EU Green Mandarin 15 ml 2
doterra integrare uleiuri in corpApă aromatizată cu Mandarină verde
Adaugă câteva picături de ulei esențial de Mandarină verde într-o sticlă cu apă și bea pe parcursul întregii zile, pentru a te bucura de o aromă revigorantă de citrice! De asemenea, poți să adaugi câteva picături la smoothie-ul tău preferat.
Utilizări
  • Utilizează uleiul de mandarină verde la gătit, pentru a conferi rapid mâncărurilor un plus de aromă revigorantă.
  • Adaugă două picături de ulei la 120 ml de apă, pentru a crea rapid o băutură răcoritoare de citrice.
Indicații de utilizare
Uz intern: Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.   A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele. În cazul contactului cu pielea, evită expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.

Sursa produselor. De ce Brazilia?

Sudul Braziliei oferă clima ideală pentru cultivarea arborilor de citrice. În această zonă se produc citrice de calitate superioară și, prin urmare, unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale de citrice.

Cum funcționează?

Mandarinii sunt cultivați în Brazilia pentru producția de mandarine roșii coapte destinate pieței de fructe și legume, însă uleiul esențial de Mandarină verde este obținut din fructele necoapte care au fost culese – sau rărite – mai devreme în procesul de creștere. Răritul este necesar în cazul pomilor fructiferi, deoarece creează spațiu pentru coacerea și dezvoltarea fructelor rămase. Fructele îndepărtate la rărit sunt mult prea verzi și amare pentru a putea fi consumate ca atare și, prin urmare, rămân de regulă neutilizate.

Acum, în loc să fie irosite, mandarinele necoapte sunt adunate și utilizate la obținerea uleiului esențial de Mandarină verde doTERRA. Uleiul esențial este obținut prin presare la rece din coaja fructului și are un profil aromatic unic, diferit de cel al fructului roșu matur.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/mandarina-verde-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=29897&_unique_id=641efdd3ac168