p29408 vimeo thumbnail 1

Masuratori Radiestezie (Masuratori Radiestezice) – Parametri Info-Energetici

Ce este Radiestezia?

Fenomenul prin care un sistem viu recepţionează un anumit semnal din noianul de informaţii şi energii ce-l înconjoară şi  reacţionează conform unui cod prestabilit este una din definiţiile conceptului de radiestezie.

Radiestezia este arta de a utiliza indicatoarele radiestezice (baghete, penduluri, anse) făcând să intervină puterea şi voinţa spiritului operatorului pentru a descoperi tot ceea ce este ascuns facultăţilor raţionale ale individului.
Este, de asemeni, o metodă de acces la BANCA DE DATE UNIVERSALĂ în care se păstrează istoricul informaţiillor despre lumile văzute şi nevăzute, care informaţii coexistă cu cele prezente şi în care este înscris viitorul lumii materiale şi celei spirituale.
Marele, imensul sistem informaţional-energetic, computerul viu care este Banca de Date Universală numită şi Cronica Akashă nu este altceva decât instrumentul Spiritului Divin care îmbracă întreaga Creaţie.
 Radiestezia se poate practica cu instrumente specifice: nuieluşa de alun, pendulul sideral şi tabelul specific de citire şi calculaţie, ansa şi raportorul, rigla Turenne, indicatoare în formă de L. şi de V. etc. Pendulul constituie un instrument util care poate fi folosit eficient în multe domenii de interes   divers.
Masuratori Radiestezie – Parametrii info-energetici sunt cadre masurabile ce pot da  raspunsuri unor intrebari fundamentale despre individ ca Spirit si / sau ca dezvoltare fizica si spirituala.
Practic se poate masura orice parametru, se poate raspunde la orice intrebare prin masurarea parametrilor info-energetici.

Ce parametri vom masura si ce raspunsuri primiti daca achizitionati un set de masuratori info-energetice:

Masuratori Radiestezie – Parametri Info-Energetici – Structura Umana

SF – Structura fizica – Reprezinta structura corpului nostru, a organelor, materia grosiera

palpabila

SB – Structura biosica  – Reprezinta partea noastra rationala, mai subtila, nepalpabila.

SN – Structura noesica  – Reprezinta sufletul nostru. Este energia noastra fundamentala fara de care nu am putea trai. Este darul lui Dumnezeu pentru noi.

SK – Sarpele Kundalini – Este sinele nostru, el suntem noi. SK trebuie sa se mantuie, el este cel care se reincarneaza, cel care vrea sa se intoarca de unde a cazut.

SK se afla la baza coloanei vertebrale, pe canalul mare, si doarme. Cand incepe sa se trezeasca incepe a urca pe coloana, deschizand chakrele si portile lor spirituale.

Cu cat este mai sus, cu atat este omul mai constient de el insusi. In momentul in care a ajuns la chakra VII se uneste sinele (SK) cu constientul atunci omul este treaz.

VA – Vârsta astrală – vechimea Spiritului intrupat (nu este egala cu nivelul de evolutie spirituala)

NAS – Nivelul de Acces in Spirit – nivelul (Cerul) pana la care ai acces in spirit, dpdv informational si energetic

NAT – Nivelul de Acces in Trup – nivelul (Cerul) pana la care ai acces in trup, in aceasta intrupare, dpdv informational si energetic

EBF – energia benefica fundamentala

FC – funcționalitatea centrilor energetici (chakrelor) – se masoara pentru fiecare chakra in parte

EYY – energia Yin/Yang (feminin/masculin) – procent (daca este dezechilibrata fata de genul persoanei, se poate reechilibra prin metode psiho-energetice si spirituale)

SS – Starea de sanatate

SV – Starea de vitalitate – Reprezinta potentialul de vitalitate al organismului sau al organului.

SSE – Starea de sănătate dpdv emoțional

SSM – Starea de sănătate dpdv mental

CI – Capacitatea de iertare față de sine și față de ceilalți

INS – Increderea în sine

IS – Iubirea de sine și față de ceilalți

LI – Lumina Interna – Reprezinta Lumina interna, cata Lumina ai si manifesti  ca spirit.

VI – Vibratia Interna – reprezinta calitatea Luminii pe care o manifesti ca spirit.

PD – Protectia Divina – Reprezinta ADEVARATA protectie. Este protectia care oferita de Dumnezeu in functie de meritele noastre de acum si de alta data.

CER – Cerul aferent din care a venit Spiritul (SK) la incarnare . Exista 12 ceruri si 10 anticeruri.

PIE – Puterea info-energetica – Reprezinta capacitatea unui om de a emite energii si informatii.

ISN – Integritatea sufletului

La nastere fiecare primim ceea ce se numeste suflet, energia fundamentala a vietii, fara de care nu am putea trai. Aceasta energie (sufletul) poate fi vandut, pierdut, furat, afectat, informat, taiat etc.

Vandut: catre demon in schimbul a ceea ce se doreste. Cand moare persoana sufletul merge la demon.

Pierdut: prin despartiri, iubiri pierdute, averi pierdute, o parte din SNi se duce cu acea persoana pierduta.

Informat: se pot implementa programe la nivel de suflet care sa conditioneze omul sa faca anumite lucruri, sunt treceri peste LA si se palteste foarte scump.

Afectat: poate fi pietrificat, inghetat, etc. => omul nu mai simte, nu mai poate iubi, este un fel de robotel.

