Arhanghelul Rafael

 LUCRUL  CU  ARHANGHELII

arh

 

          
  A lucra cu Arhanghelii

Stiti voi ce putere au Arhanghelii (AA)? Stiti voi cum pot ei sa va ajute? Cunoasterea modului in care AA pot sa imbogateasca  viata voastra, poate in final, sa indeparteze blocajele voastre, sa va puna pe cale, ca sa va impliniti unicul vostru scop din viata.

            Mai intai de toate, AA doresc ca voi sa ii chemati in ajutor. Nu fiti ingrijorati ca ii suprasolicitati, ei pot sa ajute oamenii, simultan. Ei au armate de ingeri, care lucreaza sub comanda lor, ca sa va asiste prin toate mijloacele. Voi puteti sa ii chemati oricand aveti nevoie de putere si de asistenta imediata. Ei vor fi langa voi instantaneu. Nici o munca nu este prea mare sau prea mica pentru AA, ca sa o ia in considerare.

            AA pot sa va aduca binecuvantarile universului si iubirea Divinului! Nu trebuie sa faceti lucrurile singuri! Cand sunt chemati, AA va vor inconjura si vor putea deschide usile oportunitatii si iluminarii caii, ca sa va atingeti scopurile. Ei nu pot face totul, asa ca va fi de lucru pentru voi.!

            AA sunt cunoscuti ca supraveghetori ai taramurilor angelice si fiecare are o specialitate. Iata o informare despre patru AA. Inainte de a incerca meditatiile cu AA, va este de folos sa fiti familiari cu chakrele, daca  ele sunt curatate si echilibrate. Aici sunt oferite meditatiii care sa echilibreze si sa curete chakrele.

  Arhanghelul  Mihail

arhanghelul mihail
            Numele sau inseamna Cine este ca Dumnezeu si el mai este numit si Printul Luminii. El este imens si poarta o sabie. Haloul sau este albastru-cobalt amestecat cu purpuriu. Voi puteti vedea sclipiri ale acestor culori, cand el este in preajma. El este Cel Mai Mare Inger Luptator al tuturor protectorilor si ghizilor luminii si iubirii. El ajuta la eradicarea fricii si infuzeaza oamenii cu curaj. El va interveni ca milocitor pentru voi, instantaneu, in special, cand situatia interfera cu scopul vietii voastre.

AA Mihail este, de asemeni, ingerul la comanda Lucratorilor Luminii, astfel Mihail va aduce un sfarsit plin de pace in luptele dintre membrii familiei, dintre cei dragi, dintre vecini, asociati sau chiar straini. AA Mihail curata energia negativa cand este chemat. Inainte de a intra intr-o multime din magazinele comerciale mari, cereti AA Mihail sa curete negativitatea. El poate prelua comportamentul mental negativ (atat al celor care traiesc cat si a celor decedati) si il trece in Lumina lui Dumnezeu astfel ca mintile lor sa fie vindecate.

Chemati-l pe Mihail sa va asiste oricand simtiti prezenta negativitatii. El poate curata energia negativa din orice spatiu (incluzand mintea si inima voastra), cereti-i sa curete energia din casa voastra, de la birou, din masina, etc. Acest lucru este necesar dupa dispute sau alte situatii negative.

Cand simtiti ca va este teama sau ca va este greu, spuneti mental: AA Mihail, protejeaza-ma si calmeaza-ma acum! Daca va aflati intr-un spatiu nesigur sau ceva asemanator, cereti-i AA Mihail sa va escorteze, sa va ghideze si sa va protejeze.

De fapt, voi puteti sa-i cereti lui Mihail sa stationeze permanent langa voi, ca voi sa va simtiti intotdeauna in siguranta, sub puternica sa protectie. Doar spuneti mental: “Te rog AA Mihail, fii ingerul meu pazitor, tot timpul! Iti multumesc! Si asa este!”

AA Mihail este cel pe care il chemati, atunci cand vreti sa indepartati negativitatea si frica din viata voastra. Nivelele comportamentelor negative si credintele limitante pot fi curatate si eliberate energetic atunci cand primiti un suflet angelic purificator.

                      

  Realizarea propriului vostru Suflet Angelic Purificator cu AA Mihail

Mai jos, este oferita o meditatie simplificata a sufletului angelic purificator, cu AA Mihail. Faceti aceasta meditatie daca simtiti negativitate sau frica si sunteti pregatiti sa le eliberati in lumina. Meditatia poate dura 15 – 30 min. depinazand de cat de constiinciosi puteti fi.
  Meditatia
 
            Stati confortabil intr-un loc, in care sa nu fiti deranjat. Incepeti prin impamantarea si centrarea voastra. Inchideti ochii si imaginati-va ca va cresc radacini din talpile voastre, in Mama Pamant. Apoi continuati cu exercitiul de respiratie, ca sa va relaxati corpul fizic: respirati pe nas.
            Spunteti-i ego-ului vostru sa se urce pe umarul stang. Lasati-l sa afle ca este doar observator pe durata purificarii. Cereti Ingerilor, Ghizilor vostri si tuturor celor care doriti, sa va insoteasca in aceasta aventura, in a va purifica, acum. Cereti Creatorului sa va trimita o raza de lumina alba protectoare. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre, voi puteti vedea imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare
            Acum voi sunteti pregatiti sa eliberati. Spuneti mental: “Vino AA Mihail, la mine acum si curata-ma de toata negativitatea si de toata frica” AA Mihail vine instantaneu langa voi, pregatit sa va curete de negativitate si de frica.
            AA Mihail intotdeauna poarta o sabie pe care o poate folosi, ca pe un fel de “aparat de facut vacuum psihic” metafizic. Imaginati-va ca ea patrunde prin chakra coroanei voastre si incepe sa extraga (sa faca vacuum) toata negativitatea din creierul vostru. Inchideti ochii si dirijati vacuum-ul prin intreg corpul vostru (nu uitati degetele de la maini si de la picioare). Acest vacuum va elibera toate fricile voastre si toata negativitatea ducand-o in lumina pentru curatare si transformare.
Observati ce vedeti. Daca observati orice zona intunecoasa sau umbre, insistati si asigurati-va ca au fost indepartate. Acele zone pot corespunde durerilor de umeri, ceafa sau spate, pentru ca sunt zone in care negativitatea se stabileste, in mod obisnuit. Impotriva entitatilor recalcitrante sau intunecoase, cereti AA Mihail sa alcatuiasca o retea de lumina alba in jurul lor si sa ii duca imediat in lumina. Gandurile despre amintiri vechi dureroase pot sa vina la suprafata. Este un semn ca acestea au nevoie sa fie eliberate pentru vindecare si purificare. Faceti cat puteti de bine, ca sa le eliberati!
Indata ce ati facut un gol in intreg corpul vostru, (fiti constiinciosi, in special, prima data) cereti AA Mihail sa extraga golul si sa umple corpul vostru cu lumina alba, iubitoare a Creatorului. Asigurati-va ca ati preluat, cat de mult posibil, lumina alba, pentru ca natura are oroare de sptiile goale si negativitatea, frica pot sa se furiseze inapoi). Insistati in absorbirea luminii albe, cat de mult puteti – cu cat preluati mai mult, cu atat mai bine. Simtiti cum va inconjoara si cum va patrunde corpurile voastre, fizic si eteric. Voi puteti simtiti acest lucru si ele si vor simti minunat, cu adevarat!
Multumiti-i AA Mihail si cereti-i sa va protejeze intotdeauna de negativitate si de frici.
Impamantati-va, reamintindu-va de radacinile din talpile voastre infipte adanc in Mama Pamant.
Acum, deschideti-va ochii!
Voi puteti sa va simtiti imediat mai usori si mai pozitivi. Voi puteti simti greata si ameteli. Unii oameni pot avea dureri. Acestea sunt normale si oamenii sunt diferiti, astfel incat unii pot sa nu simta nimic.
Voi puteti sa faceti acest lucru, cat de des va place, dar daca o faceti prea mult, va puteti simti slabit si confuz.
Datorita purificarii, puteti sa plangeti in hohote, in urmatoarele cateva zile, caci sunteti intr-o perioada de eliberari, a vechilor frici si a vechilor emotii. Plangeti din inima, in hohote, apoi eliberati! Ganduri pe care nu le-ati mai avut ani de zile, pot sa apara la suprafata, sa va intristeze  si sa va faca sa plangeti. Acesta este un lucru bun. Ati purtat aceste sentimente negative in jurul vostru, de mult timp si este momentul sa le eliberati!

