EU Roman Chamomile 5 ml 5 scaled 1
doterra integrare uleiuri in corp
Îmbunătățește-ți rutina zilnică
Proprietățile calmante ale uleiului esențial de Mușețel roman sunt, de asemenea, utile pentru calmarea pielii sau disciplinarea părului. Adaugă una-două picături de ulei la crema hidratantă zilnică, pentru a încorpora uleiul esențial de Mușețel roman în programul tău zilnic de îngrijire a tenului. Dacă vrei să folosești uleiul de Mușețel roman pentru păr, poți să adaugi câteva picături la șampon sau balsam. Acest lucru nu doar că va sprijini aspectul sănătos al părului, dar îi va conferi totodată un parfum floral proaspăt.
Utilizări
 • Încorporează Mușețelul roman în rutina ta de seară, prin aplicarea a 1-2 picături pe tălpi înainte de culcare.
 • Adaugă 1-2 picături la șampon sau balsam, pentru un efect de netezire.
 • Amestecă-l cu alte uleiuri esențiale florale, ca levănțică, ylang ylang și paciuli.
 • Adaugă-l la crema hidratantă zilnică, pentru a beneficia de efectele sale calmante asupra pielii.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.  Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.  Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată.  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament.  A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce SUA și Regatul Unit?

Mușețelul roman poate fi dificil de cultivat, deoarece este sensibil la variațiile vremii. Cantitatea abundentă și regulată de ploi anuale în Pacificul de Nord-Vest și în unele părți ale Angliei – alături de clima relativ constantă – fac ca aceste zone să fie mediul ideal pentru cultivarea mușețelului roman.

Cum funcționează?

Florile de Mușețel roman se aseamănă cu margaretele, datorită centrului proeminent de culoare galbenă cu petale albe și frunze gri-verzui. Unii spun că florile de Mușețel roman au un parfum asemănător cu al merelor. Planta crește aproape de pământ, atingând numai circa 30 cm înălțime. Uleiul esențial se obține prin distilare cu abur din flori, care trebuie să fie recoltate pentru distilare la scurt timp după înflorire.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/musetel-roman-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=40733&_unique_id=6444c66c4f238