19971 thumb

By admin

isus

Manipularea , Liberul Arbitru si evitarea Legilor Universale de catre entitatile malefice

Va spuneam ieri ca astazi voi scrie despre Liberul Arbitru si entitatile malefice care il manipuleaza pentru a-si indeplini propriul interes, asa ca ma voi tine de aceasta promisiune acum.

Este binecunoscut faptul ca pe langa entitatile de Lumina (ingeri, Arhangheli, entitati benevolente) exista in paralel cu acestea ca revers al medaliei, entitatile malefice.

La fel ca si entitatile de Lumina, si entitatile malefice se supun acelorași legi Universale, fiind obligate sa le respecte, ca parte a acestei Creatii unde exista. Totusi, spre deosebire de ingeri care lucreaza in folosul si spre scoaterea spre Lumina a omului, actiunile acestora se indreapta impotriva omului. O sa intrebati acum, „Si ce, scopul lor este doar sa ne faca noua rau?” Nu de fiecare data. Scopul lor principal nu este neaparat de a face rau oamenilor intrupati, dar pana la urma asta reusesc sa faca. Bineinteles, exista ierarhii si in cadrul lor, si scopul celor mai inaintati ierarhic este acela de a face rau oamenilor intrupati, dar eu vorbesc acum despre acele entitati malefice minore, acele entitati care au fost odata intrupate si care acum sunt cazute in intuneric de cele mai multe ori prin Liber Arbitru.

Pentru a intelege cum ajung sa faca rau celor vii, trebuie mai intai sa vedem cum au ajuns in primul rand acele entitati sa cada pana acolo. Oamenii nu sunt fundamental rai, ci societatea este cea care i-a ametit de cap in ultimul hal incat si-au uitat originea, si-au uitat menirea si apartenenta la Divinitate. inger vs demonLumina exista in fiecare fiinta vie intr-o masura mai mare sau mai mica, stralucirea ei variind functie de faptele sale din aceasta viata si din vietile anterioare, dar pe masura ce omul savarseste fapte care il seaca de Lumina, aceasta se diminueaza, el cazand din ce in ce mai mult in intuneric si involuând din punct de vedere spiritual. Exista o lupta nevazuta si de multi nestiuta in planurile subtile ale Creatiei, iar aceasta lupta se duce pentru Lumina, deoarece Lumina este bunul cel mai de pret pe care il poate avea un Spirit, intrupat sau neintrupat. Ca sa fac o comparatie cu lumea noastra, Lumina este resursa cea mai de pret care exista in Creatie, si toata lumea vrea o bucatica cat mai mare din ea. Dar pe cand ingerii si entitatile benevolente respecta cu strictete legile Universale fara a intra in contradicție cu ele, nu acelasi lucru se poate spune si despre ceilalti, cazutii in intuneric.

Entitatile malefice au nevoie disperata de Lumina pentru a-si continua existenta, iar pentru acest lucru sunt in stare de absolut orice, inclusiv sa ocoleasca (pentru ca nu pot incalca) legile Universale. Daca vreti, entitatile acestea fac un fel de „avocateala” cu Legile Divine, gasind fel de fel de portite sa le ocoleasca pentru a-si indeplini pana la urma scopul. Ati auzit pesemne de conceptul de „avocatul diavolului”. Ei bine, are o sumedenie de astfel de „avocati” care fiecare lucreaza pentru sine, dar toti impreuna in folosul lui.

Pe cand o entitate din Lumina respecta cu o strictete de neimaginat Liberul Arbitru al oamenilor, aceste oratanii ca altfel nu am cum sa le spun, fac uz exact de acest Liber Arbitru al oamenilor intrupati pentru a-si trage Lumina din ei. Exista cazuri recunoscute chiar de biserica catolica de posedati, existând chiar o divizie de preoti exorcisti sub conducerea Vaticanului, care exact cu asta ocupa: scoaterea oratanilor din oamenii posedati. Bineinteles ca nu se face valva deosebita in jurul acestor cazuri, deoarece contravine întrucâtva conceptelor religioase oficiale, dar acesti preoti exorcisti exista si chiar au multa treaba. In treacat fiind spus, nu rezolva ei atatea cazuri cate ar trebui, la cat de multe sunt, dar tot este bine ca le mai rezolva si pe acelea.

St. Francis Borgia (1510-72) Helping a Dying Impenitent, 1795 (oil on canvas)

St. Francis Borgia (1510-72) Helping a Dying Impenitent, 1795 (oil on canvas)

Legea Divina in privinta Liberului Arbitru este foarte clara: Omul are Liber Arbitru si il va exercita pe tot parcursul vietii sale fara ca cineva sa-i ia acest drept.

Lucrurile sunt clare si destul de simple, nu? Dar se pare ca aceasta Lege nu spune nimic despre influentarea Liberului Arbitru, despre inducerea in eroare, astfel incat fara sa cunoasca toate datele problemei, omul sa ia cu Liber Arbitru o decizie care il va duce direct in jos.

Exemple de inducere in eroare sunt atat de multe, de manipulare la nivel individual sau chiar global, incat nu are sens sa le amintesc pe toate. Incepand de la o banala si nevinovata reclama vazuta la televizor, culminand cu manipularile globale care invrajbesc oamenii intre ei indreptandu-i spre razboaie si ajungand pana la aberatii sexuale care trebuiesc acceptate de toata lumea ca fiind parte integranta din viata lor, toate aceste nu sunt decat niste manipulari care cu Liber Arbitru sunt acceptate de populatie.