Scut Protector de Lumina si Iubire

In fiecare dimineata dupa trezire, cereti AA Mihail sa va inconjoare cu un scut, ca intr-o coaja de ou  protectoare, de culoare alb si roz, fata de oamenii cu care veti veni in contact (in toate situatiile). Acest lucru este foarte folositor celor sensibili, care au tendinta de a prelua emotiile oamenilor din jur (fie pozitive sau negative). Daca nu veti face acest lucru in fiecare dimineata, cel putin faceti acest lucru cand mergeti intr-un loc aglomerat, ca intr-un mall, un parc de distractii, etc.

  

Taierea Corzilor Eterice ale Negativitatii

Acest lucru este important, pentru ca ele ne pot tine legati de oamenii care ne pot drena (goli) de energie. Unii oameni mi s-au plans, ca atunci cand vorbesc cu anumiti oameni, in special cu cei care par sa fie in drame sau care se plang mereu, se simt obositi si epuizati, ulterior. Acesti oameni, pe care noi, probabil, ii iubim foarte mult, nu vor sa ne epuizeze, dar fac acest lucru pentru ca ei au mare nevoie. In afara de a fi sarguincios  cu protejarea proprie, taierea corzile eterice ulterioara, este esentiala, inainte de a intra in contact cu acei oameni.
In fiecare seara, inainte de a va culca spuneti:” AA Mihail, vino acum la mine! Te rog, taie toate corzile eterice ale frici, care imi epuizeaza bucuria, energia si vitalitatea! Te rog, curata-ma de toata negativitatea si umple-mi toate golurile cu iubirea si lumina lui Dumnezeu! Iti multumesc!”
Daca tineti sedinte de spiritism, asigurati-va, de taierea metafizica a corzilor, de fiecare data (sau cereti-i AA Mihail sa le taie el pentru voi). O data am fost medium pentru o femeie, ca sa vorbeasca cu mama ei. Mama ei a fost foarte nostima si vorbareata. In acea noapte, dupa cateva ore de la mediere, mama ei inca imi vorbea si imi cerea sa ii transmit fetei sale mesaje importante. Am realizat ca am neglijat sa tai coarda eterica a clientei mele si dupa ce am taiat-o, mama ei nu a mai sporovait in urechea mea si am fost capabila sa dorm.
           

 Arhanghelul Gabriela (Gabriel)

  
            Numele inseamna Eroul lui Dumnezeu sau Dumnezeu este nadejdea mea! 


Arhanghelul Gabriela radiaza energie feminina. De la inceput, Biserica Catolica a schimbat-o pe Gabriela in inger masculin, Gabriel, atunci cand totul a fost patriarhalizat. Chiar si cu Dumnezeu, care se referea la ambii, Mama si Tatal in versiunile initiale ale bibliei, au facut referire la El mai tarziu, ca la energie masculina.

Gabriela are un halou Aramiu (Cupru, Arama), care se potriveste cu trompeta pe care o poarta. Gabriela si legiunile sale de ingeri ajuta oamenii, al caror scop in viata consta in comunicare, incluzand invatatori, scriitori, actori, fotografi, prezentatori, etc.

Chemati-o pe Gabriela pentru asistenta in cariera sau in probleme care implica prezentarea in fata altora, a ideilor si impresiilor voastre. Cereti-i sa fie cu voi, cand solicitati o avansare sau o promovare la serviciu.

Chemati-o mental spunand,:”Iubita Gabriela, te rog ajuta-ma, ca adevarul meu sa-si gasesca exprimarea creativa perfecta! Iti multumesc!

AA Gabriela este de ajutor in conceperea si nasterea copiilor. Cereti-i AA Gabriela interventia in probleme de mentinerea unei sarcini. Cereti-i AA Gabriela asistenta ca sa intervina in zonele vietii vostre care par blocate. Ea va insufla viata noua in relatiile si afacerile invechite. Cereti-i sa va ajute, aducandu-va idei creative si oportunitati, care sa va determine sa avansati.

Ea ofera ghidare si ajutor oamenilor, ca sa faca urmatorul pas in viata, sau in misiunea lor divina. Cand ii cereti asistenta, ea aduce bucurie si gratie, claritate si scop vietii voastre. Ea va deschide spre compasiune, intelegere si generozitate si ca toti AA, va ajuta sa va purificati de energiile si credintele negative. Ea ne invata sa ajungem la aprecierea tuturor experientelor si bucuriilor vietii noastre, de fiecare zi. Ea poate sa va ajute sa va aflati scopul in viata si va ofera inspiratie si incredere divina, din interior, pe durata momentelor, care par sa fie putin infioratoare.

Lucrati cu AA Gabriela, ca sa straluciti in exprimarea comunicarilor si cretivitatii voastre, sa va sporiti intuitia voastra si sa va inconjurati de bucurie.

Gabriela este mesagera si prevestitoarea noutatilor si informatiilor bune. Ea ne aduce noutati despre evenimente viitoare, schimbarile de la orizont si despre potentialele care stau in fata, pentru noi. Multi oameni cred ca Gabriela are sarcina viselor, profetiei. In rolul ei de comunicator, Gabriela este cunoscuta ca mare comunicator pentru Divinitate, cereti-i ajutor in intelegerea oricarui vis din puzzle. Ea este capabila, in special, sa va ajute ca sa va accesati intuitia, la fel de bine, sa furnizeze suport practic pentru comunicari eficiente, in viata voastra exterioara, de zi cu zi. Lucrati cu Gabriela pentru a va va creste abilitatile voastre psihice.

