Atman Spiritual Connection 4

Program de Inițieri la Distanță

ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©

Program Acreditat International IPHM & IAOTH

logos

DURATĂ PROGRAM – 4 LUNI

Programul de initieri la distanta conține inițierile Sistemului Karanna© – ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© – 16 simboluri secrete pentru Evolutie Spirituală & Ascensiune

 

Pentru a vă pregati de inițieri la distanță, vă rugăm să citiți următorul articol: 

 

SISTEMUL ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© A FOST LANSAT PRIMA DATA IN ANUL 2014, IN CADRUL PROGRAMULUI INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA – ADHYATMA JNANA©. IN ACEL PROGRAM SUNT INCLUSE SI ALTE LECTII VIDEO SI MEDITATII GHIDATE, PENTRU DEZVOLTARE SPIRITUALA.

ACEST PROGRAM INCLUDE NUMAI INITIERILE ATMAN, PENTRU CEI CARE NU DORESC SA URMEZE PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©.

 

sigla

 

Program de Inițieri la Distanță

.

  CE PRIMESTI ?

 

  16 Inițieri la Distanță 

 

  4 Cursuri Video Înregistrate 

 

  16 Lecții 

 

  16 materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile

 

2 BONUSURI!

 

  4 Seminarii Live Inregistrate – peste 5 ore de înregistrări

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)

 

PENTRU CINE ESTE PROGRAMUL DE INIȚIERI LA DISTANȚĂ?

 

Programul de Inițieri la Distanță poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane cu experienta in domeniul evolutiei spirituale, de ex. practicanti de yoga, meditatie, mindfulness, initiati reiki sau alte sisteme energetice, etc. Programul este structurat astfel incat sa fie accesibil si util indiferent de nivelul actual al celui care doreste sa urmeze acest program de initieri la distanta.

 

Program de Inițieri la Distanță

 

CE ESTE SISTEMUL ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©?

 

ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© este un sistem de Evolutie Spirituala, fondat si dezvoltat de Anca Bogdan, autor, terapeut si trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists). Mai multe despre autor puteti citi AICI.

Sistemul ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© utilizeaza 16 simboluri, ce constituie porti cosmice de acces si trepte de initiere catre Sursa, prin procesul Ascensiunii in Trup si Spirit.

Simbolurile au fost transmise prin Telepatie / Channeling de catre Entitati de Lumina, Intelepti si Magi ai acestei Creatii.

Sistemul este destinat evolutiei spirituale. Simbolurile si toate detaliile necesare vor fi transmise numai initiatilor si este strict interzisa publicarea prin orice mijloace a materialelor sau a simbolurilor sistemului.

Exista 33 de stadii majore – initieri, in evolutia spiritului catre Sursa, D-zeu UNUL. In functie de scoala spirituala pe care o studiem la un moment dat, gasim un numar diferit de trepte, stadii, initieri amintite.

Astfel, unele scoli afirma ca sunt 352 de trepte, altele ca sunt 22, 7, 13. Este mai putin important numarul atat timp cat numarul lor total este suma Sursei, ca un tot unitar. Daca avem un mar si il impartim in 7 felii, sau 15, 33, sau chiar 100 de felii, tot un mar am impartit, pana la final. :)

Personal consider ca sunt 33 de trepte pana la Ascensiunea finala. De ce? Pentru ca atatea nivele vad si mi s-a transmis ca sunt. Asa cum stiu ca sunt 33 de chakre pana la Sursa si 12+1=13 Ceruri pana la D-zeu UNUL.

Puteti lua aceasta informatie ca atare sau puteti sa cercetati si sa va formati o alta opinie…nu conteaza…acelasi mar il impartim pana la urma cu totii..

Spuneam ca sunt 33 de trepte – stadii majore de evolutie spirituala de la nivelul 3D al intruparii pana la Sursa. Cele 33 de stadii corespund celor 33 de chakre mai sus amintite.

Pentru evolutia spiritului, aceste chakre trebuie sa fie activate 100%, pe rand, de la chakra 1 catre chakra 33. Nu se poate trece la activarea prin initiere a urmatoarei chakre pana ce un minim procent de 70-80% din initierea chakrei anterioare, nu este atins.

Initierea – activarea chakrelor 1-7 se face exclusiv in timpul intruparilor, de aceea un spirit are nevoie de intrupari daca doreste sa evolueze – deci acesta este adevaratul scop si sens al vietii, iar chakrele de la 8 la 24 se pot activa in intrupari de densitate mai mica sau fara intrupari, pe cand chakrele 25-30 se pot activa numai dupa ce initiatul a primit accept de la Ierarhiile Spirituale pentru a urma una din cele 7 Cai ale Finalitatii.

Chakrele de la 30 la 33 pot fi activate doar de catre spiritele care au parcurs toate initierile chakrelor anterioare in intrupari fizice de cea mai joasa densitate (3D) si/sau care ascensioneaza in trup, fara moartea fizica a trupului de carne. (Iisus)

Vreau sa precizez ca Iisus nu este singurul spirit intrupat care a ascensionat – S-a Inaltat in trup, pe aceasta planeta si este cel mai cunoscut exemplu din lumea crestinatatii. In alte culturi sunt documentate si alte cazuri, dinainte si de dupa Iisus.

Exista si nivele intermediare ale acestor Initieri – activari ale chakrelor. De exemplu, odata cu initierea pe chakra 8 se reface conexiunea cu Sinele Superior – dar NU cu Supra-Eul inca.

