muscata geranium 15 ml 1
doterra integrare uleiuri in corp
Păr sănătos
Îmbogățește-ți rutina de îngrijire a părului cu ulei esențial de Mușcată. Începe prin adăugarea câtorva picături de ulei de Mușcată la șampon și balsam.
Beneficiile suplimentare ale uleiului esențial de Mușcată îți vor transforma șamponul și balsamul și vor conferi părului tău o strălucire radioasă și sănătoasă! În plus, vei avea parte de aroma minunată a uleiului de Mușcată pe păr pe tot parcursul zilei!
Utilizări
 • Aplică ulei de mușcată pe piele după duș sau amestecă-l cu Ulei de cocos fracționat pentru a obține beneficii pentru întregul corp.
 • Adaugă o picătură în crema hidratantă pentru o piele parfumată cu note florale de mușcată.
 • Utilizează-l la tratamentele faciale cu aburi pentru a deschide porii și a contribui la înfrumusețarea aspectului pielii.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Madagascar și Kenya?

Mușcatele cresc foarte bine și abundent atât în Madagascar, cât și în Kenya, unde micii fermieri cultivă aceste plante cu flori parfumate de decenii. Mușcata necesită foarte puțină apă, însă nu înflorește în zonele cu climă foarte uscată.

Deși mediul optim de cultivare este dificil de creat, am găsit echilibrul ideal în Kenya și Madagascar. În Kenya, planta crește bine pe coasta Muntelui Kenya. În Madagascar, este cultivată pe podișurile centrale, unde vremea este temperată și constantă.

Cum funcționează?

Uleiul esențial se obține prin distilare cu abur din frunzele, tulpina și florile mușcatei. Pentru a obține cea mai bună calitate și cel mai bun randament de producție a uleiului, mușcatele trebuie să fie distilate exact în momentul în care planta începe să înflorească – sau chiar înainte. După ce a înflorit complet, este prea târziu pentru a mai putea obține cantitatea maximă de ulei (sau, în unele cazuri, pentru a obține orice cantitate de ulei).

Prin urmare, tulpinile și frunzele sunt recoltate chiar înainte ca planta să înceapă să înflorească. În momentul recoltării, se taie numai o parte din plantă; unele frunze sunt lăsate, pentru a ajuta planta să crească la loc. Pentru a-și păstra beneficiile, uleiul esențial trebuie să fie distilat în câteva ore de la recoltare.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/muscata-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=43190&_unique_id=644d5a6f3fe92