Dumnezeu a zis sa-l lase pe om sa-si foloseasca Liberul Arbitru, dar nu a spus nimic despre influentarea lui, despre mascarea efectelor anumitor actiuni. Astfel reusesc sa pacaleasca o lege Universala, ducand oamenii exact acolo unde au vrut de prima data. Aceasta avocatateala de care vorbesc a fost in primul rand pornita de cei mai mari in grad prin Anticeruri, dar a fost repede preluata de toate celelalte entitati negative, deoarece au observat beneficiile folosirii ei. Daca inainte erau sortite pieirii din cauza incapacitatii de a-si mai trage Lumina de la cei vii, acum folosesc aceasta metoda pentru inducerea acestora in eroare si secarea campurilor lor de Lumina.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe lucruri despre entitatile malefice, cine sunt, cum au aparut, care este scopul lor, si cum va puteti apara de ele, aflati in cadrul cursului de Protectie PSI organizat de Anca Bogdan (autoarea cartii Protectia PSI – Calea Reconectarii Divine) la Academia Karanna.

Ati auzit de strigoi, fantome, moroi etc, persoane decedate care apar noaptea in fata trecatorilor sau a celor dragi speriindu-i de moarte pe acestia. In momentul in care cineva se sperie, persoana respectiva degaja involuntar o anumita cantitate de Lumina, Lumina menita in principal sa-l apere pe individul respectiv. Acea Lumina este captata de aceste entitati malefice si înmagazinată o anumita perioada de timp, fiindu-le necesara pentru a supravietui.

gayExista si manipulari globale, ale caror scopuri sunt exact acelea de a stoarce fiecare farama de Lumina din campurile celor care actioneaza conform manipularilor. Un exemplu foarte popular in ultimul timp este acela al minoritatilor sexuale. Prezentate cu mult fast si culoare, multa galagie si frenezie, ideea introducerii homosexualitatii ca fiind o practica normala a inceput sa fie larg raspandita la nivel global. Public se induce ideea ca si ei sunt oameni la fel ca toti ceilalti, au drepturi si obligatii, sunt persoane respectabile cu functii importante, singura deosebire fiind sentimentul lor de iubire catre o persoana de acelasi sex cu ele. Nimic rau, totul foarte nevinovat prezentat, de cele mai multe ori incercand sa te faca tot pe tine sa te simti prost, sa crezi ca esti un animal fara suflet si fara intelegere fata de aproapele tau.Nu discut aici optiunile sexuale ale altora, este treaba lor, doar explic cum functioneaza un mecanism de manipulare si nimic mai mult. Cazand sub aceasta idee manipulativa a acceptarii tuturor indiferent de orice, o persoana nu face nimic altceva decat sa permita perpetuarea intunericului in societate (deoarece nu cred ca exista cineva care sa afirme ca astfel de practici sunt din Lumina) si raspandirea acestuia, ajutand la inclinarea echilibrului de forte dintre Lumina si Intuneric. Momentan aceasta balanta este aproape echilibrata, dar cine stie pentru cat timp va mai fi asa…isus

Va amintiti?

Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.

Un alt exemplu de manipulare grosolana este acela care sub niste false pretexte invrajbeste oameni impotriva altor oameni, trimitandu-i la razboi sa se omoare unii pe altii. Cunoastem cu totii un exemplu celebru care a stat la baza tuturor razboaielor din acest moment si a politicilor de control sporit asupra populatiei, asa ca nu mai intru in amanunte. Si aceea a fost o manipulare, la fel de grosolana, care a avut ca scop asumat inducerea fricii (cu pierderea Luminii de rigoare din asta), pornirea razboaielor (un act menit sa scada cantitatea de Lumina din participanti fie ei agresori sau agresati), controlul sporit asupra populatiei (care genereaza de o stare perpetuua de anxietate generalizata chiar daca nu de toti constientizata).

turnuri gemene

Ideea este ca, facand pasi mici, reusesc sa faca lucruri mari, iar acest lucru este din ce in ce mai vizibil in realitatea inconjuratare.

Ok, cei care vor fi ajuns cu cititul pana aici probabil ca se intreaba ce este de facut in aceasta situatie. Nu ne putem pune impotriva unei lumi intregi care detine controlul aproape total a tot ceea ce se intampla in lume, asa ca ce este de facut? Raspunsul este mai simplu decat va imaginati: singurul lucru pe care il puteti face si cel mai eficient in toata aceasta situatie, este sa constientizati ceea ce se intampla in jurul vostru. Atat!

Din acel moment, din momentul in care o manipulare este divulgata, ea nu mai are efect asupra voastra. Este exact ca atunci cand vezi cum isi face magicianul trucul sau in spectacole. Știi ca are cartea undeva ascunsa in maneca hainei, si data viitoare cand vezi un magician te uiti direct la maneca hainei lui ca sa prinzi exact momentul in care o scoate de acolo.

Ca un ultim cuvant, fiti atenti la tot ceea ce va inconjoara pentru a putea pe cat posibil sa evitati capcanele aruncate  in jurul vostru. O atentie alerta va scapa de probleme, atat cele stiute, cat si cele pana acum nestiute!

Sa va fie de folos!

Articol scris de Catalin Bogdan

Puteti distribui acest articol pe retelele de socializare. Preluarea acestuia pe alte siteuri se face doar cu acordul scris al autorului.

Karanna Academy: Manipularea , Liberul Arbitru si evitarea Legilor Universale de catre entitatile malefice

facebook  twitter  gplus  linkedin