program meditatii hipnoza

Program de Meditații și Script-uri de Hipnoză – Ghidate Video – Audio

TIP PROGRAM – NIVEL MEDIU

tip curs MEDIU

– Karanna Academy© –

– Membership cu Recurență Lunară –

sigla

 In fiecare lună se adaugă o noua meditație / script hipnoză 

Meditatiile / Script-urile sunt inregistrate si sunt incarcate pe o platforma software online. Meditatiile se pot downloada si le puteti repeta de câte ori doriți. Este necesar sa aveti conexiune internet, desktop, laptop, tableta sau telefon.

 

Ce va ofera acest Program de Meditatii Ghidate / Script-uri Hipnoza:

 

  O meditatie / script ghidat(a) downloadabil(a) in fiecare luna

  Posibilitatea de a repeta o meditatie / script de hipnoza cate ori doriti, acestea fiind inregistrate si fiind create in setari astrale tip „No-Time-No-Space”.

  Acces NELIMITAT la meditatiile / script-urile de hipnoza anterior accesate din Biblioteca Programului

  REDUCERE intre 35 – 50% fata de costul meditatiilor ghidate / script-urilor de hipnoza din Magazinul Online

 

Experimentați puterea meditației și a hipnozei cu programul nostru inovator cu abonament lunar!

Abonamentul nostru vă oferă acces nelimitat la meditații ghidate și scripturi de hipnoză din confortul propriei case. Primiți lunar meditații și scripturi uimitoare, de care vă puteți bucura în orice moment, fără a vă epuiza vreodată rezerva. Toate acestea cu o REDUCERE incredibilă între 35-50% față de costul meditațiilor si script-urilor ghidate din magazinul nostru online!

Cu capacitatea de a descărca și de a folosi meditațiile pe orice dispozitiv, aveți întotdeauna acces la meditații și script-uri de hipnoză care vă vor schimba viața. Descoperiți perspective profunde și obțineți instrumentele pentru a vă atinge ambițiile de viață.

Cu meditațiile și script-urile noastre de hipnoză, acum poți prelua controlul asupra vieții tale și poți crea cele mai profunde transformări!

Îmbunătățește-ți jocul spiritual cu programul nostru de meditații și scripturi de hipnoză! Obține acces nelimitat la meditații ghidate și scripturi de hipnoză care te cufundă în profunzimile minții tale subconștiente pentru a descoperi un nivel puternic, neexplorat de pace interioară.

Având o recurență lunară și o REDUCERE între 35-50%, abonamentul nostru nu a fost niciodată atât de accesibil. Descărcați și bucurați-vă de aceste meditații și scripturi pe orice dispozitiv – oricând, tot timpul!

meditatii ghidate

Definitie Meditatii Ghidate

Meditatiile ghidate sunt metode de meditație prin care un individ este ghidat verbal pentru a accesa o stare de conștiință superioara, fie direct prin vocea unei persoane prezenta in proximitatea sa, prin intermediul unei inregistrari audio.

Acest proces și practica de meditație necesită ca un individ să urmeze instrucțiunile verbale care ghideaza individul cum sa isi relaxeze intregul corp, mintea, sa se concentreze pe respirație și să se concentreze pe conștientizare interioara. Ceea ce alegem ca subiect pentru a explora in meditatie, depinde in totalitate de intențiile individuale, nevoile, si nivelul de interes și pasiune al fiecaruia.

Script-urile de hipnoza ghidata functioneaza pe aceleasi principii, astfel incat toate informatiile de mai jos se aplica si pentru acestea:

 

meditatii ghidate

 

Meditatia este una din modalitatile de a atinge starea alfa sau teta. Creierul uman lucreaza pe diferite frecvente, in functie de activitatea pe care o desfasoara. Astfel, exista 5 tipuri de unde cerebrale:

Undele beta. Când suntem treji şi ne desfăşurăm obişnuitele noastre activităţi, creierul funcţionează mai ales între limitele de frecvenţă a undelor beta, adică de la aproximativ 12-15 Hz în sus, majoritatea activităţilor desfăşurându-se la o frecvenţă a undelor de aproximativ 20-25 Hz. Este acel nivel al minţii noastre pe care îl numim conştient. La acest nivel gândim, raţionăm şi ne vedem de treburile noastre cotidiene.

Undele alfa. Activitatea cerebrală caracterizată de apariţia undelor alfa se desfăşoară la o frecvenţă de 6 până la 14 Hz. La acest nivel apar visurile cu ochii deschişi şi cele nocturne. Majoritatea experienţelor hipnotice, precum şi unele experienţe paranormale au loc la acelaşi nivel, adică la nivelul undelor alfa.

Undele teta. între aproximativ 4 şi 8 Hz ne aflăm la nivelul undelor teta. Se pare că experienţele noastre emoţionale se înregistrează la acest nivel, în plus, acesta este un interval începând de la care vă puteţi angaja în experienţe paranormale.

Undele delta. Frecvenţe situate sub 4 sau 5 Hz se întâlnesc în starea de inconştienţă completă, starea undelor delta.

Undele Gamma – 25 până la 100 Hz

Undele cerebrale Gamma sunt cea mai rapida frecvența la care pot functiona funcțiile creierului, caz în care o persoană poate experienta boost-uri de cunoastere sau de prelucrare a informațiilor la nivel înalt. Experimentele pe călugării budiști tibetani au demonstrat o corelație între stările mentale transcendentale și undele gamma.

