EU Black Pepper 5 ml
doterra integrare uleiuri in corp
Gătitul cu ulei de Piper negru
E nevoie de o cantitate mult mai mică de ulei esențial pentru aromatizarea mâncărurilor, decât dacă se folosesc condimente uscate, mirodenii sau alți agenți de aromatizare. Deoarece uleiurile esențiale sunt extrem de potente, chiar și o cantitate foarte mică poate conferi o aromă foarte intensă mâncărurilor. Când utilizezi ulei de Piper negru la gătit, cel mai bine e să folosești metoda scobitorii – introdu vârful unei scobitori curate în flaconul de ulei esențial și apoi învârte scobitoarea în mâncare. După ce ai amestecat bine, gustă să vezi dacă vrei să mai adaugi ulei sau nu.
Utilizări
  • Combină uleiul de piper negru cu uleiul de coriandru (frunză) pentru a da rețetelor tale o notă condimentată și adaugă-l la cărnuri, supe, antreuri și salate pentru a le conferi un plus de savoare.
Precauții

A se folosi doar diluat.  Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

Sursa produselor. De ce Africa?

Piperul negru necesită condiții de cultivare speciale pentru a se dezvolta. Obținem materia primă pentru uleiul de piper negru dintr-o zonă a Africii unde clima este ideală pentru această plantă – locul exact constituie o informație rezervată.

Cum funcționează?

Piperul negru crește pe o viță cu flori care poate ajunge până la 10 m înălțime. Poate fi cultivat între arbori umbroși ca cei de cafea. Vița de piper negru are frunze verzi, migdalate. Între frunze se găsesc ciorchinii cu fructe, care poartă denumirea de drupe și care pot să ajungă până la 15 cm lungime. În procesul coacerii, fructul trece de la culoare verde la culoarea roșu închis. După cules și uscare, fructul de piper negru devine și mai închis la culoare, aproape negru. Uleiul esențial de Piper negru este produs prin distilare cu abur.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/piper-negru-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=32732&_unique_id=6428d7aa8ee89