            Lucrand cu Arhanghelul Gabriela pentru Dezvoltarea Intuitiei

Intuitia este abilitatea ce nu poate fi masurata prin sensibilitate fizica sau intelegere, dintr-un singur unghi. Intuitia este denumita “cunoastere directa” pentru ca este vedere directa, in nivelele mai inalte de constiinta. Cei care isi libereaza intuitia sunt capabili sa treaca prin ego-ul lor lumesc si sa aduca in constiinta lor, adevaruri despre viitor, trecut sau prezent. Schimband perceptia pana in punctul in care, cineva devine capabil sa perceapa realitatea de deasupra iluziei, este usor de atins, dar multi oameni sunt prea cuprinsi de frica, in a se deschide. Noi toti avem capacitatea de a afla toate raspunsurile la toate intrebarile; tot ceea ce este necesar, este sa va va conectati cu adevarul care exista in interiorul vostru, al tuturor.

Exista doua grupuri de oameni, ganditorii si cei care simt. Acest lucru determina modul in care ei raspund oamenilor sau situatiilor din viata.
Ganditorii opereaza prin centrul mental. Ei sunt mult prea logici, rationali si analitici. Ei, in mod obisnuit, se raporteaza la cele cinci simturi fizice; vederea, auzul, simtul tactil (atingerea), gustul si mirosul, ca sa determine daca ceva este adevarat sau nu. Cei care simt, pe de alta parte, opereaza prin centrul lor emotional si sunt mult mai creativi, intuitivi si expresivi. Cei care simt, vor asculta de intuitia lor sau de simtul al saselea, ca sa ia decizii si sa afle adevarul.
In definitiv, ganditorilor le va fi dificil sa se deschida intuitiei. Daca sunteti un ganditor, orice sentiment intuitiv va trebui sa fie cercetat si explicat stiintific. Acesta este obiceiul ganditorilor, care poate fi strapuns, prin recunoasterea acestei reactii si sa-si urmeze intuitia lor, mai apoi. De altfel, ma indoiesc, caci multi dintre ganditorii care citesc acestea acum, ei probabil simt, ca pentru ei este prea aerian, prea de basm. Eu spun ca este alegerea lor si le urez noroc bun, in poticnelile din viata lor.

Exista atat de multe in univers care nu pot fi explicate stiintific sau rational. Prin a crede ca exista, mult mai mult, decat putem vedea sau auzi, devenim imputerniciti, afland despre altii si despre noi. Viata devine mult mia usoara atunci cand avem raspunsuri.

Dezvoltarea intuitiei voastre trece prin ceva de felul urmator. Mai inatai, formulati o intrebare clara, apoi linistiti mintea voastra din sporovaiala (acest lucru necesita exercitiu, nu va ingrijorati, chiar daca va ia un timp, faceti ce puteti mai bine). Eliberati orice rezistenta sau judecata. Aveti incredere in prima impresie pe care o primiti,.apoi focalizati-va pe acea impresie pentru vederi (intelesuri) mai profunde.

Pentru a creste intuitia, cu adevarat, folositi meditatia. Meditatia este practica de a incetini sporovaiala mintii. Atunci cand sunteti mai focalizati, voi deveniti mai constienti de aura voastra si de modul de a primi informatii. Voi permiteti sinelui vostru sa se opreasca si sa arunce o privire mai adanca asupra situatiilor din jurul voatru. Cu cat meditati mai mult, cu atat mai calra si mai buna va fi intuitia voastra

