mir doterra 2
doterra integrare uleiuri in corp
Îmbunătățește-ți rutina zilnică
Uleiul de Mir ajută la obținerea unui aspect întinerit al tenului și are o acțiune calmantă asupra pielii. Pentru utilizarea uleiului de Mir pe piele, poți adăuga una sau două picături de ulei la loțiunea sau crema ta hidratantă de uz zilnic. Încorporând uleiul esențial de Mir în rutina zilnică de îngrijire a tenului, poți contribui la atenuarea liniilor fine și al ridurilor, în special în cazul utilizării zilnice.
Utilizări
 • Folosește uleiul de mir pentru a crește vigilența și a stimula buna dispoziție.
 • Adaugă una-două picături la crema hidratantă.
 • Pentru o aplicare simplă a uleiului de mir, adaugă 1-2 picături într-un flacon cu bilă chihlimbariu și amestecă-l cu ulei de cocos fracționat.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Somaliland?

Mirul sau Commiphora myrrha este originar din Somaliland, unde se recoltează de generații.

Cum funcționează?

Mirul este originar din anumite regiuni ale Africii și Orientului Mijlociu și a fost prețuit și valorizat încă din antichitate. De-a lungul istoriei, mirul a fost utilizat ca parfum, în candele aromatice și în scopuri medicinale.

Uleiul esențial de Mir este extras prin distilare cu abur din rășina copăcelului de mir. Copacul are ramuri aspre, colțuroase și spinoase, cu puține frunze. Rășina provine din seva copacului, care se întărește și se usucă, formând o rășină de culoare chihlimbarie care se închide la culoare în timp. Pentru eliberarea sevei, recoltatorii efectuează o tăietură în lemn, care determină eliberarea sevei ceroase sau a gumei. Aceste tăieturi sunt monitorizate pentru a asigura menținerea sănătății copacilor și a rezistenței lor în timp.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/mir-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=42497&_unique_id=644aeea0b0009