau nu de acest lucru.

Fie ca esti barbat sau femeie, la un moment in viata ta, daca ai noroc o celula anume din corpul tau se va intalni cu o alta singura celula din corpul unei alte persoane, iar aceste doua vor inceta sa mai existe individual, devenind o prima si unica celula a unei alte entitati. Magie mai mare decat aparitia unui copil, a Vietii, nu poate exista in toata Creatia. Iar asta este ceea ce se intampla doar la nivel fizic. La nivel subtil, nemasurabil de aparatele oamenilor de stiinta, lucruri sunt chiar mai colorate si mai pline de mister. Dupa ce noua faptura prinde forma, ceva si mai extraordinar se intampla: un Spirit intra in acea noua fiinta abia formata, iar aceasta capata astfel un Suflet si o constiinta cu care va merge mai departe toata perioada harazita a fi intrupata atunci si acolo.

„Îţi poţi trăi viaţa doar în două moduri. Sau crezi că nu există magie, sau crezi că totul e magie.” 

Aceasta este magia Vietii si o traim 24 ore din 24 inca de dinainte de a fi macar constienti ca existam. Dar lucratura magica se continua si dupa incetarea vietii, dovedind daca mai era nevoie ca viata asa cum o stim noi nu este altceva decat o etapa din ciclul cine stie cat de prelungit a unei existente a Spiritului.

Acel Spirit care odata a ales sa intre intr-un corp de carne, la un moment dat trebuie sa-l paraseasca, lasandu-l gol ca pe o carcasa care a fost doar o etapa din dezvoltarea lui. Intocmai ca un fluture care isi paraseste coconul in care a intrat ca omida, si Spiritul paraseste corpul fizic spre a se indrepta catre o noua transformare, de data aceasta la nivel spiritual. In urma perioadei in care a stat inchis in conon, Spiritul si el s-a transformat, devenind mai bun, mai experimentat, mai cunoscator in ale magiei universale si a Creatiei. Intorcandu-se inapoi in Lumea Spiritelor de unde a venit la intrupare, va beneficia de cateva momente de ragaz pentru a asimila informatiile invatate in ultima intrupare, inainte de a se avanta din nou intr-un alt cocon care-i va fi noul corp si noul suport in care va acumula alte si alte informatii despre Magia Vietii.

Voi incheia aceste randuri cu un alt citat, tot din A. Einstein care spunea:

„Îţi poţi trăi viaţa doar în două moduri. Sau crezi că nu există magie, sau crezi că totul e magie.”

Eu am ales deja. Tu ce alegi sa crezi? :)

Via:: Magia nasterii si a vietii

facebook  twitter  gplus  linkedin