Meditatie pentru a Spori Intuitia

Asezati-va intr-un loc linistit, unde nu veti fi perturbat. Asezati ambele picioare pe pamant si mental pregatiti-va pentru aceasta meditatie. Incepeti prin impamantare si prin cenrare proprie. Inchideti ochii si imaginati-va cum cresc radacini din talpile voastre in Mama Pamant. Apoi urmati acest exercitiu simplu de respiratie pentru relaxarea corpului vostru fizic: inspirati pe nas, mentineti 7 sec. si eliberati usor pe gura. Repetati de 3 ori, apoi continuati sa respirati inconstient, in acest mod, pe durata meditatiei. Spuneti ego-ului vostru sa se ridice pe umarul vostru stang. Lasati-l sa inteleaga ca este doar un observator pe durata purificarii si sa stie ca asa este. Cereti Ingerilor voastri, Ghizilor si tuturor celor pe care ii doriti, sa va insoteasca in aceasta meditatie, acum.
Cereti Creatorului sa va trimita o raza protectoare de lumina alba. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre voi puteti vedea, imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare.
Acum voi sunteti pregatiti sa va expansionati intuitia voastra. Spuneti mental:”AA Gabriela, te rog, vino la mine acum, ca sa ma ajuti in a ma deschide, a primi intuitie si ghidare” AA Gabriela este, instantaneu, langa voi, pregatita sa va asiste.
Prin ochii mintii, imaginati-va ca stati in fata unui rau (apa curgatoare). Apa este limpede, adanca si curge foarte repede. Indreptati capul in directia curgerii apei si priviti in departare, unde raul curge intr-o imensa lumina stralucitoare. Cereti AA Gabriela sa va preia toate fricile, dubiile, grijile, sentimentele de incorectitudine, de blocare, de nesiguranta si se de neincredere si sa le arunce in aceasta apa.
Imaginati-va negativitatea voastra cum iese din corpul voastru ca un lichidnegru vascos, greoi care se prelinge si cade in rau. Priviti-l cum curge departe, departe de voi. Prin spalare in aceasta apa care curge repede, ajunge in lumina ca sa fie purificat si transformat intr-o energie pozitiva.
Cand acestea dispar, simtiti-va cum deveniti mai usori, mai usori, chiar mai usori. Simtiti-va cum eliberati, cum va inaltati. Simtiti cum se deschide mintea si se expansioneaza in spatiu din jurul vostru, simtiti-va constiinta extinzandu-se ca un balon, marindu-se peste granitele limitarilor voastre anterioare. Priviti-o inconjurand corpul voastru fizic si continuand sa se extinda inafara universului. Pastrati-va mintea libera fata de gandurile ce pot interfera, cat de limpede puteti si apoi permiteti-i cunoasterii, adevarului si intelegerii sa umple constiinta voastra.Rrealizati, ca voi zburati cu AA Gabriela intr-o lumina alba stralucitoare. Simtiti iluminarea perceptiei voastre si urmati-o pe AA Gabriela in lumina, mai sus, mai sus, si mai sus, pana cand va aflati impreuna intr-o camera alba, pura, stralucitoare.
Stati in fata AA Gabriela si cereti-i sa va ilumineze al treilea ochi cu cu lumina intuitiei de culoare indigo si purpurie. Vedeti cum lumina vine de la AA Gabriela din centrul inimii in cel de-al treilea ochi al vostru. Simtiti puterea acestei lumini atunci cand este absorbita. Permiteti AA Gabriela sa va trimita aceasta energie pana cand simte ca ati primit destul.
Atunci cand ea este multumita, ea se intoarce si patrunde intr-un hol alb, lung. Urmati-o!  La capatul holului exista o usa cu un semn care spune”Usa de trecere spre Sinele meu Mai Inalt. Atunci cand sunteti pregatiti, deschideti aceasta usa si salutati-va Sinele Superior. Vedeti Sinele Superior ca pe o fiinta pefecta radianta, o reflectie a sinelui vostru fizic. Sinele vostru Superior este o parte din voi, indiferent de ce ati gandit sau ati cercetat, Sinele voastru Superior este constient si vrea sa impartaseasca cu voi.
Cereti Sinelui vostru Superior ca sa va ajute in taramul fizic pentru dezvoltarea intuitiei. Cereti-i AA G.abriela si Sinelui vostru Superior asistenta si intarirea conectarii cu Sinele vostru Superior AA Gabriela va inconjoara pe amandoi intr-un ou de lumina aramie. Simtiti aceasta lumina aramie, transmitand energie de interactiune si comunicare! Simtiti legatura din centrul inimii voastre cu Sinele vostru Superior, care se extinde si se fortifica. Fiti incredintati ca sunteti intotdeauna, constienti de sentimentul ca el este o parte din voi. Cultivati cu grija simtul instinctiv si intuitiv! Permiteti-le sa devina parte a vietii voastre, din acest moment.
            Puneti Sinelui vostru Superior, orice intrebare aveti! Sinele vostru Superior va va raspunde in orice mod posibil. Asteptati oricat trebuie. Un raspuns va veni. Voi puteti simti raspunsul in interiorul vostru. Aflati ca sunteti in siguranta, intotdeauna, ci fiecare intrebare, cu fiecare raspuns. Ramaneti cu gandurile voastre. Voi va veti simti  atinsi de acest mesager interior si voi veti avea incredere in raspunsurile care vin la voi.
            Multumiti Sinelui vostru Superior pentru intalnirea cu voi si aflati ca voi sunteti conectati intotdeauna. Intelegeti ca puteti sa puneti intrebari Sinelui vostru Superior pentru a primi raspunsuri, oricand. Acum reveniti si urmati-o pe AA Gabriela care iese prin usa, trece prin holul alb, lung. Luati-o de mana pe AA Gabriela coborati in zbor in josul raului. In jos, in jos, simtiti-va in siguranta! Voi sunteti dornici sa va treziti cu acest nou simt, emotionati sa vedeti cum va deveni parte din viata voastra.
            Multumiti AA Gabriela si cereti-i sa va protejeze de gandurile si de sentimentele negative care interfera cu primirea mesajelor voastre intuitive. De asemeni, multumiti Ghizilor Spirituali si Ingerilor, pentru ca v-au acompaniat in aceasta calatorie.
            Concentrati-va pe impamantarea si centrarea voastra prin imaginarea radacinilor din talpile voastre in Mama Pamant si respirati adanc si rar.
            Faceti pauza un moment si deschideti-va ochii.

            Daca ati avut probleme in auzirea raspunsurilor si in formatiilor de la Sinele vostru Superior, nu va nelinistiti! Continuati sa incercati. Practica desavarseste! Si, reamintiti-va, Sinele vostru Superior este chiar lipsa gandurilor!
                       

                                         ARHANGHELUL   RAFAEL

rafael

 

            Numele sau inseamna “Dumnezeu vindeca”. AA Rafael este AA care supervizeaza vindecatorii si vindecarea intregii populatii a Pamantului. Este usor sa-l chemi pe AA Rafael pentru ajutor sau in realizarea procesului vindecarii.
Cereti-i ajutor lui Rafael, atunci cand va aflati in orice fel de durere, fie ca este fizica, emotional-romantica, intelectuala sau spirituala. El va va inspira cumva, cu idei si ganduri urgente, oferindu-va informatia potrivita, pentru a va ajuta sa va vindecati. Fiti atenti la el si apoi urmati aceste raspunsuri, la rugamintile voastre.
            Cand solicitati asistenta pentru vindecare, Rafael inconjoara si ingrijeste oamneii prin lumina verde-smarald, a haloului sau. Culoarea verde este culoarea vindecarii si clarvazatorii pot vedea scanteieri verde-smarald, cand Rafael este in preajma.
            Cu exceptia situatiilor in care, moartea sau boala fac parte din planul lor divin, AA Rafael suplimenteaza ce este necesar, din punct de vedere energetic, pentru a promova vindecarea. Este important sa notati, El nu se va avanta sa vindece intotdeauna, imediat. El va poate lasa sa aflati ca, gandurile voastre negative v-au creat aceasta boala, iar ca sa ajungeti sa va vindecati, trebuie sa va schimbati gandirea. Inmanati-i lui toata mania veche pentru purificare, in lumina. Cand aceasta manie este indepartata, va veti simti mai in pace si efectele maniei si supararii din corp, se pot vindeca.
            Rafael poate sa instruiasca si sa motiveze vindecatorii, soptind instructiuni la urechea doctorilor, chirurgilor, psihologilor, asistentelor si altor ingrijitori, incluzand oamenii de stiinta. Interventia sa ajuta oamenii de stiinta pentru face desoperiri in medicina curativa.
Cereti participarea lui Rafael in promovarea vindecarii in mariajele impietrite, in vicii, in suferinte si pierderi, in relatiile de familie si in stilul de viata plin de stress. In mod simplu rostiti-i numele sau faceti o cerere speciala: “AA Rafael, te rog , vino alaturi de mine si ajuta-ma sa ma simt mai bine, in legatura cu situatia prezenta. Te rog, inconjoara-ma cu energia ta vindecatoare si ghideaza-mi actiunile si gandurile, asa incat sa ma vindec!”
            AA Rafael este arhanghelul calatoriei. Cand cautati aeroportul, cereti-i lui Rafael sa va supravegheze bagajele, avionul si traseele voastre. Rafael si ingerii calatoriei pot controla turbulentele de aer, va ofera directia atunci cand ati pierdut-o, mentine un cauciuc umflat si previne ca masina voastra sa ramana fara benzina (pentru un timp!).
            Cereti-i AA Rafael sa va netezeasca traseele, in calatoriile voastre. Nu uitati sa-i multumiti AA Rafael si celorlalti ingeri pentru ajutorul lor!

