Peppermint Touch doterra
doterra integrare uleiuri in corp
Masaj cu ulei Peppermint Touch
Componentele calmante care se găsesc în uleiul de Mentă îl fac extrem de plăcut pentru masaj. Adaugă Peppermint Touch (Mentă) la experiența ta de masaj! Bucură-te de senzațiile plăcute și răcoritoare pe care le oferă, în vreme ce te cufunzi în aroma sa dulce, relaxantă. Excelent în asociere cu Menta la masaj este uleiul de Levănțică. Această combinație va asigura efecte calmante optime, îmbunătățind orice masaj!
Utilizări
 • Aplică Peppermint Touch când studiezi sau când te trezești, pentru a te simți revigorat(ă) încă de dimineață.
 • Masează uleiul pe piele pentru o senzație de răcorire.
 • Folosește-l în combinație cu Levănțică și tămâie, pentru un masaj calmant.
 • Aplică-l înainte de a participa la evenimente în aer liber.
Indicații de utilizare
Uz extern: Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Sursa produselor. De ce Oregon, SUA?

Clima și solul influențează profilul chimic al plantei de mentă. Pacificul de Nord-Vest oferă clima ideală pentru cultivarea mentei, datorită ploilor abundente și regulate din fiecare an. Aceste condiții cresc conținutul de mentol, care conferă mentei aroma și savoarea sa mentolate.

Cum funcționează?

Peppermint Touch (menta piperita), un hibrid între menta de apă și menta creață, este o plantă perenă. Uleiul esențial este extras din părțile aeriene ale plantei (tot ceea ce crește deasupra solului). Când menta e gata să fie recoltată, se taie până la nivelul solului, apoi este lăsată pe câmp câteva zile să se usuce. Pe urmă este tăiată bucăți înainte de distilare. Din circa o jumătate de kg de frunze de mentă (Peppermint) se produce un flacon de 15 ml de ulei. Toamna, materialul rămas în urma distilării este utilizat ca îngrășământ.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/peppermint-touch-menta-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=36134&_unique_id=6434b83c3f419