Atunci când călugării au fost rugati sa genereze sentimente de compasiune, creierul lor a intrat în frecvența gamma într-un mod ritmic, coerent. Este starea de a fi conectat cu TOT, sentimentul pe ca puteti face orice, intr-o maniera nelimitata.

Meditatia determina creierul sa intre in stare alfa, careia i se mai spune si „starea ready”. In aceasta stare creierul poate primi sugestii si de asemenea, este stadiul starii primare de transa hipnotica.

In acest sens si din aceste motive, recomandam ca meditatia pentru Evolutie Spirituala sa se efectueze individual si nu in grup, ghidat verbal, decat pana ce persoana a invatat meditatia ca si mecanism si va sfatuim sa fiti siguri ca puteti avea deplina incredere in cel / cea care conduce meditatia, deoarece exista posibilitatea sa fiti agresati / manipulati sau „parazitati” energetic, cu intetie sau fara, in timpul si ulterior incheierii meditatiei, de catre persoana care a condus meditatia.

Undele alfa sunt considerate cele mai sanatoase unde cerebrale și 10 Hz a fost larg acceptat ca fiind „cea mai sigurA”, frecvența a undelor cerebrale, pentru meditatie si pentru procesul de invatare / training.

Dupa cum distinge Alice Bailey, procesul  meditatiei  se  divide in cinci parti, fiecare conducand succesiv la cea urmatoare. Vom studia pe rand aceste stadii  caci stapanirea  lor nc va permite sa urmam  omul spiritual si constient, in cresterea sa ordonata, din domeniul sentimentului in acela al cunostintei si apoi  al  iluminarii intuitive. Aceste  stadii sunt urmatoarele:
 .
  1. ConcentrareaIncordarea mintii, invatand a o fixa intr-o anumita directie si astfel a o folosi.
  2. Meditatia Concentrarea prelungita a atentiei in directia data si fixarea persistenta a mintii asupra unei idei dorite.
  3. ContemplareaActivitatea sufletului, detasat de minte; in aceasta faza mintea este mentinuta intr-o stare de repaos.
  4. Iluminarea Rezultatul celor trei procese precedente; aceasta implica aducerea in constiinta creierului a cunostintei dobandite.
  5. lnspiratia Rezultatul Iluminarii, asa cum se manifesta in viata pusa in serviciul altora

 

Aceste cinci stadii, daca sunt urmate, conduc la unirea cu sufletul  si la cunoasterea directa a divinitatii. Pentru cei care se dedica meditatiei, stadiul care  ar trebui sa le atraga atentia pentru  un  timp  mai indelungat – practic  cu  excluderea celorlalte – este acela al concentrarii, al castigarii controlului proceselor mentale.

Aspiratia este probabil prezenta intr-un grad oarecare, altfel ei nu ar dori sa mediteze. Sa notam, totusi, ca aspiratia nu este de nici un  folos daca nu  este insotita de o vointa puternica, de o capacitate de a indura si de o perseverenta rabdatoare.

 

Accepțiunea orientală

Meditația este adesea formal considerată ca fiind o componentă a religiilor estice, despre care există dovezi că ar fi fost practicată timp de peste 5.000 de ani. În accepțiunea orientală a termenului, în special în filosofia Zen, ca ramură a Taoismului, termenul de meditație desemnează o stare a mentalului în care acesta este golit de absolut orice conținut, așa numita minte liniștită sau tăcută.

Această stare a minții presupune echilibrarea conștientă a planului conștient al minții, creând, astfel condiția necesară accesării subconștientului și înțelegerii adânci, profunde a rădăcinilor gândurilor cu care operează mintea conștientă. Acest demers este fundamental atunci câd cineva își pune problema cunoașterii de sine.

 

Accepțiunea occidentală

Meditația a devenit, de asemenea, un simbol principal în cultura Occidentului. Ea cuprinde oricare din marea varietate a practicilor spirituale care subliniază activitatea mentală. Meditația poate fi folosită doar pentru cunoașterea sinelui sau pentru echilibrarea minții asupra oricărui subiect, dar este adesea folosită pentru cunoașterea divinității (sau a unui aspect privitor la divinitate).

Multe persoane practică meditația în scopul găsirii liniștei sufletești, pe când alții practică anumite exerciții yoga (asane, Hatha-yoga (Ha – forță pozitivă, tha – forță negativă) care au în comun exercițiile de sport pentru încheieturi, mușchi-tendoane și astfel toate ajută la sporirea și menținerea sănătații fizice și mentale.

Legătura dintre minte și corp, corp și minte este evidentă. Mintea sprijină corpul și corpul ajută mintea astfel ajungându-se la „O minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Cum ma pregatesc pentru Meditatie / Hipnoza?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.

Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta.

Înainte de orice meditaţie activaţi această protecţie energetică, spunând mantra următoare de 7 ori: „Invoc Lumina lui D-zeu Atotputernicul, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”. Chemati Ingerii Luminii, Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu.
.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul meditatiei (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe meditaţia.
meditatii ghidate postura meditatie

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus.

meditatii ghidate postura meditatie

Karanna Academy©

https://www.evolutiespirituala.ro/curs/program-100-de-meditatii-si-script-uri-de-hipnoza/?feed_id=80742&_unique_id=64f999cb51341