EU Neroli Touch 10 ml 1
doterra integrare uleiuri in corp
Esențialul în geanta de sport
Mergi la sală? Neroli Touch nu poate lipsi din geanta de sport! Aplică Neroli Touch pe tâmple înainte de antrenament, pentru a-ți menține atitudinea pozitivă sau păstrează-l la îndemână pentru a te bucura de aroma sa naturală care binedispune după activitatea fizică.
Utilizări
 • Păstrează aspectul impecabil al pielii aplicând Neroli Touch direct pe piele, înainte de crema hidratantă, pentru a reduce apariția petelor.
 • Combină Neroli Touch cu uleiuri esențiale de levănțică, ylang ylang și măghiran, pentru o experiență de masaj relaxantă și aromatică.
 • Aplică-l pe tot parcursul zilei, pentru a te binedispune și a te bucura de parfumul dulce de citrice.
 • Folosește Neroli Touch zilnic, ca parfum personal unic.
Indicații de utilizare
Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Egipt?

Portocalul amar este originar din Asia de Est. Cu toate acestea, a fost cultivat în Egipt încă de când a fost introdus de arabi în anul 642 d.Hr. Deși multe alte specii de portocali din lume au fost modificate prin altoire, portocalul Neroli egiptean rămâne practic nealterat.

Cum funcționează

Portocalul amar este o specie veșnic verde, foarte rezistentă. Cel puțin trei uleiuri esențiale se pot obține din portocalul amar. Uleiul de Portocală din coaja fructului, Petitgrain din ramuri și frunze iar Neroli din floare sau inflorescență. Inflorescențele de Neroli sunt culese cu grijă, manual. După cules, florile trebuie să fie distilate cât mai rapid, pentru a menține calitatea și cantitatea maximă de ulei esențial.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/neroli-touch-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=34433&_unique_id=642ec75980272