molid negru doterra
doterra integrare uleiuri in corp
Meditație de dimineață
Uleiul esențial de Molid negru este uleiul perfect de folosit în timpul meditației de dimineață. Aroma sa te poate ajuta să te relaxezi și să fii calm(ă), conferindu-ți o senzație de liniște și conștientizare pentru a-ți începe ziua. Descoperă noi moduri prin care poți include Molidul negru în rutina ta de meditație, pentru a identifica metoda care ți se potrivește cel mai bine!
Utilizări
 • După o activitate intensă, combină 1-2 picături de ulei esențial de molid negru cu ulei de cocos fracționat și masează pe piele pentru o senzație reconfortantă.
 • Aplică-l local pe piele, pentru a contribui la calmarea iritațiilor minore ale pielii.
 • Încearcă să-l adaugi în crema ta hidratantă pentru a reduce aspectul imperfecțiunilor și pentru o piele cu aspect sănătos.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament.  A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Canada?

Molidul negru crește în pădurile boreale nordice, din zonele reci. Este un membru al familiei Pinaceae de conifere și crește în principal în partea de nord a Statelor Unite ale Americii, în Canada și în întreaga zonă arctică. Scoarța are culoarea gri închis, este subțire, cu aspect de solzi; acele au culoarea albastru-verde și sunt scurte.

Arborii de molid negru cresc până la înălțimi mari și sunt subțiri, de obicei au o înălțime de aprox. 15 m și un diametru de 50 cm, deși unii ajung și până la înălțimi de 30 m cu un diametru de 60 cm. Condițiile optime de viață din pădurea boreală ajută molidul negru să se dezvolte și să crească de la o generație la alta.

Cum se obține?

Molidul negru este recoltat în principal pentru industria lemnului, a celulozei și a hârtiei. După ce lemnul de molid negru este tăiat și preluat, partenerul nostru cheie merge să culeagă toate ramurile și acele rămase în urmă, folosind un excavator cu gheară apucătoare. Aceste materiale rămase în urmă sunt apoi supuse distilării cu abur pentru a obține un ulei esențial puternic, de calitate.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/molid-negru-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=46025&_unique_id=64574113e26d8