Odata cu initierea chakrei 10 se face legatura cu Monada de Spirite (Familia de spirite din care provine initiatul).

La initierea 12 se relationeaza cu Supra-eul, la initierea 24 se poate face conectarea cu Sinele Solar – Universal, la initierea 30 se face conexiunea cu Sinele Cosmic – de aceea nu pot accede catre aceasta initiere decat descenderii, adica spiritele care au existat inaintea acestei Creatii si provin dintr-o Creatie anterioara, astfel, ei posedand acest tip de corp, cosmic.

Fiecare spirit ce ascensioneaza in timpul miscarii timpului intr-o Creatie, capata un corp cosmic la final, corp ce ii va permite sa existe si in timpul dintre Creatii – pentru ca exista un timp util al fiecarei Creatii, timp greu de socotit pentru mintea umana intrupata, adica eoni de timp, dupa care se “Judeca” Creatia si se incheie ciclul.

Simbolurile sistemului ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© activeaza in mod ideal, 100% din primele 7 chakre si in plus, reasambleaza matricea energetica – spirituala a campurilor cu care spiritul a venit la intrupare, matrice ce se strica, intrerupe, de cele mai multe ori, din cauza blocajelor, a traumelor sau a agresiunilor fizice, mentale, energetice sau spirituale suferite de spirit si corp fizic in timpul intruparii.
Sistemul utilizeaza 16 simboluri: un simbol ce se utilizeaza frontal, pe toata suprafata corpului fizic, un simbol dorsal, simboluri aferente celor 7 chakre si inca 7 simboluri pentru putere energetica, protectie energetica – psi , radiestezica, radionica si ezoterica, deprogramare mentala si conexiune cu Sursa.

Procentul de activare a fiecarei chakre depinde si de munca depusa de fiecare persoana in parte si de nivelul de evolutie spirituala de la momentul initierii.

Asadar, daca veti face meditatie zilnic, daca va veti preocupa zilnic de aceste aspect de crestere spirituala in viata voastra, veti putea activa un procent din ce in ce mai mare al fiecarei chakre intr-un interval de timp mai scurt.

Aceste initieri va dau instrumentele necesare pentru a reusi cu mult mai repede, dar fara un minim efort personal NU SE ACCEPTA evolutia unui spirit. Pur si simplu. Cu alte cuvinte, Ierarhiile Spirituale nu accepta lenesii sau cei care considera ca singurul responsabil de cresterea lor spirituala este cel ce ii initiaza, asa-zisul „Maestru”. :)

Simbolurile sunt conectate la diferite Ierarhii ale Luminii, Melkisedeci, magi, intelepti, protectori, etc, care vor indeplini rolul de ghizi spirituali ai dvs dupa initiere, atat timp cat veti avea nevoie sau cat veti dori. Fiecare simbol apartine unei vibratii diferite, unei raze diferite sau unei entitati de Lumina.

Pe unii dintre ei ii cunoasteti, in sensul ca ati mai auzit de ei, altii nu. Cu adevarat nu este important CINE sunt ei, ci cu ce va pot ajuta in procesul dvs de evolutie spirituala si bineinteles, foate important, de UNDE sunt ei. Veti avea ocazia sa ii vedeti  / auziti si sa ii intrebati, in timpul initierilor.

Veti constata mai mult decat la oricare alt sistem pe care l-ati mai intalnit, ca acesta este efectiv o cheie de acces si un instrument de realiniere energetica, mentala, fizica si spirituala iar aceasta caracteristica o au toate simbolurile – matricele sistemului Atman Spiritual Connection©.

 

Program de Inițieri la Distanță

 

CUM MA AJUTA ACEST PROGRAM? CUM SE VA SCHIMBA VIATA MEA DACA PRIMESC ACESTE INIȚIERI?

 

  Vei avea acces si deschidere catre energii noi si paliere de vibratie superioare.

 

  Vei evolua dpdv personal si spiritual mai rapid, avand simbolurile sistemului ca si chei de acces.

 

  Vei putea sa te vindeci, atât dpdv spiritual cât si energetic, cu simbolurile primite.

 

  Vei putea sa te echilibrezi emotional si psihic, atunci cand ai nevoie.

 

  Iti vei activa 100% primele 7 chakre.

 

  Iti vei reasambla / reseta matricea energetică la cel mai inalt potential al tau pentru aceasta intrupare.

 

  Vei avea mai multa putere de emisie si manifestare a ceea ce ai nevoie, indiferent de natura necesitatii.

 

  Vei putea sa ii ajuti si pe altii cu simbolurile primite.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni energetice, spirituale si psi.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni radiestezice.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni radionice (aparate psihotronice).

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni emise prin procedee ezoterice (magice).

 

Program de Inițieri la Distanță

 

CE PIERZI DACA NU TE INSCRII LA CURS

 

  Nu vei avea acces la cele 16 simboluri secrete pentru evolutie spirituala.

 

  In functie de ceea ce faci in aceasta intrupare, vei evolua mai lent decat daca ai fi avut initierile ATMAN.

 

  Nu vei sti sa te protejezi de agresiuni energetice, spirituale, ezoterice, radionice, radiestezice, cu simboluri eficiente.

 

  Practic poti citi lista de beneficii cu NU in fata si descrierea programului si vei sti exact ce pierzi, fara sa mai fie nevoie sa iti amintesc aici. :)

 

 

PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK

Program de Inițieri la Distanță

https://www.evolutiespirituala.ro/curs/program-de-initieri-la-distanta-atman-spiritual-connection/?feed_id=38607&_unique_id=643d4cff9defd