nard doterra
doterra integrare uleiuri in corp
Îmbogățește-ți rutina de îngrijire a tenului
Uleiul esențial de Nard este foarte apreciat pentru beneficiile sale pentru piele. Multe persoane utilizează uleiul de Nard pentru îngrijirea pielii, datorită proprietăților sale de curățare și purificare. Pentru a te bucura de beneficiile uleiului de Nard asupra pielii, adaugă câteva picături de ulei la demachiantul utilizat zilnic sau la produsul anti-aging preferat. Încorporând uleiul de Nard în rutina zilnică de îngrijire a tenului, te vei bucura de un ten luminos și sănătos. De asemenea, poți combina câteva picături de ulei de Nard cu crema hidratantă, pentru un efect de netezire și catifelare a pielii.
Utilizări
 • Aplică-l pe unghiile de la picioare, pentru a avea unghii curate și sănătoase.
 • Adaugă Nard la o baie caldă de picioare, pentru a favoriza relaxarea.
 • Combină o picătură de Nard cu crema hidratantă, pentru un efect de netezire și catifelare a pielii.
 • Adaugă una-două picături la loțiunea de curățare a feței sau produsul anti-îmbătrânire preferat, pentru un ten luminos și sănătos.
 • Creează un parfum personalizat combinând nard cu unul sau mai multe uleiuri ca cele de cuișoare, chiparos, tămâie, mușcată, ienupăr, levănțică, mir, portocală sălbatică, trandafir sau vetiver.
 • Aplică una-două picături în spatele gâtului sau pe tâmple pentru a induce o senzație de calm și relaxare.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Nepal?

Nardul crește în regiune alpină și subalpină a Munților Himalaya din Nepal, China și India. Obținem materia primă pentru uleiul nostru esențial de Nard din Nepal, unde asigurăm o foarte necesară sursă de venit culegătorilor și distilatorilor.

Cum funcționează?

Nardul este o plantă cu flori din familia valerianei. Crește în Munții Himalaya, la altitudini mari cuprinse între 3000 și 5000 m. Planta atinge circa 1 metru înălțime și are flori mici, roz, sub formă de clopoțel.

Nardul este o plantă pe cale de dispariție, așa că există reglementări care limitează cantitatea și frecvența recoltării. Nardul recoltat pentru uleiul nostru respectă în totalitate aceste reglementări. Înțelegem importanța protejării sale și dorim să ne asigurăm că această plantă va fi disponibilă și pentru generațiile următoare.

Uleiul esențial de culoare verde închis este extras din rizomii nardului, care sunt tulpinile subterane ale plantei. În general, rădăcinile pornesc de la nivelul rizomului. Sezonul recoltei este foarte scurt, durează de obicei numai 15-20 de zile. După recoltare, rizomul de nard este curățat și lăsat câteva zile să se usuce înainte de a fi distilat.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/nard-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=24957&_unique_id=63dfd7be6a98d