Meditatie de Vindecare cu AA Rafael

            Voi puteti lucra cu AA Rafael si energia sa vindecatoare folosind meditatia.
            Pentru a va pregati, adresati-i o rugaciune Lui Dumnezeu, rugati-l sa va ajute ca sa va deschideti pentru vindecare, atat cat este posibil si sa vi se alature in munca de vindecarea, sa va sustina in procesul vostru de vindecare.
            Stati confortabil, ca sa nu fiti deranjati. Incepeti prin impamantarea si centrarea voastra. Inchideti-va ochii si imaginati-va cum cresc radacini din talpile voastre, in Mama Pamant. Apoi, continuati cu urmatorul exercitiu simplu de respiratie, ca sa va relaxati corpul fizic: inspirati pe nas, mentineti 7 secunde si eliberati foarte usor pe gura. Repetati de trei ori, apoi continuati sa respirati inconstient, in acest fel, in timpul meditatiei. Spuneti-i ego-ului vostru  sa se aseze pe umarul vostru stang. Faceti-l sa inteleaga ca este doar un observator pe durata acestei meditatii de vindecare si stie ca asa este. Cereti-i Creatorului sa va trimita o raza de lumina alba, de protectie. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre veti vedea imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara, intr-o stralucire protectoare!

            Chemati-l pe AA Rafael, fie mental, fie cu voce soptita si cereti-i:

            AA Rafael, te rog vina la mine acum si asista-ma sa ma vindec! Daca doriti, puteti sa-i invitati pe: Sinele vostru Superior, Ghizii vostri Spirituali, Ingerii vostri Pazitori. Nu trebuie sa le cunoasteti numele, dar spuneti: Sine Superior, Ghizi Spirituali, Ingeri Pazitori, va roga sa veniti alaturi de AA Rafael, in sedinta vindecarii mele!
            Prin ochii mintii voastre, imaginati-va cum Rafael sta deasupra voastra, cu mainile sale plasate pe capul vostru. Observati energia verde-smarald, de vindecare coborand din mainile sale, in corpul vostru, prin chakra coroanei. Incercati sa va relaxati si sa simtiti energia. Poate ca nu sunteti capabili sa simtiti energia la inceput, dar dupa ce faceti acest lucru de cateva ori (daca este necesar), veti incepe probabil, sa deveniti mai sensibili la energie. Multi oameni simt energia de vindecare, ca o caldura, ca o furnicatura. Altii simt un suvoi iubitor si delicat curgand prin corpul lor. Orice simtiti este real pentru voi. Pentru prima data, lasati aceasta energie sa curga prin voi, pentru un timp, deschizandu-va energiei curative a lui Rafael si pregatindu-va la toate nivelele ca sa acceptati vindecarea. Acest pas initial, poate sa dureze cateva minute, pana cand voi simtiti ca este momentul ca sa treceti la urmatorul pas.
            Acum, schimbati-va atentia in zone doferite ale corpului voastru. Imaginati-va mainile lui Rafael deasupra acelei zone si simtiti, vedeti lumina verde curgand prin mainile lui, in locul dureros sau zona bolnava.
            Cand este destul, multimiti AA Rafael si cereti-i sa va protejeze de gandurile si sentimentele negative, care se manifesta sub forma de boala.
            Concentrati-va atentia pe impamantare si centrare proprie! Din nou, imaginati-va radacini din talpile picioarelor voastre, infipte in Mama Pamant.
            Acum, deschideti-va ochii!
            Nu conteaza daca vizualizati sau nu, voi puteti simti fizic, energia de vindecare de la AA Rafael si intentiile voastre constau in faptul ca, voi sunteti vindecati prin ele. Aceasta metoda lucreaza la fel de bine in traumatisme, ca si in boli.
Voi puteti sa repetati aceasta munca, de cateva ori pe zi, daca este necesar, sau de cate ori simtiti ca aveti nevoie de acest lucru.
Odata ce ati folosit munca de vindecare prin AA Rafael, prin Ghizii vostri Spirituali, prin Ingerii vostri Pazitori, voi puteti sa le cereti ameliorare si vindecare rapida. Acest lucru este de ajutor, in special, in afectiunile cronice, ca ei sa lucreze cu voi regulat, pentru a va ameliora durerea.
            Va rog, sa le multumiti: AA Rafael, Ghizilor si Ingerilor vostri, pentru ajutorul lor. Ei nu au nevoie de multumirile voastre, dar ei apreciaza intelegerea faptului ca, voi stiti ca ei lucreaza cu voi. Voi puteti, de asemeni, sa folositi timpul si oportunitatea de a vorbi cu ei, fie telepatic, fie cu voce soptita. Ei aud ce spuneti voi si inteleg in modurile in care pot, chiar daca voi nu auziti raspunsurile lor, in cuvinte.

                        A Vindeca pe Altii cu Energia lui Rafael

            Voi puteti lucra cu energia lui Rafael, ca sa ii vindecati pe altii. Noi toti suntem fiinte de lumina si toti putem lucra cu energia de vindecare, putem sa asistam alta persoana in procesul de vindecare. Nu aveti nevoie de un antrenament special, pentru a face aceasta munca de vindecare. Voi sunteti doar un canal pentru energia vindecatoare. Ceea ce este necesar este sa va exprimati intentia de a ajuta alta persoana, pentru binele sau cel mai inalt. AA Rafael, Sinele vostru Superior si Ghizii vostri, cat si Sinele Superior, si Ghizii Spirituali ai celeilalte persoane, careia ii faceti sedinta de vindecare, dirijeaza vindecarea care este facuta. Munca voastra consta in a sustine persoana sau beneficiarul si a facilita munca de vindecare.
            Asezati persoana pe care veti lucra in pozitie confortabila, pe scaun sau pe canapea. Impreuna, cereti ego-urilor voastre sa se aseze pe umarul vostru stang. Lasati-i sa afle ca sunt doar observatori pe durata vindecarii si sa stie ca asa este. 


Cereti Ingerilor, Ghizilor vostri si Ingerilor, Ghizilor primitorului sa va insoteasca in aceasta dorinta de vindecare, din prezent. Cereti-i lui Dumnezeu sa va trimita o raza de lumina alba, de protectie. Dumnezeu aude rugamintea voastra si voi vizualizati imediat, cum coboara o raza de lumina alba din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare!
            Spuneti amandoi cu voce joasa: AA Rafael, te rog, vino la noi acum si asista vindecarea, spre binele cel mai inalt al …..(vindecatorului) si ca …… (receptorul) sa accepte vindecarea spre binele sau cel mai inalt!
            Desigur, toate acestea pot fi facute in liniste. Persoana de vindecat nu trebuie sa participe la cereri si invitatii. Dar, este  de ajutor ca ea sa aibe un rol activ, in procesul vindecarii.
            Plasati mainile voastre pe capul sau deasupra capului persoanei. Imaginati-va ca AA Rafael sta in spatele vostru si lucreaza prin voi. Incercati sa vizualizati sau sa simtiti energia luminii verde vindecatoare curgand prin mainile lui Rafafel, in mainile voastre si apoi prin chakra coroanei primitorului. Mainile voastre pot deveni fierbinti, datorita acestei energii.
            Dupa cateva minute, mutati-va in zone specifice, unde este nevoie cel mai mult. Aveti incredere in sentimente si orientare, privind durata timpului pentru fiecare zona sau a locului in care sa va plasati mainile.
            Voi puteti fi ghidati sa lucrati pe o zona care nu are de aface cu zonele simptomatice, bolnave sau traumatizate. Acestea pot fi cauzele principale sau doar o necesitate separata de vindecat, in acea zona a corpului. Doar, urmati-va intuitia!
            Cand este gata, nu uitati sa multumiti AA Rafael si spiritelor imlicate.
           
