program meditatii hipnoza

Experimentați puterea meditației și a hipnozei cu programul nostru inovator cu abonament lunar!

Abonamentul nostru vă oferă acces nelimitat la meditații ghidate și scripturi de hipnoză din confortul propriei case. Primiți lunar meditații și scripturi uimitoare, de care vă puteți bucura în orice moment, fără a vă epuiza vreodată rezerva. Toate acestea cu o REDUCERE incredibilă între 35-50% față de costul meditațiilor si script-urilor ghidate din magazinul nostru online!

Cu capacitatea de a descărca și de a folosi meditațiile pe orice dispozitiv, aveți întotdeauna acces la meditații și script-uri de hipnoză care vă vor schimba viața. Descoperiți perspective profunde și obțineți instrumentele pentru a vă atinge ambițiile de viață.

Cu meditațiile și script-urile noastre de hipnoză, acum poți prelua controlul asupra vieții tale și poți crea cele mai profunde transformări!

Îmbunătățește-ți jocul spiritual cu programul nostru de meditații și scripturi de hipnoză! Obține acces nelimitat la meditații ghidate și scripturi de hipnoză care te cufundă în profunzimile minții tale subconștiente pentru a descoperi un nivel puternic, neexplorat de pace interioară.

Având o recurență lunară și o REDUCERE între 35-50%, abonamentul nostru nu a fost niciodată atât de accesibil. Descărcați și bucurați-vă de aceste meditații și scripturi pe orice dispozitiv – oricând, tot timpul!

 

DE CE SA TE INSCRII?

  O meditatie ghidata / script hipnoza ghidat in fiecare luna

  Posibilitatea de a repeta o meditatie / un script de cate ori doriti, acestea fiind inregistrate si fiind create in setari astrale tip „No-Time-No-Space”.

 

Acces NELIMITAT la meditatiile si script-urile anterior accesate din Biblioteca Programului (atat timp cat membership-ul dvs este activ)

  REDUCERE intre 35 – 50% fata de costul meditatiilor / script-urilor ghidate din Magazinul Online

KARANNA ACADEMY© – Cursuri Acreditate International de Institutele IPHM si  IAOTH

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association of Therapists), inseriate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/program-lunar-de-meditatii-ghidate-karanna-academy/?feed_id=65664&_unique_id=64a164c1d8d6c