Adaugat: se poate adauga suflet ca trecere peste LA sau pentru a creste putere de influenta a persoanei cu SNad.

RA – Rana de abandon

RU – Rana de umilire

RT – Rana de trădare

RN – Rana de nedreptate

RR – Rana de respingere

TD – Trecerea peste demoni – Reprezinta puterea unui spirit de a trece peste puterea unui numar de demoni.

MP – misiunea personala – Reprezinta numarul de actiuni (A) facute pana la un anumit moment din numarul de A planificate pana in acel moment. Toate spiritele venite la intrupare au de indeplinit un numar de A. Cu cat este mai evoluat spiritul, nr de A alocate acesteia este mai mare si complexitatea A este mai mare.

ABEP = Anomalii bioenergetice patogene. ABEP sunt perturbari, disfunctii, modificari structurale, stare patogena a organismului in fizic sau energetic.

DN – demoni

CORZI Malefice – stringuri, sunt cordoane care leaga la nivel energetic doua spirite. Dupa actiunea pe care o au asupra entitatilor, corzile pot fi malefice sau benefice. Exista si corzi karmice, care ne leaga de persoanele cu care am avut legaturi in vietile anterioare.

Nivelul energetic la care se conecteaza o coarda difera de la o persoana la alta, si difera de asemenea de situatie.

SPATII – Sunt volume de energie si informatie, create si destinate obţinerii unor anumite efecte. Blestemele pot fi spatii malefice. Spatiile pot avea diferite functii, totul depinzand de programul, algoritmul care este introdus in ele.

Pot fi : benefice sau malefice

-de curatare sau energizare

-de anihilare a diferitilor agenti malefici (amprente, spatii, programe)

-de protectie

-trimise in timp si spatiu

-statice sau dianamice

-create de unul sau mai multi oameni

-create pt oameni, animale, planete, case, obiecte, etc.

 

PROGRAME – Programele sunt informatii introduse in Lumina sau Intuneric pentru ca aceasta sa faca ceva anume. Sunt mai complexe si pot determina anumite actiuni. Pot fi facute pe suflet, pot fi introduse in spiritele naturii, in argintul viu, in campuri.

SCHEME – Programe intr-o forma mai complexa

AMPRENTE INFO-ENERGETICE – pot fi benefice sau malefice.

CAMPURI – principalelor sapte chakre  le corespund sapte campuri ENERGETICE.

SK – Sarpele Kundalini – Este sinele nostru, el suntem noi. SK trebuie sa evolueze spiritual, el este cel care se reincarneaza, cel care vrea sa se intoarca de unde a cazut. SK se afla la baza coloanei vertebrale, pe canalul mare, si doarme.

Cand incepe sa se trezeasca incepe a urca pe coloana, deschizand chakrele si portile lor spirituale. Cu cat este mai sus, cu atat este omul mai constient de el insusi. In momentul in care a ajuns la chakra VII se uneste Sinele (SK) cu Constinta Universala si atunci omul este treaz.

ENM – Entitati Noesic Malefice . ENM-urile nu sunt demoni.

Se stie la tara ca orice boala este data de un spirit, spiritul bolii, pe care vraciul sau babele vindecatoare il descanta (exorcizeaza). Aceste spirite ale bolilor sunt entitati noesic malefice – ENM-uri. Sunt entitati create de demon cu SN luat de la oameni sau animale. Sunt create pentru a distruge.

ENM-urile coordonează agenţii fizici malefici de tipul bacteriilor, microbilor, virusurilor etc. Pentru insanatosire aceste ENM-uri trebuie anihilate. ENM-urile mari sau foarte mari sunt cele care determina boli grave cum ar fi: cancer, leucemie, hepatita, scleroza in placi, etc .

Entitatile malefice ale bolilor pot fi impartite in:

ENM – entitati noesic malefice

ECM – entitati conceptuale malefice

ESCM – entitati supraconceptuale malefice

Aceasta este o impartire pur didactica dupa maleficitate, putere, cunoastere si anticerul din care vin aceste entitati pt a face rau.

 

ARGINT VIU – mercur in stare energetica, se poate trimite la distanta prin magie sau energetic.

INFECTII – se masoara daca exista infectii in organism.

Beneficitatea relației de cuplu dpdv karmic* –  la nivel fizic, rațional, suflet și spirit

COMPATIBILITATE* – se masoara daca cele doua persoane sunt compatibile si pot avea o relatie

(*doar la achizitia a 2 masuratori individuale si cererea expresa de verificare a compatibilitatii)

DESTIN – in general, legat de karma la intrupare

SUCCES IN AFACERI– se masoara daca afacerea in care sunteti implicat/a este benefica si de succes

OCUPATIE PROFESIONALA – se masoara daca job-ul pe care il ai iti este benefic sau se poate masura daca profesia aleasa este potrivita sau nu, daca poti avea succes si in ce masura

DREPT DIVIN BANI – se  masoara ce suma aveti drept divin ca bani, sa primiti lunar (acest parametru poate fluctua in timp, in functie de dharma acumulata sau karma )

BENEFICITATEA CASEI – se masoara pentru casa in care locuiti in prezent

BENEFICITATEA ORASULUI – se masoara pentru orasul in care locuiti in prezent

BENEFICITATEA TARII – se masoara pentru tara in care locuiti in prezent

 

Masuratori Radiestezie – Masuratori Radiestezice – Parametri Info-Energetici https://www.evolutiespirituala.ro/produs/masuratori-radiestezie-parametri-info-energetici/?feed_id=84524&_unique_id=651516f34a105