A lucra cu AA Rafael si energia sa vindecatoare este foarte usor! Vindecarea este realizata prin intentia si dorinta de a lucra cu Fiinte de Lumina, care sunt in serviciu pentru voi si pentru oamenii pentru care voi lucrati!
           

      ARHANGHELUL   URIEL


arhanghelul+uriel

 

            Este Arhanghelul in Serviciu.  Acest AA, al carui nume insemna “Lumina lui Dumnezeu” va aduce lumina divina in vietile noastre, ca sa transforme memorii dureroase si elibereaza poveri pline de durere ale trecutului. El ajuta la intoarcerea dezamagirilor noastre cel mai rele in binecuvantarile cele mai minunate. Uriel ne asista in eliberarea neiertarii si resentimentului. Cand il chemati, Uriel si legiunile lui se grabesc sa va aduca pacea.
            Scopul lui Uriel este sa va asiste in ancorarea voastra in iubire care este suficient de puternica, ca sa se opuna negativitatii. Invitati-l in viata voastra ca sa va asiste in a deveni stapanul energiilor voastre. El este un inger infocat (expansiv) si este asociat cu dreptatea absoluta si mustrari de cuget. Cand el este in jur, voi puteti vedea luciri de violet, indigo, albastru si argintiu.
            In traditia Crestina, Uriel este AA al Muzicii, al Poeziei si al Profetiei. Acceptat ca un AA de catre Biserica pentru multe secole, in final, a fost scos din inregistrari in 745 DC, atunci cand Biserica a devenit evident ingrijorata, de faptul ca publicul ii recunostea pe ingeri.
            Uneori, descris ca AA al Salvarii, Uriel invata calea inimii, focul Iubirii pure. Cereti-i lui Uriel sa va ia durerea din trecut, el va usura inima voastra si mintea de neiertarea voastra si a altora. Simbolul lui Uriel este o mana deschisa tinand o flacara, el infatiseaza un mare dar pentru umanitate. Este flacara Iubirii ca sa aprinda inima in servire pentru Dumnezeu. Uriel indreapta flacara Iubirii catre toate sufletele. Prin umplerea cu flacara Iubirii, sufletul devine devotat servirii planului Creatorului. Flacara Iubirii lui Uriel, focul lui Dumnezeu, lumina lui Dumnezeu, purifica intelegerea mentala si emotionala, transmutand vibratiile joase in frecvente care pot asimila Intelegerea Spirituala. Uriel este asociat cu planeta Venus, planeta care simbolizeaza iubirea
            Uriel este maestrul aducerii armoniei in situatiile haotice. El ajuta la centrarea voastra intr-un loc al pacii interioare, in timpul unei crize. El este creditat cu ajutorul in prevenirea si minimalizarea pericolului in dezastre naturale, cum ar fi cutremurele, tornadele si inundatiile. El va va ghida intr-o zona sigura, pe durata acestor evenimente.
            Cereti-i lui Uriel sa va asiste atunci cand viata voastra pare sa fie atat de haotica incat va simtiti coplesiti. Spuneti:”Te rog Uriel, ajuta-ma sa experimentez armonie si pace, in aceasta situatie. Iti cer ca sa ma ajuti, sa anihilez efectele oricaror greseli,
 pe care le-am facut!”
            Lasati-l pe Uriel sa va linisteasca mintea voastra, sa va ajute sa aveti inima temperata, cand lucrurile o iau razna. De exemplu, atunci cand finantele sau relatiile voastre par ca se prabusesc. Uriel poate sa va ajute sa ganditi corect, astfel ca voi sa puteti gasi o solutie problemelor voastre, cu calm , claritate si cu minte centrata.
Cereti-i lui Ariel sa va netezeasca drumul, atunci cand treceti in viata, prin schimbari turbulente.
            Daca aveti probleme cu sefii, cu colaboratorii sau cu clientii, cereti-i lui Uriel ca sa va ajute. El va va ghida in moduri miraculoase. Fiecare va uita curand, de ce era suparat, mai inainte.
            Uneori ne creem noi-insine probleme si Uriel poate sa ne salveze de aceste crize auto-impuse. El reprezinta un instrument ca sa ne ajute sa ne implinim scopurile si visele noastre. Cereti-i lui Uriel sa fie partenerul vostru, in tot ceea ce faceti. El va va inspira cu idei, va va incuraja, va va motiva si va va ajuta sa manifestati rezervele materiale necesare pentru proiecte.
            AA Uriel este, in mod traditional, considerat Ingerul Pamantului si asista comunicarea cu natura. El poate fi chemat ca sa asiste in lucrul cu materia si problemele pamantene. Uriel este Ingerul Ecologiei, care este stiinta intregului Pamant si a interrelatiilor intregii vieti de pe planeta.
            De aseemni, supervizeaza Spiritele Naturii, acele zane si gnomi care locuiesc in elementele pamant, aer, foc si apa si care se adauga frumusetii naturii.
            Rugati-va lui Uriel, Gloriei lui Dumnezeu si manifestarilor lui, ca totul sa fie bun si frumos! Divinule AA Uriel, protejeaza si observa raurile, apele lor pe care le bem, viata care rasare din ele, care fac sa inmugureasca vegetatia, ca sa hraneasca toate creaturile Pamantului, determina oamenii sa faca paine din holde, vin care sa le inveseleasca inima, ulei si hrana care sa le dea forta! El incurajeaza oamneii sa onoreze pe Mama Pamant si TOATE creaturile care locuiesc pe acesta planeta. Uriel le ajuta ca sa reantoarca aceasta planeta la starea ei pura. Iti multumim pentru ca intervii, AA Uriel!
           

                  Eliberarea Vinovatiei si Iertarea Oamenilor

            Vinovatia, regretul si durerea pot sa va impiedice complet. Iertarea este foarte puternica si nu doar iertarea altora, ci si iertarea proprie. Vinovatia este foarte neconstructiva si determina negativitate si frustrare. Asigurati-va ca va iertati pentru toate greselile, promisiunile nereralizate si angajamentele neamplinite.

            Iertarea stimuleaza inaltarea in minte si in spirit. Noi toti am fost raniti pe durata vietii noastre, asa cum am ranit, la un moment dat sau altul, pe altcineva. Atat timp cat suntem oameni, noi facem judecati neasteptate si in mod constant, luam decizii, pe care le regretam mai tarziu. Este important, ca fiecare sa incerce, sa faca cat pot ei de bine, in acest moment, chiar daca nu simt asta.

            Iertarea altora nu este usoara, dar este necesara. Iertarea ne permite sa fim eliberati, de durerile din trecut. Ea este o activitate a spiritului, un mod de a lasa sa plece amaraciunea si indignarea pe care am purtat-o atat de mult timp.

            A ierta pe cineva care ne-a ranit pe noi, nu insemna ca scuzam ceea ce el/ea ne-au facut, nici ca le permitem sa ne raneasca din nou. A ierta insemna, ca nu are importanta cat de mult am suferit, ci faptul ca noi oprim ciclul durerii si al vinovatiei prin iertare si eliberare.

            Uriel poate sa ne ajute sa eliberam toxinele emotionale care pot fi vindecate prin iertarea cuiva. Voi trebuie sa doriti sa schimbati durerea cu pacea. El a fost cunoscut ca distribuia datoriile karmice, pentru a ne ajute sa imvatam prin greselile noastre. El ajuta cu chestiuni de stabilitate, de mostenire ancestrala si profetie.

            Inainte de a merge noaptea la culcare, puteti spune:”Uriel, te rog, viziteaza-ma in timpul somnului, ca sa eliberez aceasta situatie toxica!”

            Iertarea Exerseaza Oamenii, care poarta cu ei, prea multe bagaje metafizice prin viata. Vinovatia sau durerea nu va serveste nici pe voi, nici pe alta persoana cu care ati avut o problema. Nu fiti fatarnici, asteptand scuzele care nu vor veni niciodata. Prin persistenta in manie si dezamagire, voi va puneti pacea mintii voastre, in mainile altora.

            Pentru a va eliberat de orice vinovatie sau de chestiuni de iertat, nu ati avut curajul, sa aveti de a face cu ele, iata o unealta minunata! Va va lua in jur de o ora, poate doua, dar este foarte puternica!

            Alcatuiti-va o lista cu FIECARE (vreau sa spun cu fiecare) dintre cei care v-au ranit vreodata, in orice fel. Intoarceti-va inapoi pe cale, de la gradinita pana in prezent (lista voastra poate sa nu fie prea lunga!). Nu uitati sa va treceti si pe voi pe lista!

            In special notati oamenii care nu cred ca sunt pregatiti sa ierte. Chiar si oamenii care ne iubesc foarte mult, pot uneori sa ne raneasca si sa ne dezamageasca. Acest lucru inseamna ca voi trebuie sa tineti ranchiuna si sa putati amarul cu voi, pentru tot restul vietii voatre? Sper ca nu! Daca vreti, amintiti-va cum v-ati simtit, cand ati fost iertat de cineva. Este mult mai dureros sa privim la propriile greseli si slabiciuni, dacat sa privim la ceea ce ne-au facut altii noua. Este mult mai usor, sa acuzi de o problema pe altcineva si e mai bine cand cineva ne raneste! Dar, sa privim lucrurile in fata, noi toti suntem oameni, noi toti facem greseli!
            Apoi, faceti o lista cu FIECARE, pe care i-ati ranit voi in viata voastra, cu intentie sau fara intentie (acesta nu este un jos acuzator).
            Dupa ce ati alcatuit-o, treceti peste nume, unul dupa altul. La Fiecare persoana spuneti:”Te iert si eliberez toata energia karmica, pe care o avem impreuna, in toate directiile timpului. Iti trimit iubire si te binecuvantez, pe calea ta. Cereti AA Uriel sa va ajute sa eliberati dezamagirile, neiertarile si resentimentele pe care le simtiti.
            Acest lucru va dura putin, dar este foarte puternic. Eliberati-va si avansati! Daca simtiti ca exista cineva cu care aveti dificultati in a-l ierta, treceti la Eliberarea Chestiunilor si Negativitatii Refractare, de mai jos.
            Eliberarea Chestiunilor si a Negativitatii Refractare. Mergeti in natura si intrebati o piatra, o frunza sau un obiect din natura, daca ar vrea sa preia situatia sau chestiunea voastra negativa. Veti primi un raspuns, da sau nu.
            Cand primiti un da, multumiti spiritului obiectului si puneti obiectul langa patul vostru si rugati-l sa preia, in timpul somnului, dubiile, durerea, tristetea, viciul, oricare ar fi chestiunea voastra.
            Dimineata nu atingeti obiectul, inveliti-l in ceva aruncati-l intr-un ocean, lac, helesteu sau apa curgatoare si spuneti: Ei eliberez chestiunea, ca natura sa o purifice si sa o inchida pentru eternitate. Aruncati-l in apa.
            Multumiti-i naturii ca a preluat problema si asa se va face!

          Meditatie pentru Eliberarea Vinovatiei si Iertarea Altora

 

            Aceasta ar putea fi o meditatie dificila pentru unii oameni; ea va aduce pacea mintii si face sa fie valoros timpul vostru. Daca gasiti ca este dificil sa eliberati memoriile dureroase, poate veti dori sa faceti numai parti din ea, in acest moment. Incepeti prin cererea iertarii de la altii, apoi in alta meditatie, cereti propria iertare si apoi, iertati-i pe altii.

Gasiti un loc linistit, in care sa stati in scaun sau intinsi confortabil. Nu va incrucisati picioarele sau mainile. Inchideti-va ochii si inspirati numarand pana la patru. Mentineti respiratia numarand pana la patru ( este numita respiratia de patru ori) Cand faceti asta, vizualizati tot stress-ul parasind corpul vostru. Aflati ca relaxarea este o parte naturala a fiintei voastre. Daca un gand care va distrage, apare in mintea voastra, doar eliberati-l. Nu fortati retinerea gandurilor, de a intra in mintea voastra; doar eliberati-le prin urmatoarea expiratie. Repetati aceasta tehnica de respiratie de trei ori, apoi continuati inconstient sa respirati in acest mod, de-a lungul meditatiei.
            Spunti-i ego-ului vostru sa treaca pe umarul stang. Faceti-l sa afle ca este doar observator, pe durata meditatiei si sa stie ca asa este. Cereti Ingerilor, Ghizilor si tuturor celor care vreti voi, sa va insoteasca acum,  in acesta aventura de eliberare si de iertare.
Cereti-i Creatorului sa va trimita o raza de lumina alba protectoare. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre, puteti vedea imediat, o raza de lumina alba care coboara din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare.
            Acum, voi sunteti pregatiti sa eliberati. Spuneti mental:”Te rog, AA Uriel, vino la mine acum si elibereaza-ma de toata vinovatia si resentimentul, ajuta-ma sa iert pe oricine simt ca mi-a gresit.” AA Uriel vine instantaneu, langa voi, pregatit sa va asiste.

            Incepeti sa respirati usor prin inima voastra, simtiti toate barierele si durerea pe care ati purtat-o, deoarece nu ati iertat, nici pe altii, nici pe voi. Simtiti sentimentele constrictive ale inimiii inchise.
            Cereti-i mental AA Uriel ca sa va ajute sa va deschideti inima. Simtiti-va inima deschizandu-se pentru iertare.

            Pregatiti-va sa cereti iertare de la altii. Spuneti-i AA Uriel: “Exista multe lucruri pe care le-am facut sau le-am spus, care au ranit sau vatamat pe altii, i-am dezamagit sau i-am abandonat, cauzandu-le suferinta, cu voie sau fara voie, datorita durerii, fricii, maniei si confuziei mele. Arata-mi modul in care i-am ranit pe altii, unul cate unul!

            Lasati-l pe Uriel sa va arate, in ochii mintii voastre, modul in care i-ati ranit pe altii. Observati si simtiti durerea pe care ati cauzat-o altora, datorita propriei frici si confuziei. Simtiti si propria voastra suferinta si remuscare. Priviti-l pe Uriel aducand imaginea fiecarei persoane in fata voastra si apoi spuneti-le,” Pentru tot ceea ce ti-am facut, cu voie sau accidental, pentru ceea ce ti-a cauzat durere, iti cer iertare! Iti cer iertare!” Repetati pentru fiecare persoana, pe care Uriel o aduce la voi, una dupa alta. Dupa ce le-ati cerut iertare, adunati-i impreuna si simtiti cum Uriel ii inunda, pe fiecare cu lumina alba, sclipitoare, purificatoare. Priviti orice chestiune dificila, cum zboara in lumina si dispare ca sa fie purificata si transformata.
            Corpul vostru poate sa fi fost tensinat, pe durata acestei reamintiri, concentrati-va asupra lui din nou. Apoi opriti-va un moment si simtiti emotiile voastre si lasati-le sa plece. Apoi concentrati-va pe relaxare si a sta confortabil. Continuati sa respirati adanc si rar. Cereti AA Uriel sa vindece orice tensiune sau zona dureroasa, conectate cu aceste amintiri.
            Dupa relaxare, pentru cateva momente, concentrati-va pe respiratie, prin inima voastra.
            Pregatiti-va sa va iertati pe voi-insiva! Spuneti:’AA Uriel, exista multe moduri prin care m-am dezamagir, m-am ranit sau m-am abandonat prin gand, cuvant sau fapta, in mod constient sau inconstient. Arata-mi-le, unul dupa altul, modurile in care m-am rant pe mine-insumi.!
            Lasati-l pe AA Uriel ca sa va arate modurile in care v-ati ranit sau v-ati vatamat. Reamintiti-va acele momente. Simtiti nefericirea pe care ati purtat-o prin acele actiuni si aflati ca voi puteti sa eliberati acele poveri, extinzand iertarea catre ele, una dupa alta. Spuneti:”Ma iert! Ma iert!” Dupa eliberarea tuturor poverilor spuneti:” Pentru fiecare data in care m-am ranit, prin actiune sau inactiune, datorita fricii, dureri si confuziei, eu extind acum o iertare totala si din inima! Ma iert, ma iert! Acum, vedeti-l si simtiti-l pe AA Uriel cum va scalda in lumina alba purificatoare, stralucitoare. Priviti orice chestiune dificila cum se inalta in lumina si dispare ca sa fie purificata si transformata.
             Concentrati-va din nou pe corpul vostru, care poate ca a fost tensionat, pe durata acestei reamintiri. Apoi, opriti-va pentru un moment, ca sa simtiti emotiile voastre si lasati-le sa plece. Apoi concentrati-va pe relaxare si a sta confortabil. Cereti-i AA Uriel sa vindece orice tensiune sau zona dureroasa, conectate cu aceste amintiri.
Dupa eliberare, concentrati-va, dupa cateva momente, pe respiratia usoara, prin inima voastra.

            Pregatiti-va sa ii iertati pe altii. Spuneti:”AA Uriel, exista multe cai prin care am fost ranit, vatamat, abuzat si abandonat de altii, prin gand, cuvant sau fapta, constient sau inconstient.” AA Uriel va va arata imagini, una dupa alta. Simtiti durerea pe care ati purtat-o din acest trecut gresit, afland ca acum puteti sa va eliberati de aceste poveri prin extinderea iertarii, daca inima voastra este pregatita.

            Priviti-l pe Uriel cum va aduce fiecare persoana in fata voastra si voi spuneti:”Eu realizez ca m-ai ranit sau m-ai vatamat, datorita fricii, durerii, lipsei de gandire, confuziei sau maniei, eu vad acest lucru acum. Prin extinderea pentru care sunt pregatit, eu iti ofer iertare. Am purtat aceasta durere prea mult, in inima mea. Pentru acest motiv eu iti ofer iertarea mea. Te iert si eliberez toata energia karmica, pe care o avem impreuna, in toate directiile timpului. Repetati pentru fiecare persoana pe care Uriel v-o aduce, una cate una. Dupa ce le-ati iertat, adunati-le impreuna si priviti-l pe Uriel cum ii scalda in lumina alba stralucitoare, purificatoare. Priviti cum fiecare chestiune dificila se inalta in lumina si dispare ca sa fie purificata si transformata.

            Corpul vostru poate ca s-a tensionat prin aducerea acestor amintiri la suprafata, concentrati-va pe corpul fizic, din nou, respirand foarte usor si profund. Pentru cateva momente simtiti emotiile voastre si lasati-le sa plece. Apoi concentrati-va pe relaxare si pe a fi comod. Cereti-i AA Uriel sa vindece orice tensiune sau zona dureroasa conectate cu acele amintiri. Dupa relaxare, concentrati-va din nou pe respiratie, prin inima voastra.

            Simtiti eliberarea si cereti-i AA Uriel sa umple aceste spatii goale din voi cu lumina alba a lui Dumnezeu. Simtiti-va cum va umpleti cu aceasta energie radianta, pozitiva. Nu lasati spatii goale deschise, pentru ca vechile suparari sau dureri sa revina.

            Acum, prin ochii mintii voastre, vedeti-l pe Uriel, tinand o caseta ca dar, in forma de inima. Acest dar este instalat, in mod eteric, in inima voastra, folosind ca amintire a conectarii sale cu voi. Inima este un portal major pentru patrunderea frumusetii si creativitatii, a ambelor din exterior si din interior. Aceasta “caseta dar” din inima voastra este locul, in care voi mentineti energiile lui Uriel ale iertarii, frumusetii, aprecierii si exprimarii creative.

            Concentrati-va pe impamantarea si centrarea voastra, prin vizualizarea radacinilor din talpile voastre, in Mama Pamant si respirati profund si rar.
Apoi, incet si treptata, permiteti-va sa reveniti la constienta. Deschideti-va ochii!
 

https://www.evolutiespirituala.ro/meditatii-arhangheli/?feed_id=25072&_unique_id=63e27aab654f4